Vi guider
1, 2, 3 – få styr på urenhederne
Urenheder er desværre ofte en uundgåelig del af livet som teenager, og rammer endda også flere i en senere alder. Matas har udviklet en serie målrettet uren hud uden parfume, der med tre nemme trin giver dig de bedste muligheder for at minimere urenheder og sikrer dybdegående rens, pleje og masser af fugt til din hud.

Teanage-årene er fede. Men de er godt nok også hårde på nogle punkter. Hvis du selv har været én af dem, der har døjet med urenheder, ved du hvad jeg taler om. Hormonerne pumper nemlig rundt, og det har en stor betydning for huden i disse år. Nogle er heldige at gå udenom de helt store hududfordringer, mens andre er hårdere ramt. Det er helt normalt, og mange oplever det, men derfor kan det stadig være ret så frustrerende, når bumser og hudorme pibler frem. 

Målrettet rens og pleje til uren hud

For mange gør hormonerne huden mere fedtet, der får porerne til at stoppe nemmere til. Det resulterer ofte i hudorme og bumser. Her er det helt essentielt med den rigtige og dybdegående rens og pleje med ingredienser, der fjerner urenheder og giver masser af fugt. Hele serien til Uren Hud er uden parfume og fri for stoffer, der tilstopper porerne. Desuden er skånsom pleje det mest optimale for uren hud. Derfor er hele serien Svanemærket og allergimærket med Asthma Allergy Nordic, der er din garanti for stor omtanke for din sundhed og miljøet.


1,2,3 - rens, prep og plej

Matas Striber til Uren Hud udgør et komplet hudplejeprogram med tre simple trin, der renser og plejer uren hud. Indenfor hvert trin finder du flere forskellige produkter med hver sin formulering, så der er noget til enhver smag. Fælles for serien er, at den er baseret på en række aktiver med målrettet og dokumenteret effekt. Du finder bl.a.:

  • Niacinamid: Regulerer produktion af sebum, mindsker urenheder og irritation

  • Neem-ekstrakt: Antiseptisk - reducerer urenheder og forebygger nye udbrud

  • Allantoin: Beroligende og modvirker irritation

  • Betaine: Fugtgivende

  • Glycerin: Fugtgivende


Derudover kan du føle dig godt tilpas i serien, som er mærket med både Svanemærket og allergimærket Asthma Allergy Nordic, samt alle produkterne nu er dermatologisk test.


Hvem skal bruge hvad?

er er forskel på, hvor plaget teenageres hud er af urenheder. Der er derfor også forskel på, hvilke produkter den unge skal bruge til de daglige renserutiner. Her ser du, hvilke produkter, der egner sig til forskellige typer af uren hud.


Lidt uren hud:
Step 1: Micellar Water (dagligt)
Step 2: Spot Stick eller Drying Lotion (dagligt)
Step 3: Moisturizing Lotion (dagligt)


Mellem til meget uren hud:
Step 1: Face Wash eller Foam (dagligt)
Step 2: Skin Tonic (dagligt)
Step 2: Spot Stick eller Drying Lotion (dagligt)
Step 2: T-Zone Peeling (hver eller hver anden dag)
Step 2: 3-in-1 Cleansing Scrub Mask (2-3 gange om ugen)
Step 3: Special Face Gel (dagligt)Trin 1 - Rens
Første trin i en effektiv rutine til uren hud består i at rense huden grundigt hver morgen og aften. Det er især vigtigt at fjerne det overflødige sebum (fedt fra huden) og snavs fra huden, der ofte er skyld i tilstoppede porer.


Alt-i-en-rens

Matas Micellar Water er en alt-i-en rens, der både fjerner makeup og snavs, mindsker urenheder og giver huden fugt. Den indeholder bl.a. niacinamid, allantoin og betaine. Du bruger den ved at fugte en vatrondel og rense ansigtet af.


Mild ansigtsvask

Matas Face Wash er en lækkert skummende ansigtsrens, der efterlader huden ren og blød. Den fjerner snavs og overflødig sebum uden at udtørre huden. Den indeholder glycerin, betaine, allantoin samt særlige vaskeaktiver, der mindsker urenheder.


Et blødt renseskum

Matas Cleansing Foam er et silkeblødt skum, der skånsomt renser huden. Produktet mindsker urenheder og overskydende sebum med målrettede vaskeaktiver, mens glycerin og betaine giver fugt. Allantoin beroliger og modvirker irritationer.


Trin 2 - Forberedelse til pleje
Når vi snakker uren hud, kan den have rigtig godt af et par ekstra produkter udover rens og fugt. Produkterne, der hører til trin 2 i rutinen er kendetegnet ved at rense i dybden, give ekstra fugt og går direkte til angreb på bumser, så din hud bliver preppet inden den fugtgivende pleje. Du kan anvende ét eller flere af produkterne efter behov.


Preppende skintonic

Matas Skin Tonic er et effektivt produkt, der fjerner de efterladte rester af snavs på huden og gør huden frisk, ren og gennemfugtet. Den tilfører huden fugt i form af glycerin, mens niacinamid bekæmper urenheder, og allantoin virker beroligende og modvirker irritation.


Bumse-bekæmper

Matas Spot Stick er en smart roll-on, som udtørrer urenheder, så de forsvinder hurtigere. Du bruger den direkte på problemområderne, hvorefter kombinationen af neem-ekstrakt og niacinamid mindsker urenheder og reducerer det sebum, der giver bumser.


Effektiv spotbehandling over natten

Matas

Drying Lotion spotbehandler effektivt bumserne over natten.

Pulveret i bunden af flasken er aktivt med til at minimere og reducere størrelsen på bumser i løbet af natten. Denne Drying Lotion indeholder niacinamid og allantoin, som effektivt bekæmper bumser og urenheder

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at spotbehandle bumser før!


Multifunktionel maske

Matas 3-in-1 Cleansing Scrub Mask er et effektivt multifunktionsprodukt produkt, der renser og peeler huden med fine vulkanske sten og samtidig kan bruges som en dybderensende maske, der trækker urenheder op fra hudens porer. Den hjælper med at fjerne døde hudceller og andre urenheder, der kan tilstoppe porerne og danne hudorme og bumser.


Peeling til T-zonen

Matas T-Zone Peeling fjerner effektivt de døde celler fra hudens overflade og efterlader den dejligt blød. Den indeholder AHA-syrer samt en kombination af neem-ekstrakt og niacinamid, der mindsker urenheder. Den er også tilsat fugtgivende glycerin, mens allantoin virker beroligende på huden og modvirker irritation.


Trin 3 - Pleje
Fugt, fugt og atter fugt. Hvad end du har almindelig eller uren hud, så er fugt alfa omega for en velplejet hud. En for heftig afrensning af huden og mangel på fugt kan faktisk forværre problemer med uren hud, derfor tilbyder Matas’ serie til Uren Hud to produkter, der giver fugt 24-7.


En opfriskende fugtgel

Matas Special Face Gel er en let og fugtgivende gel, der hurtigt trænger ind i huden. Den er vandbaseret, der gør den ideel til fedtet eller meget uren hud. Kombinationen af neem-ekstrakt og niacinamid i gelen mindsker urenheder og reducerer sebum. Den er også tilsat fugtgivende glycerin og betaine, mens allantoin virker beroligende på huden og modvirker irritation.


Let, fugtgivende lotion

Matas Moisturizing Lotion er en let lotion, der trænger hurtigt ind i huden og efterlader huden fugtet, blød og velplejet. Kombinationen af neem-ekstrakt og niacinamid mindsker urenheder og reducerer det sebum, der giver bumser.


Mat dækning

Matas Cover Stick er til dig, der gerne vil dække dine urenheder til og samtidig pleje huden. Den er let at bruge og giver en god, mat dækning. For at reducere sebum er stiften tilsat hyaluronsyre og neem-ekstrakt, der mindsker urenheder. Stiften er også tilsat allantoin, som virker beroligende på huden og modvirker irritation. Den kommer i to forskellige nuancer.


En god start

Hvis du vil prøve 3-trins plejeprogrammet, kan du købe et start kit med med Face Wash (40 ml), Skin Tonic (40 ml) og Moisturizing Lotion (15 ml).


På en måde kan du få mulighed for at prøve den nemme, men effektive 3-trins rutine i en kort periode, og hurtigt forelske dig i produkterne!


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Vi guider: Slip for uren hud

Vi guider

Vi guider: Slip for uren hud

Uren hud har det med at påvirke vores humør. Det gælder uanset, om du er ramt af en enkelt bums, hudorme eller urenheder i en længere periode. Urenhederne opstår ikke, fordi din hud er beskidt, så det er et noget misvisende ord. Vi har samlet de bedste produkter mod uren hud - så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du slipper af med uren hud.

Læs Mere
Guide: Solcreme til uren hud

Vi guider

Guide: Solcreme til uren hud

Af Nanna Skousbøll

Får du ekstra bumser og mere fedtet hud, når sommeren melder sin ankomst? Så kan din solcreme være synderen. For har du tendens til uren hud, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilken solcreme du bruger. Vi guider dig til den rette her.

Læs Mere
Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Bag om brandet

Striberne: Skånsomme og effektive på samme tid

Matas Striberne behøver nok ikke en yderligere introduktion, for mon ikke du har mødt er par stykker eller 20 gennem dit liv allerede? I stedet vil vi dykke lidt dybere ned i den stribede kropspleje og undersøge, hvad der på én og samme tid gør dem skånsomme og effektive for din hud.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.