• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

8 af de skønneste hudplejehelte

Har du også nogle helt særlige hudplejehelte, der til hverdag redder din hud med fugt, rens og pleje? For det har vi! Når det kommer til hudpleje har vi en bred vifte af superhelte, vores hud elsker, og i indlægget her skal det handle om 8 af dem.

Måske har du dem allerede på din badeværelseshylde: hverdagsheltene. De der helt særlige favoritprodukter, der altid havner i din kurv, fordi de bare virker. De produkter har vi i hvert fald et par stykker af - vis ikke mange. I dag skal det handle om 8 af vores hverdagshelte, der hver især har nogle helt fantastiske egenskaber, og forkæler huden inside out. Er du klar til at se dem? For her kommer de!

Mirakelcremen fra Elizabeth Arden

Kender du den populære originale Eight Hour salve? Eight Hour Lightly Scented har nemlig de samme enestående egenskaber, der kommer den tørre, spurkne hud til gode.


Mirakelcremen er en sand helt, når huden er ekstra tør, irriteret og sprækker. Den fremmer nemlig hudens helingsproces, så din hud hurtigt er back-to-normal.

(157)
Elizabeth Arden Eight Hour Lightly Scented 50 ml
314,95
Optjen 32 point

Gør op med den fedtede, skinnende hud i løbet af dagen

En sand hverdagshelt, der er en trofast makker i makeuppungen, er fra den japanske skønhed Shiseido. Oplever du også, at din hud i løbet af dagen bliver fedtet bl.a. i t-zonen? Så har vi et særligt hero-produkt, vi er overbevist om, du vil elske.  


Tag ikke fejl af de små praktiske papirark, der kommer i en lille fin blok. Ved at duppe papirarket let på fedtet områder absorberes overskydende talg, og den skinnende glans fjernes. Et vidunder, der er nem at have med på farten, så du hurtigt kan friske huden op. De kan endda bruges oven på makeuppen. Smart, ik?

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Spot Trenden

J-Beauty - Skønheden i japansk hudpleje

Har du hørt om J-beauty før? Vi giver et recap på den populære, japanske skønhedstrend, der bygger på en filosofi om, at huden skal beskyttes og forsvares med innovativ forskning, der - på sigt - styrker den til at kunne stå imod den livsstil, vi hver især har.

Læs også

Dobbelt op på serum

Serum er det vigtigste og første step (efter rens) i hudplejerutinen. Det vi elsker ved Clarins Double Serum, er, at den er et 2-i-1 serum med dobbelt anti-age effekt, der er beregnet til alle hudtyper og alle aldre. Not bad, right?


Serum-helten både genopbygger, fugter, ilter og nærer, og så efterlader den huden strålende, ensartet, fast og blød. Vi er fan!

(124)
Clarins Double Serum All skin, 50 ml
819,95
Optjen 82 point
(25)
Clarins Double Serum All skin, 30 Ml
629,95
Optjen 63 point

Slut med tørre og sprukne hænder

En håndcreme kan virkelig gøre en verden til forskel - særligt i de kolde vintermåneder, hvor vores hænder kan have tendens til at blive ekstra tørre og sprække.


Søger du en helt i hverdagen til at redde de tørre hænder? Så er vi ret overbeviste om, at Biomains Håndcreme er lige præcis dét, dine hænder mangler. Håndcremen virker både nærende, blødgører og plejer hænderne, og som en ekstra bonus trænger den hurtigt ind!  

(323)
Biotherm Biomains Håndcreme 100 ml
109,95
Optjen 11 point
Biotherm Biomains 50 ml
69,95
Optjen 7 point
Redaktionen tester de bedste serum

Vi guider

Redaktionen tester de bedste serum

Har du overvejet at tilføje et serum til din hudplejerutine? Så se med her. Vi har testet de bedste sera på forskellige hudtyper, så du kan finde det, der passer til netop din hudtype og pengepung – og som virker!

Læs også

Silkeblød hud

En god skrubbecreme er aldrig en tosset idé, og i dag vil vi viser jer én af skrubbe-heltene, der efterlader huden glattere og mere silkeblød.


Cliniques 7 Days Scrub Cream, der er udviklet af hudlæger til alle hudtyper, er en af heltene, der udover den silkebløde finish, effektivt arbejder på at mindske synligheden af fine linjer. Lider du af tør hud? Så forbereder skrubbecremen også huden, så den bedre kan tage imod fugt. Prøv den - den er for skøn!

De nemme, effektive servietter

Vi kender dem allesammen - de super nemme renseservietter, der hurtigt og effektivt fjerner makeup og renser huden. Men har du prøvet renseservietterne, der efterlader din teint frisk og fugtet? Well, her kommer renseserviet-helten, du helt sikkert vil elske!  


So Nurturing Cleansing Clotghs fra Ole Henriksen er hverdagshelten, der renser, fugter og giver udstråling til huden. Som Ole Henriksen selv vil sige: we love it!

(26)
Ole Henriksen So Nurturing Cleansing Cloths 30 stk.
129,95
Optjen 13 point

De bedste ansigtsmasker

Efter en lang arbejdsdag er der intet som en maske, der kan redde huden. Origins har et bredt udvalg af skønne masker, og i dag skal det handle om to af dem.


Trænger din hud til et hurtigt fugtboost, så er Drink Up 10 Minute Mask din helt. På bare 10 minutter leverer ansigtsmasken fugt til ekstra tørre områder, og får huden til at syne blød og glat.


Mangler din hud et intenst fugtboost? Så er din helt den ultra-fugtgivende natmaske Drink Up Intensive Overnight Mask, som skal lægge på huden natten over. Mens du sover, arbejder masken effektivt på at tilføre fugt, der er resultatet af en blød, glat og fugtmættet hud på skønneste vis i 72 timer.

(36)
Origins Drink Up 10 Minute Mask 75 ml
194,95
Optjen 20 point
(253)
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask 75 ml
194,95
Optjen 20 point

Den skønneste primer

En af favorit primerne over dem alle er, og bliver, bestselleren MAC Prep + Prime Fix+, der tidligere har vundet en Danish Beauty Award. Hvorfor mon? Fordi den er fantastisk!


Den fugtgivende primer og ansigtsspray har vores varmeste anbefaling, og hvis du endnu ikke har prøvede den på egen hud, så synes vi, at du skal give den et skud! Den er en vaskeægte multifunktionel primer, der tilfører fugt, lindre træt hud og får makeuppen til at holde - hele dagen! What's not to like?

(104)
MAC FIX + ORIGINAL
184,95
Optjen 19 point
(23)
MAC Prep + Prime Fix+ MATTE
184,95
Optjen 19 point

Relaterede artikler

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Vi guider

Hverdagsluksus på budget: anti-age dagcreme

Af Nanna Skousbøll & Cathrine Park

Du kan komme langt med en effektiv anti-age dagcreme – og heldigvis behøver det ikke at koste en formue at pleje og beskytte huden med gode anti-age ingredienser. Vi guider dig til budgetvenlig anti-age hudpleje lige her, hvor vi fremhæver fem anti-age dagcremer på budget.

Læs Mere
Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Vi guider

Hjemmesalonen: Få mere selvforkælelse i hverdagen

Af Nanna Skousbøll

Selvom vi tilbringer mere tid derhjemme nu, behøver du ikke at gå glip af salonværdige skønhedsbehandlinger. Med gode tips og skønne produkter kan du nemt lave din egen hjemmesalon og og få mere selvforkælelse ind i hverdagen. Lad os guide dig.

Læs Mere
Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Vi guider

Redaktionen tester: Ecooking kropspleje

Af Amalie Schiller

Her på redaktionen elsker vi luksuriøse hudplejeserier, der giver en følelse af velvære – og det er her, Ecookings kropplejeprodukter kommer ind i billedet. Den lækre serie giver en vaskeægte spa følelse, og det er altså noget, vi er tossede med. Og så synes vi, at det er ret sejt, at det er en dansk power-kvinde, der står bag, nemlig Tina Søgaard.

Læs Mere
En face mist efter dit behov - kend 7 af de bedste

Vi guider

En face mist efter dit behov - kend 7 af de bedste

Af Amalie Schiller

Sandt eller falsk: En face mist er et multiprodukt, der kan bruges året rundt. Sandt! En face mist, som også kaldes ansigtsspray og ansigtsmist, er din bedste ven, når dit ansigt trænger til et fugtboost i løbet af dagen. Der findes en face mist til enhver hudtype og ethvert behov, og i indlægget her har jeg samlet nogle af de bedste face mists, der hver især har unikke egenskaber.

Læs Mere