• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Amalies shoppingliste

Når det kommer til skønhedsprodukter, har jeg virkelig svært ved at holde igen, når jeg først står ansigt til ’’ansigt’’ med skønheder som Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush fra IT Cosmetics. Suk, hvor har jeg gået forbi den mange gange, mens jeg vemodigt har hivet mig selv i nakkehårene og lyttet til en ond stemme i mit hoved, der spørger, om jeg nu også har brug for en ekstra en til samlingen. Og ja, selvfølgelig har jeg det! For hvem kan få nok af beauties like that? Not me!

Når jeg har besluttet mig for, at jeg vil lægge en bestilling på matas.dk, laver jeg altid en liste over, hvad jeg skal shoppe. Både, så jeg ikke glemmer noget, men naturligvis også, så jeg ikke går over budget. Hvorvidt om jeg holder mig inden for budget eller ej, er en anden snak. Anyway! Som jeg sidder og skriver listen i samme sekund, tænkte jeg, at det kunne være sjovt (og måske inspirerende?) at dele den med jer. So here it comes! Hvad står der på jeres næste bestilling?

Tilføj hårpleje til shoppinglisten

Ah. Jeg elsker silkeblødt hår, der ser sundt og velplejet ud. Kender i den følelse, når man går ud ad døren fra frisøren, og føler sig som et nyfødt menneske? Well, I do. Og det er lige præcis dén følelse, jeg ønsker at få fra mine hårprodukter. Jeg har fundet tre hårprodukter, der særligt bidrager til at give mit hår et new born look. Dem får du her:

En allround varmbeskyttende leave in hårkur 

Det er ikke længe siden, at jeg skrev en artikel om min hårplejerutine. Her nævnte jeg blandt andet, at jeg brugte den klassiske Uniq One Hair Treatment, der indeholder 10 unikke egenskaber. Siden da er jeg sprunget ud i coconut-versionen, og jeg må indrømme, at jeg (og mit hår) er solgt! Jeg knus elsker duften af kokosnød, og jeg har også en mistanke om, at den her er dedikeret til mig.


Ligesom den klassiske, indeholder Revlon Uniq One Coconut Hair Treatment ligeledes de 10 unikke egenskaber som UVA/UVB-beskyttelse, varmbeskyttelse ved brug af styling tools som glatte- og krøllejern, og så tilfører den det smukkeste shine og blødgør håret. Amen, what’s not to like? Er du modsat mig, og foretrækker at gå udenom duften af kokosnød, så er den klassiske lige så skøn.

En shampoo, der giver silkeblødt hår 

Jeg føler, at jeg har snakket en del om vidundershampooen fra Björn Axén (sorry not sorry), men den ér virkelig anbefalelsesværdig. Hvis du ligesom mig har tørt og skadet hår, så er jeg ikke i tvivl om, at den her shampoo kan blive din nye bedsteven.


Ved hjælp fra en høj koncentration af nærende havmineraler og proteiner sammen med organisk arganolie og havlavendel har shampooen en genopbyggende effekt, øger elasticiteten og plejer hår og hovedbunden i dybden. En shampoo, der virkelig kan sit kram!

(80)
Björn Axén Repair Shampoo 250 ml
114,95
Optjen 12 point

Shea Butter hårmaske 

Uh, jeg skal virkelig blive bedre til at bruge en hårmaske. Eftersom jeg er løbet tør for min nuværende, må det være en god undskyld for at investere i en ny, right? Jeg prøver at huske mig selv på at pleje mit hår 2 gange om ugen med en hårmaske, fordi det ér virkelig det værd. I samme sekund som jeg vasker masken ud af håret, kan jeg mærke, at mit hår bliver blødt som smør.


Jeg har specielt været glad for hårmasken fra MAUI’s fugtgivende Shea Butter serie, så jeg har valgt, at det er den, der kommer med på min shoppingliste. Den er by-the-way også udviklet til tørt og skadet hår. Yes, det er mit kald! Blandingen af kokosolie og macadamiaolie genopbygger, plejer samt blødgøre håret, og giver lige præcis dén følelse, jeg får, når jeg går en catwalk på vej hjem fra frisøren.

(142)
MAUI Shea Butter Hair Mask 340 g
89,95
Førpris 119,95
Optjen 9 point
Michelle guider: hårpleje til langt hår

Vi guider

Michelle guider: hårpleje til langt hår

Har du lange lokker, der har tendens til at blive tørre - ligesom mine? Og vil du gerne forkæle dem med den rette næring, så de fremstår sunde og velplejede hver eneste dag? Så læs med her, hvor jeg kaster lys over de hårprodukter, der gemmer sig i min brusekabine – og det er ikke så få endda #notsorry.

Læs også

Tilføj makeup til shoppinglisten 

Det sker da, at jeg når i bund med mine makeupprodukter på trods af, at jeg for det meste sidder herhjemme, og kigger ind i min computerskærm. Udover, at jeg har nogle trofaste favoritter, er jeg altid klar på at teste andre produkter i marken af. Til min shoppingliste af makeupprodukter har jeg derfor tilføjet to, som i forvejen har en plads i min makeuppung, men også en enkel nyhed, som jeg bare må teste.

En af de bedste mascaraer 

Jeg har tidligere testet High Impact Mascara i en artikel, hvor jeg tester forskellige mascaraer fra forskellige brands. High Impact Mascara fra Clinique var en af dem, der toppede listen over de bedste mascaraer, jeg nogensinde har prøvet. Hvis du ser mit før/efterbillede nedenfor, vil du forstå, hvorfor ;)

Siden jeg har testet mascaraen på egen vipper, har den været en trofast ven i makeuppungen. Derfor sørger jeg altid for at have en backup i min skuffe, så jeg er forbedret, når min nuværende har sunget sin sidste sang. Det, der er så fantastisk ved High Impact Mascara, er, at den separerer vipperne, og giver et fyldigt vippelook med masser af volumen.

(400)
Clinique High Impact Mascara Black
194,95
Optjen 20 point
Hverdagsluksus på budget: Mascara

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: Mascara

Er du altid på udkig efter en god, billig mascara, så læs med her. Vi har spottet fem af de bedste mascaraer på budget lige nu, og giver dig også et par smarte tricks med på vejen, så du kan få de flotteste vipper.

Læs også

Foundationen, der trender på TikTok 

Jeg indrømmer, at jeg (måske) bruger lidt for mange af mine vågner timer på TikTok. Til mit forsvar, så er der virkelig også mange god tips og tricks – særligt når det gælder beauty. Jeg fik blandt andet øjnene op for den nye powder foundation fra L'Oréal. Hvis du har downloadet appen, og endnu ikke har set effekten af den verdens berømte foundation, så brug søgefunktion og tast ’Loreal’. Så bliver du ført videre til et utal af videoer. Selv tak!


Jeg har endnu ikke prøvet den på egen hud, men det har min skønne kollega, Michelle, derimod. Wauw – den var flot på hendes hud! Og som hun selv nævnte, føltes hendes hud enormt blød. Så i kan vel nok forstå, at jeg er nød til at have den med på min liste, ik?

Flotte øjenbryn 

Hvis man kender mig, ved man, at det vigtigste i min makeuptaske er mine brynprodukter. I en artikel om mine makeupfavoritter nævner jeg da også min ’’bryn-rejse’’, som jeg tror, der er flere, der kan relatere til? Anyway – jeg har brugt Depends brynpen i nogle år, og jeg har også lavet en videoguide, hvor jeg viser, hvordan jeg bruger den.


For få måneder siden blev jeg introducerede til et andet vidunder produkt fra Anastasia Beverly Hills, som virkelig også fungerer for mine bryn! Selvom jeg bruger ’Medium Brown’, er det kun lidt farve, der kommer på ad gangen, hvilke gør det nemt at skabe dét brynlook, man selv ønsker.

Tilføj hudpleje til shoppinglisten 

Hen over vinteren har min hud virkelig været Rasmus-modsat. Særligt mit ansigt og min hænder har været svære at samarbejde med. Alligevel har min hud og jeg haft succes med nogle særlige produkter i løbet af vinteren, som jeg er tæt på at løbe tør for nu. De kommer her:

Den bedste eksfolierende ansigtsmaske  

Jeg ved, hvad i tænker. Overdriver hun ikke en smule, når hun prøver at bilde os ind, at det er den bedste eksfolierende maske på markedet? Egentlig ikke. Min hud har været mig evigtaknemmelig og samarbejdsvillig, siden jeg har brugt den eksfolierende maske fra The Ordinary.


Spørger man min hud, er sammenspillet mellem Salicylic Acid 2%, kul og ler det perfekte match. Jeg ved, hvordan det lyder. Kul og ler – seriøst? JA! Masken formåer i hvert fald at mindske mine synlige porer og urenheder, og så bliver min hud enorm blød, så snart jeg har vasket den af. Masken er beregnet til at fjerne tørre, døde hudceller og urenheder, og så fremmer den gløden i ansigt.


Siden jeg for første gang prøvede masken på egen hud, har jeg brugt den to gange om ugen, og det har fungeret super godt for mig.  

(22)
The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque 50 ml
110,95
Optjen 12 point

Slut med tørre hænder    

Jeg kan umuligt være den eneste, der har rosin-hænder gennem de kolde måneder, vel? Thank god at foråret er på vej! Selvom jeg ved, hvor vigtig det er med håndcreme, er jeg virkelig dårlig til at huske på det. Jeg tror, det er fordi, at jeg ofte sidder og taster på livet løs foran computeren, og så er det altså bare ikke nice med et par fedtet hænder, der sejler rundt på tastaturet.


En håndcreme, jeg har fundet ud af, virker rigtig godt for mig, er Matas Striber Glycerin Håndcreme. Den formår at give mine tørre hænder det, de har brug for. Og så tørre den hurtigt ind, så jeg få sekunder efter kan taste videre på mit tastatur, uden jeg fedter det fuldstændig til.

Førstehjælp til tørre hænder

Vi guider

Førstehjælp til tørre hænder

Tørre hænder? Nej tak! Vi kan (måske) alle nikke genkendende til, at hyppig håndvask er hårdt for hænderne og resultatet af, at de virker ru og tørre. Derfor har vi lavet en simpel og let guide, til hvordan du undgår tørre hænder, der sprækker, med hjælp fra gode håndcremer og håndsæber.

Læs også

En lækker bodyscrub

Mmh, hvor jeg elsker, når jeg har god tid om morgenen, og giver mig selv tid til at massere en bodyscrub ind på hele kroppen. Sidste år skrev jeg en artikel, hvor vi på redaktionen testede kropspleje fra Ecooking. Blandt testpanelet var jeg en af de heldige, der testede deres bodyscrub, og jeg har brugt den lige siden!


Hvis du er på jagt efter en bodyscrub, der for-real skrubber alle de døde hudeceller væk, og giver de blødeste ben, så ved jeg, at du ikke vil blive skuffet over Ecookings bodyscrub. Den formår virkelig at gøre sit arbejde, og det er heller ikke nødvendigt at smøre kroppen ind i en fugtgivende creme efterfølgende. Bevares, jeg gør det da alligevel, blot så jeg kan få hele spa-følelsen med.

Ecooking Bodyscrub 01 300 ml
187,95
Førpris 249,95
Optjen 19 point

Øjencremen, alle taler om  

Tager jeg helt fejl, hvis du på et tidspunkt i dit liv er faldet over ordet ’’ bananpudder’’? Ellers har du det i hvert fald nu! Bananpudder er et musthave ingrediens blandt makeupartister verden over, og det er først nu, jeg forstår, hvorfor.


Banana Bright Eye Cream fra Danmarks egen Ole Henriksen er øjencremen, der indeholder det populære ingrediens. Bananpudderet lysner i øjenområdet og farvekorrigere, som er resultatet af den smukkeste glød, mit øjenområde nogensinde har udstrålet. De dage, hvor jeg ikke går med særlig meget makeup, erstatter øjencremen faktisk min concealer.


To be honest har jeg faktisk fjernet den gyldne creme fra min shoppingliste. Jeg har nemlig lige købt dem som en gave til mig selv, ups.. Og jeg fortryder det ikke ét sekund.

(153)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream 15 ml
399,95
Optjen 40 point
Alt, du skal vide, om Ole Henriksens hudplejeserie

Vi guider

Alt, du skal vide, om Ole Henriksens hudplejeserie

Du kender Ole Henriksen på hans altid positive og energiske udstråling – ”The Ole Glow”. For Ole handler det om at stråle indefra og ud, og han gør det heldigvis nemt for dig at opnå en strålende, smuk og naturlig hud med hjælp fra sine fire populære hudplejeserier. Men hvad kan de forskellige serier gøre for din hud, og kan du kombinere dem? Vi giver dig et overblik her.

Læs også

Ellers andet, du mangler? 

Du kender spørgsmålet fra ekspedienten bag kassen: Er der ellers andet, du mangler? Og ja! Selvfølgelig er der det. Men hvis jeg vil undgå, at banken ringer på mandag, er det nok bedst, at jeg stopper hér. Udover ovenstående, har jeg alligevel nogle skønheder i tankerne, der står højt på min shoppingliste, og som jeg meget snart er nødsaget til at investere i (synes jeg selv). 

En af mine favoritdufte  

Den her duft har jeg elsket, siden jeg for først gang fik snerten af den for et par år siden. Jeg har faktisk skrevet en lille nostalgisk historie i en artikel, hvor vi på redaktionen snakker om parfumer og nostalgi.


FlowerBomb er en virkelig god duft, der formår at holde på huden hele dagen. Jeg kan godt lide, når en duft er lidt spicy. Og selvom den lyserøde flakon åbner op for en masse blomster som buskrose, sambac jasmin, orkidé og indisk osmanthus, så har den alligevel en krydret finish, når den først lander på huden.


På nuværende tidspunkt er jeg faktisk løbet helt tør for parfumer herhjemme. Jeg har ikke én eneste dråbe tilbage i nogle af mine flakoner, suk. Næste gang jeg skal klikke en duft hjem, bliver det uden tvivl dette vidunder fra Viktor Rolf.

Krystalrulleren 

Tilbage i december ’’rundede’’ jeg 25 år. Wauw – tiden går stærkt! Jeg er siden blevet opmærksom på, at det der med at forebygge huden på ældende tegn, det kan måske noget? Personligt har jeg i hvert fald en større lyst til at tilføje nogle ændringer i min daglige rutine, som jeg tror, vil fungere godt for min hund og jeg. Vi skal trods alt leve et par år (forhåbentlig mange) sammen endnu. Jeg er typen, der særligt falder for produkter, jeg ved, vil se godt ud på mit badeværelse. Bevares, jeg har da også gjort mig lidt research bag diverse produkter, jeg har stående herhjemme.


Et produkt, der vil passe godt ind i stilen på mit badeværelse, jeg meget snart skal sætte i stand (så fik i også lige det med), er Repair Roller Rosa Kvarts fra A Pure Mind. Jeg må sige, at den lyserøde krystalrulle har mange specifikationer på sit CV. Den er blandt andet god mod solskader, pigmentforandringer, linjer og rynker og så siges det, at den skulle give en vanvittig god ansigtsmassage. Jeg kan allerede mærke, at min hud vil elske den. Så.. Tilføj til indkøbskurv, tak!

A Pure Mind Repair Roller Rosa Kvarts
449,95
Optjen 45 point
Mere glød til huden? Prøv krystal face rollers

Vi guider

Mere glød til huden? Prøv krystal face rollers

Vil du også gerne kunne give dig selv en lækker ansigtsmassage? Med face rollers i krystal kan du let og sikkert øge blodcirkulationen i ansigtet og sikre dig en lækker og sund glød.

Læs også

Bestseller-børsten

Jeg synes, at det er passende at runde artiklen af med produktet, jeg teasede for i starten. Nemlig Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush #7 fra IT Cosmetics. Hvis i spørger mig, er det virkelig en genial opfindelse.


Det store børstehoved vil jeg bruge til at påføre min foundation, mens jeg med den lille børste vil lægge min concealer og finjustere detaljearbejdet, som man siger ;) Jeg tror, at vi vil være et godt makkerpar, hvorfor det kun er et spørgsmål om tid, før den havner i min indkøbskurv.

Andre produkter på min shoppingliste:

MAC Lipstick Creme Cup
169,95
Optjen 17 point
(24)
Anastasia Beverly Hills Brow Gel Clear
224,95
Optjen 23 point
Antonio Axu Light Dry Shampoo 300 ml
149,95
Optjen 15 point
(30)
Tromborg Baked Minerals Golden
439,95
Optjen 44 point

Relaterede artikler

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Vi guider

Amalies hårplejerutine: fra tørt - silkeblødt hår

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, jeg elsker lige så højt som en velplejet hud, er det velplejet, silkeblødt hår. Nøj, hvor har jeg skiftede hårplejeprodukter ud mange gange. Jeg har nemlig været super effektiv (måske lidt for effektiv, hvis man spørger min familie) til at udforske nye hårpleje- og hårstyling produkter gennem årene. Det har så ført til, at jeg i dag er kommet frem til de bedste hårprodukter - hvis du spørger mig - og det er lige netop de produkter, jeg vil fremhæve i indlægget her.

Læs Mere
Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Vi guider

Bagom redaktionen: Michelles makeup favoritter

Af Michelle Weis

Der er mange af jer, der er nysgerrige på, hvilke makeupprodukter vi sværger til på Stories redaktionen. I dagens indlæg får I svaret foræret, når Michelle inviterer jer ”inden for” og giver et eksklusivt indblik i hendes favoritter inden for skønhed og makeup. Lad dig inspirere af hendes must-have liste, og find inspiration til, hvilke produkter du skal lægge i den digitale kurv, næste gang du shopper hos Matas.

Læs Mere
Redaktionen tester: bedste mascara

Vi guider

Redaktionen tester: bedste mascara

Af Amalie Schiller

Mascara er den ting i makeuppungen vi her på redaktionen hverken kan og vil leve uden. Nogle fortrækker en mascara, der giver et intents og dramatisk look, mens andre elsker de lange og tynde vipper. Vi må nok erkende, at mascaraen er det produkt, vi har skiftet ud flest gange, siden vi i begyndelsen af teenageårene begyndte at eksperimentere med den billigste af slagsen, der lige præcis var nok lommepenge til. Nu har vi sat os for at teste nogle af de bedste mascaraer.

Læs Mere
Produkter, vi har brugt op i 2020

Vi guider

Produkter, vi har brugt op i 2020

Af Amalie Schiller

Jeg tror, de fleste af os har vænnet sig til tanken om, at vi snart er en tredjedel inde i det nye år. Wauw, tiden går stærkt. Det føles som få dage siden, jeg sad ved min hjemmearbejdsplads og delte ud af redaktionens nytårsforsæt for 2021. Anyway, da mit skønne team og jeg var tilbage på pinden i januar (altså tilbage på Teams), vendte vi året 2020, som der nu var sat et punktum for.

Læs Mere