• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

New Nordic er en svensk virksomhed, der udvikler kosttilskud med medicinske urter som bærende ingredienser. Det er effektive kosttilskud, som opfylder en række specifikke behov i kategorierne sundhed og skønhed.

Mærker
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 3
Vælg filtre

Serier

På abonnement

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

91 produkter
91 produkter
Sortér efter: Mest populære
(76)
New Nordic Hair Volume Shampoo 250 ml
149,95
Optjen 15 point
(26)
New Nordic Hair Volume Conditioner 250 ml
149,95
Optjen 15 point
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Historien bag New Nordic

New Nordic blev grundlagt i 1990 af Karl Kristian Bergman Jensen, som havde en vision om at skabe en virksomhed med urtebaserede produkter, som skulle styrke vitaliteten. Ideen bag New Nordic er at finde og udnytte planternes naturlige egenskaber til at gøre os sundere og smukkere – også i alderdommen.

Inner beauty

New Nordic har specialiseret sig i at udvikle kosttilskud, der styrker vores skønhed indefra, som går under navnet New Nordic Skin Care. I serien kan du få produkter som eksempelvis New Nordic Collagen Filler, der tilfører kollagen til huden. Til håret kan du bl.a. finde Hair Volume, som hjælper dig med at få et smukt og sundt hår. Produkterne fås som tabletter, og Hair Volume-serien fås også som gummies, altså som en slags vingummibamse propfyldt med gode sager.

Produkter til en livsstilsændring

New Nordic producerer også tilskud, der kan bidrage til en livsstilsændring. Det er naturligvis ikke en livsstilsændring, før du ændrer sdine kost- og motionsvaner, men kosttilskuddet kan absolut være med til at optimere ændringerne. New Nordics BioDrain fungerer som en udrensningskur, der nulstiller kroppen og detoxer den for affaldsstoffer. Den er god at starte med, men når kroppen er fuldt udrenset, kan du eventuelt supplere med New Nordic Fat Burner, New Nordic Active Liver eller New Nordic Seaweed Diet. Læs mere om de enkelte produkter på Matas.dk.

Det daglige tilskud

New Nordic producerer også helt almindelige vitamintilskud. Multivitaminer, magnesium, calcium, B-vitaminer og C-vitaminer. Fælles for alle New Nordics produkter er den kompromisløse kvalitetssikring af alle kosttilskud. En del af New Nordics produkter er i øvrigt veganske.

Kvalitet i højsædet

New Nordic har et tæt samarbejde med landmænd og producenter. Alle ingredienser bliver undersøgt og kontrolleret i laboratoriet, før de rammer markedet i et af New Nordics kosttilskud. Sådan sikres det, at kvaliteten og effekten af produkterne har den højeste standard.

Når produkterne er godkendt, bliver de pakket under en stram kvalitetskontrol. Resultatet heraf er produkter, der fremmer vitalitet og udskyder aldersrelaterede degenerationsprocesser.

Læs mere om de enkelte New Nordic-produkter lige her på Matas.dk.