• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

Simpel og glødende hudpleje med ACO

ACO har i mange år været et af Sveriges førende hudplejemærker, som har gået forrest, når det kommer til enkel og simpel hudpleje. Filosofien er less is more – ingredienserne er nøje udvalgt, så du får det bedste af det bedste i din hudpleje, uden unødvendige tilsætninger. Læs med her, og blik klogere på, hvordan du kan få en glødende, sund hud med de skånsomme produkter fra ACO.

ACOs formuleringer er veganske, og så har de rødderne solidt plantet i Skandinavien. Hudpleje skal være simpel men effektiv – de udvælger kun de bedste ingredienser, som skal have et formål for dig og din hud. Og sådan har det være siden 1939, hvor ACO for første gang begyndte at udvikle hudpleje til alle hudtyper.  

I denne artikel dykker vi ned i, hvilke produkter fra ACO du kan klikke hjem til badeværelseshylden, hvis du ønsker masser af glød til din hud.  

Silkeblød næring til huden

Her har vi at gøre med et vaskeægte multitask-produkt. ACO Renewing Face Oil har nemlig flere gode egenskaber på huden, som virkelig kan tage din hudplejerutine til nye højder.  

Den indeholder blandt andet E-vitamin, som virker som en antioxidant, der beskytter huden og forebygger fine linjer og rynker. Q10 hjælper med at opretholde hudens elasticitet og reducerer dybden af rynker.

Du kan enten vælge at komme olien direkte på ansigtet, eller du kan blande den op med din dag-eller natcreme. Den kan sagtens bruges om dagen under din makeup, da den er genial til at give den her ekstra glød og udstråling, som holder hele dagen. Den indeholder lidt mild parfume, og er dermatologisk testet. Perfekt til dig der ønsker glød, fugt og virksomme ingredienser fra din ansigtsolie.

Sensitiv balance - til sensitiv hud

Vi guider

Sensitiv balance - til sensitiv hud

Få mere at vide om produkterne i ACOs Sensitive Balance-serie, der er specielt fremstillet til sensitiv hud.

Læs også

Boost din rutine

ACO Boosters er på kort tid blevet ultrapopulære, og det er der altså en helt særlig grund til. Du kan nemlig gå ind og skræddersy din hudpleje og give din hud lige det ekstra, den har brug for.  

Hydrating Vitamin B Booster Serum indeholder det fugtgivende hyaluronsyre, som fugter huden med det samme og efterlader den fløjlsblød. Indeholder også Panthenol (provitamin B5), som lindrer huden og styrker hudbarrieren.  


Glow Vitamin C Booster Serum indeholder C-Vitamin, som er kendt for at tilføre huden masser af glød, samtidig med at den udjævner hudtonen og hjælper med at reducere pigmentpletter. Den indeholder også hyaluronsyre for fugt, samt eksfolierende enzympapain, som mildt eksfolierer huden og holder den jævn og glat.  

Du kan mikse og matche mellem din boosters, alt efter hvad din hud har behov for. Kom den på en ren hud morgen og aften for det bedste resultat, og følg op med en god dag- eller natcreme.

Pure Glow-serien: For en sund og strålende glød

Hvis du ønsker en sund, glødende og lækker hud, så har ACO skabt en række effektive produkter, som indeholder ingredienser, der i den grad kan få din hud til at gløde om kap med sommer-solen.  

Start altid din hudplejerutine ud med en god rens for at få makeup, skidt og snavs af huden. ACO Pure Glow Renewing Daily Cleanser er en blød og lækker rensemousse, som indeholder enzymer, der effektivt renser huden uden at udtørre.


Følg op med ACO Pure Glow Perfecting Serum, som er et serum med en let konsistens, der fugter intensivt og forbedrer hudens tekstur. Den minimerer også synligheden af porer i huden samt fine linjer og rynker.  


Sidst men ikke mindst, slut af med dag- eller natcremen fra serien for den ultimative glød til din hud. ACO Pure Glow Purifying Day Cream er til en normal og kombineret hud, og arbejder også effektivt på at mindske urenheder i huden. Det samme gælder for deres Night Balm, som med dets indhold af hyaluronsyre og papain booster huden med fornyet glød og fugt, imens du sover.

Relaterede artikler

Sensitiv balance - til sensitiv hud

Vi guider

Sensitiv balance - til sensitiv hud

Af Matas

Få mere at vide om produkterne i ACOs Sensitive Balance-serie, der er specielt fremstillet til sensitiv hud.

Læs mere
Redaktionen anbefaler: Specialhudpleje

Vi guider

Redaktionen anbefaler: Specialhudpleje

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske du sidder og tænker, hvad er forskellen egentlig på specialhudpleje og den hudpleje, man ellers kan få? Og hvornår bør man vælge at købe specialhudpleje? Så er du kommet til det rette sted. For det kan være svært at finde hoved og hale i disse produkter, og hvad de helt præcis kan hjælpe dig med. Med hjælp fra vores dygtige farmakonom Rikke gennemgår vi her, hvad specialhudpleje er, og hvordan du kan bruge det til de hud-udfordringer, du kan have.

Læs mere
Har du eksem? Symptomer, forebyggelse og lindring

Vi guider

Har du eksem? Symptomer, forebyggelse og lindring

Af Matas

Kløe, tør hud og rødme. Hvis du har eksem, kender du måske allerede symptomerne. Men hvordan ved man egentlig, om man har eksem, hvad skyldes det – og hvordan behandler man det bedst? Læs med her, og bliv klogere på det kløende hududslæt – og ikke mindst hvad du selv kan gøre ved det.

Læs mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Vi guider

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs mere