• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Sådan undgår du tørt hår i vinterhalvåret

Vinterens kulde og den knastørre varme indenfor er vores hårs værste fjende. Men bare rolig, du skal ikke rende rundt med heksehår de næste mange måneder. Matas Striberne til tørt og beskadiget hår er førstehjælp gennem de kolde måneder.

Knastørt hår, spaltede spidser, elektrisk hår og masser af frizz. Lyder det genkendeligt? De kolde vintermåneder af noget af det hårdeste for håret. De lave temperaturer udenfor og den knastørre varme indenfor udtørrer håret og får det nemt til at kruse og se slidt ud. Med den rette pleje, kan man dog hurtigt give håret et quick fix, så det bliver mere modstandsdygtigt i vinterhalvåret.

Intensiv pleje til de tørre lokker

Hårplejeserien fra Matas Striberne til tørt og beskadiget hår består af en shampoo, en balsam, en balsamspray og en hårkur, der tilsammen nok skal sørge for et glansfuldt og velplejet hår.


Matas Shampoo til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende shampoo, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår.

Shampooen er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer og styrker håret. Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt til håret, mens creatine beskytter hovedbunden mod udtørring.

Matas Balsam til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende balsam, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Balsammen er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer og styrker håret.


Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt til håret, mens creatine beskytter hovedbunden mod udtørring.

Matas Balsamspray til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende balsam, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Balsamsprayen er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer spaltede spidser, styrker håret samt gør håret nemmere at rede ud.


Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt, mens creatine styrker og beskytter håret. Balsammen skal ikke skylles ud.

Matas Hårkur til tørt og beskadiget hår

En uparfumeret og plejende hårkur, der er specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Hårkuren er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer, reducerer spaltede spidser og styrker håret​​​​​​​.

Indholdet af provitamin B5 plejer og giver fugt til håret, mens creatine beskytter huden mod udtørring. Crodabond efterlader desuden håret glansfuldt og skinnende.

Relaterede artikler

Curly girl metoden – trenden til alle med krøller

Spot Trenden

Curly girl metoden – trenden til alle med krøller

Af Sine Bindslev Caspersen

Måske har du allerede hørt om curly girl metoden, og er en af de mange tusinde krøltoppe, som har taget den og co-wash til sig, for at fremhæve det krøllede look. Hvis ikke, skal du læse med her. Vi har nemlig stillet skarpt på curly girl og co-wash.

Læs Mere
Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 8 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Spot Trenden

Kort hår – Trends, tendenser og hårpleje

Af Trine Brøndsted

Celebrities som Rihanna, Scarlett Johansson og Kate Hudson har været med til at bane vejen for efterårets hotteste trend, kort hår. Find gode råd til den rette frisure, pleje og styling lige her.

Læs Mere
Sådan laver du de flotteste krøller

Vi guider

Sådan laver du de flotteste krøller

Af Mia Dybkilde

Drømmer du om smukke, krøllede lokker, kan du her blive klædt på med uundværlige tips og tricks til, hvordan du mestrer krøllejernet, hvilke stylingprodukter du bør bruge og hvilke typiske “krøllefejl”, du bør undgå.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret