Nyhed
Sådan undgår du tørt hår i vinterhalvåret
Vinterens kulde og den knastørre varme indenfor er vores hårs værste fjende. Men bare rolig, du skal ikke rende rundt med besværligt hår de næste mange måneder. Matas Striberne til tørt og beskadiget hår er førstehjælp gennem de kolde måneder.

Knastørt hår, spaltede spidser, elektrisk hår og masser af frizz. Lyder det genkendeligt? De kolde vintermåneder af noget af det hårdeste for håret. De lave temperaturer udenfor og den knastørre varme indenfor udtørrer håret og får det nemt til at kruse og se slidt ud. Med den rette pleje, kan man dog hurtigt give håret et quick fix, så det bliver mere modstandsdygtigt i vinterhalvåret.

Intensiv pleje til de tørre lokker

Hårplejeserien fra Matas Striberne til tørt og beskadiget hår består af en shampoo, en balsam, en balsamspray og en hårkur, der tilsammen nok skal sørge for et glansfuldt og velplejet hår.


Matas Shampoo til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende shampoo, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår.

Shampooen er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer og styrker håret. Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt til håret, mens creatine beskytter hovedbunden mod udtørring.

Matas Balsam til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende balsam, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Balsammen er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer og styrker håret.


Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt til håret, mens creatine beskytter hovedbunden mod udtørring.

Matas Balsamspray til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende balsam, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Balsamsprayen er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer spaltede spidser, styrker håret samt gør håret nemmere at rede ud.


Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt, mens creatine styrker og beskytter håret. Balsammen skal ikke skylles ud.

Matas Hårkur til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende hårkur, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Hårkuren er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer, reducerer spaltede spidser og styrker håret​​​​​​​.

Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt til håret, mens creatine beskytter huden mod udtørring. Crodabond efterlader desuden håret glansfuldt og skinnende.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sådan plejer du dine krøller med Matas Striber

Vi guider

Sådan plejer du dine krøller med Matas Striber

Af Benedikte Lundberg

Lige meget om du har små proptrækkerkrøller eller lange wavy slangekrøller, så kræver alle slags snoede lokker den helt rigtige pleje for at fremstå spændstige, sunde og glansfulde. Læs her hvordan.

Læs Mere
Mød Stribernes nye ambassadør - Emily Salomon

Nyhed

Mød Stribernes nye ambassadør - Emily Salomon

Af Emily Salomon

Emily Salomon er ny ambassadør for Matas Striberne. Læs med, når hun deler ud af sine favoritter og fortæller, hvordan hun bruger den helt nye hårplejeserie til krøller fra Striberne.

Læs Mere
Vink farvel til tørt hår

Hairstudio

Vink farvel til tørt hår

Af Ida Hinchely Kyhn

Tørt og beskadiget hår er en af de mest almindelige hårproblemer, som både mænd og kvinder kan døje med. Men hvad er egentlig roden til problemet, og hvordan fikser du det bedst? I denne artikel giver vi vores bedste tips til, hvordan du får fugten tilbage i dine lokker.

Læs Mere
Nye krukker i Matas sikrer 30% mindre plastikbrug

Nyhed

Nye krukker i Matas sikrer 30% mindre plastikbrug

Matas udvikler hele tiden nye bæredygtige tiltag indenfor indhold og produktion af egenvarerne i takt med ny viden indenfor sundhed og miljø. Nyeste initiativ er Stribernes nye krukker, der reducerer plastikforbruget med næsten en tredjedel.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.