• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

14 af de skønneste hudplejehelte

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag formår at redde din hud? For det har jeg og resten af mit team bag! Alt fra velplejende cremer, renseprodukter til masker, der gør en forskel. Ergo: når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indslaget her skal det handle om 14 af dem.

Måske har du dem allerede på din badeværelseshylde: hverdagsheltene. De der helt særlige favoritprodukter, der altid havner i din kurv, fordi de bare virker. De produkter har vi i hvert fald et par stykker af - vis ikke mange. Jeg har fundet 14 hverdagshelte, der hver især har nogle helt fantastiske egenskaber og som forkæler huden inside out. Nogle af dem er min hud allerede bekendt med mens de resterende er nogle, jeg har tilføjet til mit næste køb. Er du klar til at se de ultimative hverdagshelte? Her kommer de!

1. Anti-age for alle pengene!

Har du brug for en fugtgivende ansigtscreme, der både mindsker fine linjer, og samtidig er fantastisk til dig med en tør hud? Så behøver du ikke lede meget længere! IT Cosmetics Confidence in a Cream er et stjerneprodukt, som jeg personligt har kastet min kærlighed over af flere årsager.

Formlen er nemlig beriget med aktive ingredienser, som ceramider, kollagen og peptider, som alt sammen hjælper til, at din hud synes tydeligt mere frisk og glødende. Derudover er den dejlig nem om morgenen, når det skal gå lidt stærkt, for cremen har en hurtigt-absoberende formel, som samtidig holder på fugten i helt op til 24 timer.

Så den er altså helt ideel til dig med en mere moden hud, men jeg kan love for, at den også holder for os andre - den sikrer i hvert fald min hud næring og pleje hele dagen!

2. Luksus body milk

Hold nu fast! Den her body milk har nogle vilde egenskaber, som jeg sjældent falder over i en body milk, som også kaldes en body lotion. Jeg har desværre ikke haft chancen for selv at teste den af, men den skal bestemt med på mit næste køb. Den både udglatter, eksfolierer og gennemfugter huden på én og samme tid. Hvordan? Det vil jeg komme ind på her:


I den fine flakon er nogle forskellige frugtsyrer som grape, citron og ananas, der sammen blidt eksfolierer tørre og ujævne områder. Hernæst er der de plejende ingredienser som granatæble-steroler, hjulkroneolie og hybenkerneolie, der genopbygger og plejer huden. Listen af ingredienser er længere, men dem kan du få, hvis du klikker videre på produktet. En ting er sikkert: det er en body lotion, der har lidt af det hele. Faktisk lidt af et 2 i 1 produkt - win!

Oskia Renaissance Body Treatment Milk 150 ml
399,95
Du optjener 40 point

3. Fugtmættet hud i 72 timer

Yes - du læste rigtigt. Fugtmættet hud i 72 TIMER! Det er Cliniques absolut rigeste formel til dato. Jeg har lige dykket ned i vores database og undersøgt, hvilke ansigtscremer der har solgt bedst i 2021 indtil videre. Her overraskede det mig ikke, at Clinique Moisture Surge Intense ligger på én af de højeste placeringer - bravo!


Takket være formlen med aktivt aloe-vand og koffein har Clinique skabt en ansigtscreme, der giver huden en masse glød og fugt. En trio af lipider hjælper efterfølgende med at holde fugten på huden. En creme, der er væd at give et forsøg.  

(76)
Clinique Moisture Surge Intense 50 ml
284,95
Du optjener 29 point
Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. Og passionen om at skabe produkter, der gør det simpelt, sikkert og effektivt at opnå en smuk hud og strålende makeup, er med tiden kun blevet større. I dag er Clinique en sand pioner inden for både hudpleje og makeup, og de tilbyder en lang række produkter, der alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs også

4. Ansigtsmasken med aktive anti-aging ingredienser

Er du på jagt efter en fugtmaske, der virker opstrammende og bidrager til at udglatte huden? Well, så er du kommet det rette sted hen. Black Rose Cream Mask fra Sisley har et højt indhold af både sporstoffer, vitaminer og planteekstrakter, som virker opstrammende, genopretter hudens glød og gennemfugter med det vons.


Konsistensen er heller ikke til at tage fejl af. Den silkebløde creme har en skøn duft af rose, der giver en følelse af ren velvære. Den er velegnet til alle hudtyper - også til dig med sart hud. Derudover bidrager den til at mindske synligheden af aldringstegn. What's not to like?

(12)
Sisley Black Rose Cream Mask 60 ml
1.069,00
Du optjener 107 point

5. Extra-firming øjenserum

Endnu et vidunder til øjenområdet er med på listen. Nogle dage er en øjencreme eller serum også det vigtigste produkt i ens hudplejerutine, hvis du spørger mig. En tidlig morgen, hvor man er i underskud på søvnkontoen, kan en god øjencreme eller serum altså gøre underværker.


Extra-firming Eye Contour Serum er en 2-1 øjenpleje, der kombinerer egenskaberne fra et serum med komforten fra en creme. Med andre ord: den bidrager med at mindske mørke rande og hævede øjne, som jeg ofte har kl. 06:30 om morgenen. Derudover arbejder den med lynets hastighed på at bekæmpe linjer og rynker.

(26)
Clarins Extra-firming Eye Contour Serum 15 ml
459,95
Du optjener 46 point

6. Mirakelcremen fra Elizabeth Arden

Kender du den populære originale Eight Hour salve? Eight Hour Lightly Scented har nemlig de samme enestående egenskaber, der kommer den tørre, spurkne hud til gode.


Mirakelcremen er en sand helt, når huden er ekstra tør, irriteret og sprækker. Den fremmer nemlig hudens helingsproces, så din hud hurtigt er back-to-normal.

(163)
Elizabeth Arden Eight Hour Lightly Scented 50 ml
157,95
Førpris 314,95
Du optjener 16 point

7. Gør op med den fedtede, skinnende hud i løbet af dagen

En sand hverdagshelt, der er en trofast makker i makeuppungen, er fra den japanske skønhed Shiseido. Oplever du også, at din hud i løbet af dagen bliver fedtet bl.a. i t-zonen? Så har vi et særligt hero-produkt, jeg er overbevist om, at du vil elske.  


Tag ikke fejl af de små praktiske papirark, der kommer i en lille fin blok. Ved at duppe papirarket let på fedtet områder absorberes overskydende talg, og den skinnende glans fjernes. Et vidunder, der er nem at have med på farten, så du hurtigt kan friske huden op. De kan endda bruges oven på makeuppen. Smart, ik?

(15)
Shiseido Generic Skincare Oil-Control Blotting Paper 100 Stk
199,95
Du optjener 20 point
J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs også

8. Dobbelt op på serum

Serum er det vigtigste og første step (efter rens) i hudplejerutinen. Det, der er så fantastisk ved Clarins Double Serum, er, at den er et 2-i-1 serum med dobbelt anti-age effekt, der er beregnet til alle hudtyper og alle aldre. Not bad, right?


Serum-helten både genopbygger, fugter, ilter og nærer, og så efterlader den huden strålende, ensartet, fast og blød.

(130)
Clarins Double Serum All skin, 50 ml
819,95
Du optjener 82 point
(25)
Clarins Double Serum All skin, 30 Ml
629,95
Du optjener 63 point

9. Slut med tørre og sprukne hænder

En håndcreme kan virkelig gøre en verden til forskel - særligt i de kolde vintermåneder, hvor vores hænder kan have tendens til at blive ekstra tørre og sprække.


Søger du en helt i hverdagen til at redde de tørre hænder? Så er jeg ret overbeviste om, at Biomains Håndcreme er lige præcis dét, dine hænder mangler. Håndcremen virker både nærende, blødgører og plejer hænderne, og som en ekstra bonus trænger den hurtigt ind! Mine hænder er utrolig sarte, så der skal ikke særlig meget til, før de bliver ultra tørre. Her er Biomains en vaskeægte helt for mig.  

(332)
Biotherm Biomains 100 ml
109,95
Du optjener 11 point
Biotherm Biomains 50 ml
69,95
Du optjener 7 point
Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs også

10. Silkeblød hud

En god skrubbecreme er aldrig en tosset idé og i indslaget her skal det handle om én af skrubbe-heltene, der efterlader huden glattere og mere silkeblød.


Cliniques 7 Days Scrub Cream, der er udviklet af hudlæger til alle hudtyper, er en af heltene, der udover den silkebløde finish, effektivt arbejder på at mindske synligheden af fine linjer. Lider du af tør hud? Så forbereder skrubbecremen også huden, så den bedre kan tage imod fugt. Prøv den - den er for skøn!

11. De nemme, effektive servietter

Vi kender dem allesammen - de super nemme renseservietter, der hurtigt og effektivt fjerner makeup og renser huden. Men har du prøvet renseservietterne, der også plejer og blødgører din hud?  Well, her kommer renseserviet-helten, du helt sikkert vil elske!  


Ecooking Wet Wipes er rensende og fugtgivende vådservietter til både ansigt, hals og decolleté. Servietterne indeholder blandt andet aloe vera ekstrakt, der er særlig kendt for sin plejende og blødgørende egenskaber.

(62)
Ecooking Wet Wipes 30 stk.
39,95
Du optjener 4 point

12. De bedste ansigtsmasker

Efter en lang arbejdsdag er der intet som en maske, der kan redde huden. Origins har et bredt udvalg af skønne masker, og i dag skal det handle om to af dem.


Trænger din hud til et hurtigt fugtboost, så er Drink Up 10 Minute Mask din helt. På bare 10 minutter leverer ansigtsmasken fugt til ekstra tørre områder og får huden til at syne blød og glat.


Mangler din hud et intenst fugtboost? Så er din helt den ultra-fugtgivende natmaske Drink Up Intensive Overnight Mask, som skal lægge på huden natten over. Mens du sover, arbejder masken effektivt på at tilføre fugt, der er resultatet af en blød, glat og fugtmættet hud på skønneste vis i 72 timer.

(38)
Origins Drink Up 10 Minute Mask 75 ml
194,95
Du optjener 20 point
(272)
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml
194,95
Du optjener 20 point

13. Den skønneste primer

En af favorit primerne over dem alle er, og bliver, bestselleren MAC Prep + Prime Fix+, der tidligere har vundet en Danish Beauty Award. Hvorfor mon? Fordi den er fantastisk!


Den fugtgivende primer og ansigtsspray har min varmeste anbefaling og hvis du endnu ikke har prøvet den på egen hud, så synes jeg, at du skal give den et skud! Den er en vaskeægte multifunktionel primer, der tilfører fugt, lindre træt hud og får makeuppen til at holde - hele dagen!

(108)
MAC FIX + ORIGINAL
184,95
Du optjener 19 point
(24)
MAC Prep + Prime Fix+ MATTE
184,95
Du optjener 19 point

14. Øjencremen alle snakker om

Jeg har tilladt mig at italesætte Truth Banana Bright Eye Cream fra Ole Henriksen som øjencremen, der er på alles læber. Det har jeg gjort af personlige årsager, fordi (næsten) alle mine nærmeste har nævnt øjencremen for mig som minimum én gang. Det vækkede naturligvis min opmærksomhed. Så jeg tog steppet videre og klikkede den populære darling hjem.  


Øjencremen er inspireret af musthave ingrediensen blandt makeupartister verden over - nemlig ''bananpudder'', der lysner, farvekorrigerer og får øjenområdet til at fremstå glattere og mere frisk. Derudover giver den en vaskeægte Ole Glow (surprise!) til huden omkring øjnene. Jeg synes i hvert fald, at den holder, hvad den lover. Og det er jo det vigtigste! En sand helt til øjenområdet. ​​​​​​​

(163)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream 15 ml
399,95
Du optjener 40 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Redaktionen tester: bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester: bedste serum

Af Isabel Marschall Thostrup

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs mere
De bedste produkter med Tea Tree Oil

Vi guider

De bedste produkter med Tea Tree Oil

Af Ida Hinchely Kyhn

Siden 1992 har Australian Bodycare skabt problemløsende produkter, som er kendt for deres indhold af det effektive tea tree oil. Tea tree oil er en naturlig, æterisk olie, som hjælper og forebygger hudproblemer uden at irritere og har vist sig at være lidt af en superhelt på flere fronter. Læs med her, så guider vi dig til, hvilke produkter der kan hjælpe med at løse dine udfordringer.

Læs mere
Alt, du skal vide, om Ole Henriksens hudplejeserie

Vi guider

Alt, du skal vide, om Ole Henriksens hudplejeserie

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kender Ole Henriksen på hans altid positive og energiske udstråling – ”The Ole Glow”. For Ole handler det om at stråle indefra og ud, og han gør det heldigvis nemt for dig at opnå en strålende, smuk og naturlig hud med hjælp fra sine fire populære hudplejeserier. Men hvad kan de forskellige serier gøre for din hud, og kan du kombinere dem? Vi giver dig et overblik her.

Læs mere
Oktober nyheder i Matas

Nyhed

Oktober nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

Efteråret er landet, og ligeså er nogle af de vildeste beauty nyheder i Matas. Jeg trådte ind i oktober velvidende om, at Kylie Cosmetics og Kylie Skin nu er at finde på matas.dk og i udvalgte butikker. Derudover går vi efteråret i møde med den nye relancering af My Moments, kosttilskud fra Vild Nord, Mivitotal og Natur Drogeriet, Ecooking makeup og mange flere.

Læs mere