• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

Har du krøller, fint eller tørt hår? Så skal du prøve vores nye Striber med nøje udvalgte ingredienser tilpasset dit særlige behov. Alle nyhederne har et skånsomt indhold uden parfume, er produceret i Danmark og veganske, så du kan føle dig godt tilpas med god samvittighed.


NYHEDER


Mild, uparfumeret hårpleje til alle hårtyper, som både er Svanemærket og bærer Den Blå Krans. Indeholder glycerin, som giver fugt til hovedbunden, mens allantoin virker beroligende. Er også beriget med betaine, der forbedrer hårets elasticitet og gør det glansfuldt og skinnende.


Er ideel til at styrke krøllet hår. Indholdet af betaine forbedrer hårets elasticitet og styrke og efterlader det glansfuldt og skinnende efter brug. Hvedeprotein har en anti-frizz-funktion og holder krøllerne spændstige selv ved høj luftfugtighed. Serien er uden parfume og Svanemærket.


Er uparfumeret og specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Produkterne er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer og reducerer spaltede spidser samtidig med, at håret styrkes. Indholdet af provitamin B5 plejer og giver håret fugt, mens creatine beskytter hovedbunden mod udtørring


Giver volumen til håret og afhjælper fedtet hår og hovedbund. Provitamin B5 giver håret fugt og pleje, mens ærteekstrakt giver volumen og fylde. Betaine hjælper medat forbedre hårets elasticitet og gør det samtidig glansfuldt og skinnende. Er uden parfume.


En velduftende hårplejeserie udviklet til at beskytte og pleje farvet hår. Indholdet af hvede beskytter mod udvaskning af farve og giver en anti-frizz-funktion. Provitamin B5 plejer og giver fugt til håret, mens betaine forbedrer hårets elasticitet og styrke samt efterlader det glansfuldt og skinnende. Indeholder også UV-filter.Læs mere om de nye Striber i Stories

Læs mere om de nye Striber i Stories

Kend dine Stribede klassikere

Nyhed

Kend dine Stribede klassikere

Af Benedikte Lundberg

En ny generation af Matas Hårpleje er landet og endda i helt nye klæder. Det kan måske gøre det lidt sværere at finde dine gode gamle yndlingsprodukter i butikkerne, men fortvivl ikke! Vi introducerer dig her for vores nye design, som vi håber vil pynte gevaldigt på dit badeværelse.

Læs mere
9 gode råd til et sundt og smukt hår

Nyhed

9 gode råd til et sundt og smukt hår

Af Benedikte Lundberg

Drømmer vi ikke alle om et velplejet og glansfuldt hår, der stråler af sundhed? Det er faktisk ikke så svært at opnå. Vi har samlet 9 simple tricks til at få et smukt og velplejet hår lige meget hvilken hårtype, du har.

Læs mere
Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Bag om brandet

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Af May Silja Holm

Det kan være svært at vurdere, hvilken hudtype man har og hvilke hudpleje produkter man skal gå efter. May, som blogger under navnet Sydhavnsmor, har skrevet om Matas nye Mild serie, hvor to læsere har testet produkterne.

Læs mere