• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu

REAL TECHNIQUES

Real Techniques® er et af de første mærker, der bringer prestige, kvalitet, prisvindende, og innovative makeup tools til skønhedsverdenen. Siden 2011 har vi skabt makeup tools og tilbehør, der hjælper med at få mest muligt ud af din foretrukne makeup. Med et skønhedsfællesskab på over 5 millioner stræber Real Techniques® efter at inspirere, uddanne og styrke vores kunder til at få mest muligt ud af deres yndlingsprodukter. Du kan være sikker på, at Real Techniques® har det perfekte værktøj til dig!

Real Techniques® er et af de første mærker, der bringer prestige, kvalitet, prisvindende, og innovative makeup tools til skønhedsverdenen. Siden 2011 har vi skabt makeup tools og tilbehør, der hjælper med at få mest muligt ud af din foretrukne makeup. ​​​​​​​

Mærker
Mest populære

Kategorier

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Pris

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

40 produkter
40 produkter
Sortér efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Det der giver et godt håndværk - er gode redskaber

Med Real Techniques® tager du dit makeuplook til det næste niveau! Deres fantastiske børstesæt og enkelte makeupbørster i den lette, prestigefyldte kvalitet gør din makeup rutine til en leg. Deres børster er super nemme at bruge - alt fra foundation til øjenskygge og fra creme til hærdende pulver, fremhæver de præcise makeupbørster dit fuldendte makeuplook. Hvis du er god til at rengøre dine børster, vil det hjælpe dig med at skabe definerede konturer, bygge dækning og lægge dit bedste makeup-look - derudover forlænger det dine børsters levetid og børsterne vil være dine følgesvende i mange kommende år.

Real Techniques er et passionsprojekt for de to stiftere og søstre Samantha and Nicola Chapman, som selv er vokset op i en verden af makeup. Passionen for makeup og kærligheden til skønhedsprodukter blev ikke mindre af at have en mor, som var meget interesseret i makeup og de seneste trends, samt en tante, der arbejdede som professionel makeup artist med stjerner som David Bowie og Prinsesse Diana. Pigerne havde, foruden stor dedikation til faget, også talent og kreativitet, så Real Techniques blev en naturlig forlængelse af en barndom og ungdom med stor interesse i makeup. Derfor tog de begge en uddannelse som professionel makeup artist, og før de fik set sig om, var Sam flyttet til London for at arbejde med store mærker som MAC, Estée Lauder og Chanel.

Inden længe havde de etableret et navn og et ry i industrien som velkendte makeup artister. I 2008 startede Sam og Nic deres makeup kanal Pixiwoo®, som i 2010 havde 30.000 følgere, og drømmen om Real Techniques begyndte at tage form. De fleste kvinder er vokset op med makeup, men har manglet det rette udstyr, og Sam and Nic havde et ønske om at forstå, hvad kvinder manglede og give dem det. I 2011 blev Real Techniques til, og herunder et netværk af kvinder, der elsker makeup. Idag er Real Techniques kendt på verdensplan.

Makeupsvampe fra Real Techniques

Optimer din skønhedsrutine med deres alsidige makeup-svampe, som er designet med en revolutionerende latexfri skumteknologi til jævn blending af makeup til en glat, forbedret finish. Deres mirakel svampe kan bruges fugtige eller tørre. Som skaberne af Miracle Complexion Sponge®, bringer de dig de perfekte svampe til at hjælpe dig: opbygge dækning med flydende foundation, påfør det perfekte pudderstrøg, blende kropsmakeup og meget mere.

Makeup Must Haves

Med det fantastiske sæt Makeup Must Haves 5 Essentials to Any Look har du det perfekte starterkit til dig, som er ude efter et nyt sæt makeupbørster til hele ansigtet. Æsken er et komplet sæt, så du er helt dækket ind fra start til slut i din makeuprutine. Med dette sæt kan du påføre alt fra foundation, blush, bronzer, highlighter, concealer til øjenskygge.

  • Blush Brush: anvendes til at påføre blush, bronzer eller pudder.
  • Expert Foundation Brush: anvendes til at påføre flydende foundation eller cremeblush.
  • Setting Brush: anvendes til at lægge en finishing pudder eller highlight.
  • Deluxe Crease Brush: anvendes til at påføre øjenskygge, men kan også bruges med flydende/creme concealer.
  • Miracle Complexions Sponge: anvendes våd med flydende produkter for et let dækket resultat, eller anvendes tør for at blende makeup.

Pas på miljøet og naturen

Pas på dyrene og miljøet med Real Techniques. Alle deres makeupbørster er veganske, 100% Cruelty Free, PETA certificerede og de tester aldrig deres produkter på dyr. Derudover er alt plastik genbrugeligt og du kan derfor med god samvittighed købe Real Techniques produkter.

Cimmie D.
Cimmie D.
Materialist og Matas LIVE Ekspert
Cimmie er 23 år gammel og uddannet Materialist. Hun startede allerede sin store interesse for skønhed i 2012 og har været i Matas i over 4 år. Hendes helt store passion er både hudpleje og makeup, og hun ved præcis hvad der rører sig på markedet af nye trends og produkter. Cimmie er ekspert i både luksus og budgetvenl...