Vi guider

Redaktionen tester: sommerens festlige neglelakker

Neglelakker er et helt univers for sig selv. Der findes både de lyse, mørke, hurtigtørrende, ekstra holdbare, for ikke at glemme de mange neglelak farver, nuancer og finish, man også kan vælge mellem. Derfor har jeg taget en beslutning om at teste de bedste neglelakker i de smukkeste farver, der passer perfekt til sommerens festligheder.

Er du nysgerrig på det uendelige farvekort over neglelakker og hvilke, der er ekstra holdbare og hurtigtørrende? Så læs med her. Jeg har nemlig taget et dyk i vores neglelak sortiment og testet neglelakker i forskellige farver fra forskellige brands, så dine negle kan blive klar til sommer.

Neglelak test:

1. Essie

Du kender helt sikkert Essie og deres top populære lakker. Det gør jeg i hvert fald! Essie har netop lanceret deres midsommerkollektion, og her har jeg set mig lun på 2 forkellige farver, som passer perfekt til sommerens festligheder.

Den første lak, jeg har klædt mine negle på med, er 'Rose To The Occasion', som er en fin lak med rødlige nuancer. Den anden lak, jeg har testet, er 'Buzz Worthy Bash', som er en virkelig smuk orange lak. I mine øjne er begge lakker perfekte til at pifte et mindre farverigt outfit op, men har du en blomstret kjole på, vil de helt sikkert også gå godt til!  

Se alle neglelakker fra Essie her.

2. Nailster

Da der tikkede en mail ind i min indbakke om, at Nailster netop var landet på matas.dk, havde jeg svært ved at få armene ned. Halleluja! Nailster er nemlig et af skandinaviens førende brands indenfor gellak. Så hvis du - ligesom mig - længe har drømt om at flytte neglesalonen ind i egen stue, så har du rig mulighed for det med Nailsters Starter Kit.  


Jeg har netop testet en smuk solskinsgul farve samt en lyseblå, som du kan se på billederne nedenfor. Generelt er jeg ret glad for de lyse lakker, så de her to passer helt perfekt til min stil.


I Starter Kit sættet får du din helt egen UV- og LED-lampe, base- og topcoat og alt det, du skal bruge, for at få de smukkeste negle. Det bedste må nok være, at det er super let at lægge og har en ekstrem holdbarhed på 2-3 uger.  

Nailster Gel Polish Premium Starter Kit
SPAR 140,-
KUN I MATAS
NailsterGel Polish Premium Starter Kit
559,95 kr.699,95 kr.
(52)

3. Nilens Jord

En klog kvinde fortalte mig engang, at man aldrig går galt i byen med en nude neglelak. Jeg må indrømme, at jeg tror, hun har ret! Nude neglelak passer jo til alt. For mig er det den perfekte farve i hverdagen, hvis man gerne vil have et nedtonet look og blot ønsker lidt farve på neglene.


Jeg har testet en nude lady fra Nilens Jord, der både var let at påføre og holdte super godt på neglene. Udover den nude neglelak har jeg også testet den smukkeste violette farve. Hånden på hjertet er det ikke en farve, jeg normalt vil gå efter, men efter jeg har prøvet den, synes jeg faktisk, at den er virkelig smuk! Den kan i hvert fald pifte selv det mest neutrale outfit op.

4. Depend Gel iQ

Endnu et gel-kit, der landede på matas.dk sidste år, som jeg med-det-vons fik testet i en fart tilbage i december. Hvis du er på jagt efter en budgetvenlig metode til at få smukke gelnegle derhjemme, så er Gel iQ dit kald! Ift. Nailster sættet får du her en mindre lampe med, men den virker fuldstændig, som den skal. Efter jeg havde lakeret mine negle holdte farven i hvert fald i 2 uger.


Den første lak fra Depend Gel iQ, som jeg har testet, er 'Squeeze the Day', som er en smuk orange glitterneglelak, der emmer af sommer. Når solens stråler rammer neglene, får neglene det smukkeste skær. Udover den orange sag har jeg også testet 'Cherry On', som er en smuk kirsebærfarvet gellak.

Depend Gel iQ Startersæt
SPAR 100,-
DependGel iQ Startersæt
299,95 kr.399,95 kr.
(48)

5. OPI

En af mine første neglelakker var faktisk en OPI neglelak. Siden da har jeg været vild med deres udvalg af farver og ikke mindst deres holdbarhed! Lakkerne fra OPI holder nemlig super godt - både med og uden topcoat. Alligevel foretrækker jeg altid at afslutte min lakkering med et lag topcoat, da jeg synes, at det lige giver det sidste.


De to OPI lakker jeg har fundet frem, som passer perfekt ind i sommermånederne, er den lyseblå 'Can’t Cntrl Me' og den lyserøde 'Racing for Pinks'.​​​​​​

6. CND

CND er efterhånden blevet en af mine absolut go-to neglelakker, fordi lakkerne har et 2-trins system med indbygget base coat. Derudover har lakkerne en hurtig tørretid på 8,5 minutter. Lakkerne indeholder kreatin, der bidrager til vedligeholdelse af stærke negle. Not bad!


Fra CND har jeg testet den lyserøde 'Kiss From a Rose' og den charmerende 'Charm'. Som sagt holder lakkerne fra CND rigtig godt på neglene, og så passer de her to farver jo bare suverænt til de solrige dage.  ​​​​​​

CND Vinylux Long Wear Polish 349 Kiss From a Rose
SPAR 25,-
349 Kiss From a Rose
CNDVinylux Long Wear Polish
+ 74 farver
99,95 kr.124,95 kr.
(781)
CND Vinylux Long Wear Polish 302 Charm
SPAR 25,-
302 Charm
CNDVinylux Long Wear Polish
+ 74 farver
99,95 kr.124,95 kr.
(781)

Populære lakker, jeg tidligere har testet:TIP! Brug en negleolie før eller efter lakering af neglelak, så dine negle ikke bliver tørre. Tørre negle kan være årsagen til, at neglelakken ikke holder lige så længe, fordi dine negle mangler fugt. Husk at lade negleolien tørre godt ind, hvis du bruger den inden lakering.

Relaterede produkter

essie Neglelak 648 Summer Soul Stice
SPAR 20%KØB 2
648 Summer Soul Stice
essieNeglelak
+ 81 farver
Medlemspris
87,96 kr.109,95 kr.
(2230)
CND Vinylux Long Wear Polish 358 Pacific Rose
SPAR 25,-
358 Pacific Rose
CNDVinylux Long Wear Polish
+ 74 farver
99,95 kr.124,95 kr.
(781)
essie Neglelak 648 Summer Soul Stice
SPAR 20%KØB 2
648 Summer Soul Stice
essieNeglelak
+ 81 farver
Medlemspris
87,96 kr.109,95 kr.
(2230)

Relaterede artikler

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Matas LIVE

Sådan laver du gel-negle, der holder!

Af Matas

Er du også træt af neglelak der begynder at skalle af efter et par timer? Så skal du se med i dette program! Vi guider til, hvordan du kan lave en smuk og holdbar gel-manicure derhjemme, og giver selvfølgelig råd til alt fra at pleje neglene før og efter til farvevalg og fjerning af lakken igen.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Af Nanna Skousbøll

Skal dine negle piftes op med forårets lakker i pastelfarver, er der mange fine og budgetvenlige neglelakker at vælge imellem. Vi har samlet fire af vores bedste neglelakker, hvor både pris, farve og kvalitet er i top. Og så guider vi dig til, hvordan du nemt forlænger holdbarheden på din neglelak og bevarer dine negle så pæne som muligt med den rette neglepleje.

Læs Mere
Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Vi guider

Den store guide til gellak: Sådan gør du!

Af Ida Hinchely Kyhn

Vil du have smukke og holdbare gelnegle uden at tømme pengepungen helt? Så har vores helt egen negletekniker Zita Gaston samlet de bedste produkter, tips og tricks til dig her, så du kan blive pro på ingen tid!

Læs Mere

Dag 1