Nyhed

Mød den nye hårpleje fra Striberne

Nu er det endelig blevet hårplejens tur til at komme over i det nye, moderne Stribe-design. I den forbindelse har vi udviklet nye serier og produkter, der ligesom alle vores andre Striber, tager stort hensyn til din sundhed og miljøet, så du trygt kan vælge din favorit til håret.

Stribernes rejse fortsætter med relanceringen af en ny generation af Striber til håret med et skånsomt indhold og aktive ingredienser. Der er hårpleje til dig med krøller, dig med tørt og beskadiget hår, til farvet hår, dig med fint skandinavisk hår, til dig, der elsker velduftende produkter og til dig, der vil have hårpleje helt uden parfume og med stærke mærkninger. Og så er der alle de gode gamle kendinge som Havtorn-, Luksus- og Granatæble-serien, der blot har fået flotte, nye klæder.

Gamle kendinge og nye helte

Den nye generation af Matas Hårpleje består af i alt fire nyheder, mens tre velkendte serier har fået helt nye og opdaterede formuleringer. I udviklingen af nyhederne har fokus været på at skabe hårplejeprodukter, som er skræddersyet til forskellige behov og hårtyper - og som altid uden unødig kemi. Fælles for samtlige fire nyheder er, at de er veganske og uden parfume for at imødekomme den stigende efterspørgsel blandt jer forbrugere for uparfumerede produkter*.


De nye hårplejeserier


Mild hårpleje


Mild er en uparfumeret og skånsom serie, der er velegnet til alle hårtyper. Den er både Svanemærket og bærer Den Blå Krans, der vidner om at, at den tager stort hensyn til din sundhed og miljøet. Serien består af af en shampoo, en balsam og balsamspray. De indeholder alle glycerin, som giver
fugt til hovedbunden, mens allantoin virker beroligende. Betaine forbedrer hårets elasticitet og gør det glansfuldt og skinnende.

Lanceres midt marts. 500 ml shampoo og Balsamspray er i butikkerne og på matas.dk fra 8. april.


Shampoo, Balsam og Hårkur til krøller

Serien er ideel til at styrke krøllet hår. Indholdet af betaine forbedrer hårets elasticitet og styrkeog efterlader det glansfuldt og skinnende efter brug. Hvedeprotein har en anti-frizz-funktion ogholder krøllerne spændstige selv ved høj luftfugtighed. Glycerin beskytter mod udtørring afhuden og tilfører fugt til hovedbunden. Serien er uden parfume og Svanemærket.
Lanceres slut januar.
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv og giver dig hårstylisten Mikes bedste tips til, hvordan du kan få dit farvede hår til at holde sig pænt længere.

Læs også

Shampoo, Balsam, Balsamspray og Hårkur til tørt og beskadiget hår

Serien er uparfumeret og specielt udviklet til dig med tørt og beskadiget hår. Produkterne er beriget med hvedeprotein, der plejer, reparerer og reducerer spaltede spidser samtidig med,at håret styrkes. Indholdet af provitamin B5 plejer og giver håret fugt, mens creatine beskytterhuden mod udtørring.
Lanceres slut januar.
5 Hverdagstips til et sundt hår

Hairstudio

5 Hverdagstips til et sundt hår

Det kan være svært at vide, hvad vejen til et sundt hår er og hvordan man skal pleje det i dagligdagen. Materialist og stylist, Cecille, guider dig frem til de bedste tips.

Læs også

Shampoo til fint hår

En lækker skummende shampoo uden parfume, der giver volumen til håret. Shampooen afhjælperfedtet hår og hovedbund. Provitamin B5 giver håret fugt og pleje, mens ærteekstrakt giver volumen og fylde. Betaine hjælper med at forbedre hårets elasticitet og gør det samtidig glansfuldt og skinnende. Lanceres slut januar.
Priser alle kan være med på

Den nye hårpleje lanceres i størrelser fra 75 til 1000 ml og koster fra 16,95 til 64,95 kr. Derudover kan du glæde dig til flere nyheder i februar, marts og april, hvor der bl.a. kommer den skånsomme hårplejeserie Mild, en serie til farvet hår, en hovedbundskur til tør og irriteret hovedbund samt vores populære Luksus Shampoo i en vegansk udgave.  

*30 pct. af danskerne foretrækker produkter uden parfume, når de shopper kropspleje.Baseret på forbrugerdata indhentet fra Club Matas medlemmer i 2019.Relaterede artikler

Curly girl – Alt du skal vide om metoden

Hairstudio

Curly girl – Alt du skal vide om metoden

Af Amalie Kaaris Lund

Her er den komplette guide til Curly Girl metoden og produkterne! Måske er du en af de mange tusinde krøltoppe, som har taget den og co-wash til sig for at fremhæve det krøllede look. Eller også skal du netop til at i gang! Læs med her. Vi har nemlig stillet skarpt på curly girl, co-wash og low-poo i en trin for trin guide.

Læs Mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
Få 4 flotte looks til et kort hår

Vi guider

Få 4 flotte looks til et kort hår

Af Ida Hinchely Kyhn

Hvordan laver man det bedste look til kort hår? Det dykker vi ned i i denne artikel, hvor vi guider til fire flotte frisurer til et kort og stylet look, som du kan finde inspiration i. Og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål til styling og pleje af kort hår.

Læs Mere
Sådan laver du de flotteste krøller

Hairstudio

Sådan laver du de flotteste krøller

Af Amalie Schiller

Drømmer du om smukke, krøllede lokker, kan du her blive klædt på med uundværlige tips og tricks til, hvordan du mestrer krøllejernet, hvilke stylingprodukter du kan bruge og hvilke typiske “krøllefejl”, du bør undgå.

Læs Mere