• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

Redaktionen tester: de bedste neglelakker

Neglelakker er et helt univers for sig selv. Der findes både de lyse, mørke, hurtigtørrende, ekstra holdbare, for ikke at glemme de mange neglelak farver, nuancer og finish, man også kan vælge mellem. Derfor har jeg taget en beslutning om at teste de bedste neglelakker i de smukkeste farver, der tapper ind i de forskellige sæsoner og trends. Er du nysgerrig på det uendelige farvekort over neglelakker og hvilke, der er ekstra holdbare og hurtigtørrende? Så læs med under billedet!

En ting er sikkert: neglelak går aldrig af mode og er et musthave året rundt (i hvert fald for en neglelak-elsker som jeg). Dog har jeg erfaret, at det kan være en udfordring at vælge den helt rigtige neglelak, der både passer ind i årstiden, afspejler ens personlighed og som holder længe på neglene. Kender du til samme udfordring? Så er du nu, du skal læse med. Jeg har nemlig taget et dybt dyk i vores neglelak sortiment og testet neglelakker i forskellige farver fra forskellige brands. 

Neglelak test:

1. IsaDora

Servicemeddelelse: For kort tid siden blev et nyt brand tilføjet på matas.dk, som jeg allerede har skabt en tæt relation til. Jeg er nemlig i fuld gang med at teste deres bredde udvalg af skønne produkter - heriblandt deres neglelakker. Så byd velkommen til det svenske vidunder brand, IsaDora. Rygterne siger, at deres neglelakker holder ekstra længe og er ekstrem hurtigtørrende. Well, der kan jeg så afsløre, at rygterne taler sandt.
​​​​​​​

Jeg har testet én af lakkerne fra Velvet Matt Nails serien. Jeg var lige ved at blive skuffet, da jeg påførte lakkerne første gang. De mindede mere om en gennemsigtig neglelak med et skinnende finish. Men da der var gået 30 sekunder, kunne jeg se, at lakken så småt begyndte at transformere sig til en smuk mat neglelak.


Se alle neglelakker fra IsaDora her.

MEDLEMSTREATS
IsaDora Velvet Matt Nails Neglelak 203 Velvet Greige
Medlemspris 52,46
Ikke medlem 69,95
Optjen 6 point
(70)
essie Treat Base Coat All In One
114,95
Optjen 12 point

2. Essie

Den her farve, ik. Suk, den er smuk! Er du på jagt efter en smuk og holdbar mintgrøn neglelak, der får huden til at fremstå lidt ekstra solbrun? Så har Essie skabt den perfekte neglelak hertil! Det her bliver uden tvivl min go-to neglelak, når jeg skal lakere min negle på en solrig sommerdag, hvor solen har været forbi og kysse min hud.


Inden jeg påførte den mintgrønne sag, brugte jeg Base Bonder fra Depend, mens jeg afsluttede lakeringen med Essies Good to Go topcoat, som er en af de bedste topcoats, der efterlader neglene med den smukkeste glans. Takket være Base Bonder og Good to Go sad neglelakken perfekt på mine negle i flere dage. Vigtigt!Se alle neglelakker fra Essie her.

(22)
essie Neglelak 99 Mint Candy Apple
99,95
Optjen 10 point
Depend O2 Neglepleje Base Bonder
74,95
Optjen 8 point
(101)
essie Treat Top Coat Good to Go
114,95
Optjen 12 point

3. Nilens Jord

En klog kvinde fortalte mig engang, at man aldrig går galt i byen med en nude neglelak. Jeg må indrømme, at jeg tror, hun har ret! Nude neglelak passer jo til alt. For mig er det den perfekte farve i hverdagen, hvis man gerne vil have et nedtonet look og blot ønsker lidt farve på neglene.


Jeg har testet en nude lady fra Nilens Jord, der både var let at påføre og holdte super godt på neglene. To tynde lag og et par minutter senere havde mine negle en smuk nude overfalde, der passede til alle mine outfits. Nice!Se alle neglelakker fra Nilens Jord her.

(29)
Nilens Jord Neglelak 694 Silky Lilac
109,95
Optjen 11 point

4. OPI

En af mine første neglelakker var faktisk en OPI neglelak. Siden da har jeg været vild med deres udvalg og farver og ikke mindst deres holdbarhed! Lakkerne fra OPI holder nemlig super godt - både med og uden topcoat. Alligevel foretrækker jeg altid at afslutte min lakkering med et lag topcoat, da jeg synes, at det lige giver det sidste.


OPI neglelakken jeg har lakeret mine negle med denne gang, er Engage-Meant To Be. Hah! Jeg er fan af det navn. Lakken har et gel-lignende shine finish, som i måske kan fornemme på billedet under. Farven er en blanding af en lysegrå neglelak og gennemsigtig neglelak. Den er super nem at dress up and down og går sammen med det meste. Jeg har ikke kastet mig ud i sådan en lysegrå sag før, men jeg synes bestemt, at det kan noget.  

Se alle neglelakker fra OPI her.

OPI Infinite Shine Neglelak Engage-Meant To Be
149,95
Optjen 15 point
Depend O2 Neglepleje Base Bonder
74,95
Optjen 8 point
(101)
essie Treat Top Coat Good to Go
114,95
Optjen 12 point

5. CND

Denne her neglelak var fakisk en anbefaling fra én af jer. På et tidligere Facebook post spurgte jeg nemlig, hvilke neglelakker I kunne anbefale. Så tak for det! Rød neglelak kan noget helt særligt. Det er den perfekte neglelak til jul, valentines eller når man skal være lidt 'extra'. CND er også blevet en af mine absolut go-to neglelakker, fordi lakkerne har et 2-trins system med indbygget base coat og har derudover en hurtig tørretid på 8,5 minutter. Lakkerne indeholder også kreatin, der bidrager til vedligeholdelse af stærke negle. Not bad!


Selvom jeg sjældent går med rød neglelak, så synes jeg altså, at den klæder mine negle. Ofte har jeg et sort outfit på, hvis jeg skal ud i weekenderne, og her kan den røde neglelak altså gøre underværker. Den giver lige lidt ekstra farve til det ellers neutrale og mørke outfit.

Se alle neglelakker fra CND her.

(8)
CND Vinylux Long Wear Polish 143 Rouge Red
124,95
Optjen 13 point
(101)
essie Treat Top Coat Good to Go
114,95
Optjen 12 point

6. Essie

Endnu en neglelak anbefaling fra en af jer skønne kvinder, der efterlod en kommentar på vores tidligere Facebook post. Jeg elsker, når i deler jeres anbefalinger! De ender ofte med at ryge i mine 'go-to-produkt' skuffe :) Navnet 'Birthday Girl' taler for sig selv. Jeg skal i hvert fald bære den til min fødseldag i december. Hvis man har læst min artikel, hvor jeg deler ud af mine makeup favoritter, så ved man, at jeg knuselsker glimmer og lyserød. Så denne her neglelak er pretty much skabt til mig!


Igen vil jeg bare lige pointere, at neglelakkerne fra Essie er for vilde. De holder virkelig godt og jeg synes også, at det er en billig neglelak i forhold til, hvad den faktisk kan. Den er både hurtigtørrende, holdbar og så er farvekortet uendeligt. Amen - what's not to like?  

Se alle neglelakker fra Essie her.

(40)
essie Neglelak 514 Birthday Girl
99,95
Optjen 10 point
(74)
CND Vinylux Long Wear Top Coat 15 ml
124,95
Optjen 13 point

7. Essie

Har man læst min artikel om forårets neglelak trends, er man måske allerede faldet over den smukke pastelblå farve, der hittede langt ind i foråret 2021. Dog er jeg af den overbevisning, at de pastelfarvede negle trender året ud. Måske også et godt stykke inde i 2022? Det må tiden vise.

Jeg tror, jeg har fundet 'the one', når det kommer til den perfekte pastel blå neglelak. Nemlig Salt Water Happy fra Essie. Se lige, hvor smuk den er! Generelt synes jeg, at neglelakkerne fra Essie er nogle af de bedste neglelakker på markedet. De er både super holdbare og så rækker farvekortet også bredt! Så står man og mangler en holdbar neglelak i en helt bestemt farve, så kan man helt sikkert finde den blandt Essies sortiment. Farven 'Salt Water Happy' er en forholdsvis pigmenteret neglelak, hvilke betyder, at man kun behøver at lægge ét enkelt lag på neglene. Win!


Se alle neglelakker fra Essie her.

(36)
essie Neglelak 374 Salt Water Happy
99,95
Optjen 10 point

8. Essie Expressie

Essie Expressie er en nyere neglelak serie fra Essie. Essie Expressie har er bredt udvalg af neglelakker i forskellige farver, der tørrer på omkring ét minut.  Say what! Dét må vist være det, man kalder den ultimative neglelak på farten, ik?

Jeg har valgt at teste den orange neglelak fra serien. Den minder mig lidt om den peachy trend, jeg er hoppet med på, og så synes jeg, at den passer godt til min hudtone og de solrige sommerdage, som jeg håber, at der bliver mange af i år.


Men tørrer neglelakken virkelig på ét minut? Tjo, nok deromkring. Efter 5 minutter kunne jeg i hvert fald gøre mine ting, uden at neglelakken tog skade. Så hvis man som jeg elsker at skifte neglelak i samme sekund, som man er på vej ud ad døren, så er Essie Expressie helt sikkert en serie for dig.


Se alle neglelakker fra Essie Expressie her.

9. Depend 7 Days

7 Days fra Depend er specielt kendt for sin holdbarhed på 7 dage. Da jeg påførte farven 'You Go Girl' var min første bemærkning, at den virkede rigtig hurtigtørrende. Derudover er det kun nødvendigt at lægge ét enkelt lag, ligesom den pastelblå neglelak fra Essie. Da jeg efterfølgende påførte topcoaten, synes neglene mere skinnende og fik en ekstrem flot overflade. De første 5 dage lå neglelakken fejlfrit på neglene, og havde en lige så fin overfalde som den første dag. På 6. dagen skallede en smule af neglelakken af i enkelte hjørner. Det er da rimelig godt gået?!


Til en pris af 49,95 kr. er jeg ret positiv overrasket over neglelakken. Specielt hvis man er på udkig efter en billig neglelak.


Se alle neglelakker fra Depend 7 Days her.

(47)
Depend 7day Neglelak 7999
49,95
Optjen 5 point

Dag 1

Dag 5


TIP! Brug en negleolie før eller efter lakering af neglelak, så dine negle ikke bliver tørre. Tørre negle kan være årsagen til, at neglelakken ikke holder lige så længe, fordi dine negle mangler fugt. Husk at lade negleolien tørre godt ind, hvis du bruger den inden lakering.

10. Essie Mademoiselle

Denne vidunder lak fra Essie er der faktisk flere af jer, der har anbefalet. Jeg må indrømme, at den også er blevet en favorit hos mig og er den ultimative lak, når jeg enten vil have en neutral farve på eller ikke ved, hvilken farve jeg skal gå med.


Ligesom de andre Essie lakker holder Mademoiselle godt på neglene. Så længe man husker base- og topcoat, så tror jeg, at man er go-to-go. Mademoiselle er en forholdsvis gennemsigtig neglelak, men hvis man ønsker den mere pigmenteret, kan man blot lægge et ekstra lag. Jeg har lagt to lag på mine negle og som I kan se, er den stadig forholdsvis gennemsigtig. Men smuk, det er den bestemt! Og så efterlader den en smuk glans til neglene.


Se alle neglelakker fra Essie her.

(61)
essie Neglelak 13 Mademoiselle
99,95
Optjen 10 point

Relaterede produkter

(66)
essie Neglelak 648 Summer Soul Stice
99,95
Optjen 10 point
(10)
Rimmel Super Gel Nail Polish 012 Soul Session
41,95
Førpris 69,95
Optjen 5 point
Mavala Mini Color 28 Austin
39,95
Optjen 4 point
CND Vinylux Long Wear Polish 358 Pacific Rose
124,95
Optjen 13 point
MEDLEMSTREATS
IsaDora Wonder Nail Neglelak 110 Milkshake
Medlemspris 52,46
Ikke medlem 69,95
Optjen 6 point

Relaterede artikler

De bedste beauty nyheder i Matas

Vi guider

De bedste beauty nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

HOT DROP: vilde beauty nyheder på Matas.dk. Bevares, jeg er måske en smule biased, men jeg må indrømme, at det er nogle ret vilde nyheder, vi har lanceret på matas.dk den seneste tid. Blandt andet australske Frank Body, svenske IsaDora og Pixi fra Soho i London. I indlægget her har jeg testet et udvalg af de skønne nyheder, så du kan lære dem bedre at kende.

Læs Mere
Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: Neglelak

Af Nanna Skousbøll

Skal dine negle piftes op med forårets lakker i pastelfarver, er der mange fine og budgetvenlige neglelakker at vælge imellem. Vi har samlet fem af vores bedste neglelakker, hvor både pris, farve og kvalitet er i top. Og så guider vi dig til, hvordan du nemt forlænger holdbarheden på din neglelak og bevarer dine negle så pæne som muligt med den rette neglepleje.

Læs Mere
Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Vi guider

Videoguide: sådan bruger du gel neglelak derhjemme

Af Amalie Schiller

Vil du have smukke og holdbare negle uden at tømme pengepungen helt? Så se med her, når vi guider dig til forskellige måder, du selv kan lave gelenegle derhjemme. Amalie fra Stories redaktionen har kastet sig over Le Mini Macarons Gel Manicure Kit, og hun har været så sød at lave en lille videoguide til jer. Vi kan afsløre, at resultatet blev lige så fint, som kom hun lige fra neglesalonen!

Læs Mere
Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Spot Trenden

Forårsnegle: 7 farver, der hitter til foråret 2021

Af Amalie Schiller

Hvis der er noget, der kan få mig ned i gear, er det, når jeg tænder for min favoritserie, sætter mig godt til rette i sofaen, og finder neglelaksættet frem. De sidste par uger har jeg undersøgt, hvilke neglelakfarver, der stjæler rampelyset, og som jeg er sikker på, at vi kommer til at se meget mere til. I indslaget her løfter jeg sløret for syv af dem, der særligt fangede min interesse. Jeg har testet alle farver på egne negle, og i kan tro, at jeg har glædet mig til at dele lakkerne med jer!

Læs Mere

Dag 1