• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Styrk din huds beskyttende barriere med Biotherm

Din hudbarriere udfordres dagligt af forskellige eksterne faktorer såvel som en generelt travl hverdag og livsstil. Cera Repair Barrier Cream er en ny ansigtscreme fra Biotherm, der addresserer disse udfordringer ved at styrke din huds beskyttende barriere. Cera Repair dagcremen er velegnet til alle hudtyper - selv sensitiv hud - og er særligt velegnet til kvinder i alderen 20-40 år.

Udover at styrke din hudbarriere, så gennemfugter Cera Repair din hud uanset hudtype. Du vil opleve, at din hudtone vil fremstå mere ensartet og jævn med forbedret elasticitet, samt at din huds naturlige glød forstærkes. Derudover har Cera Repair en beroligende og lindrende effekt på huden. Ingrediensen bag navnet på denne nye dagcreme er BioCeramider, der er af naturlig oprindelse og hjælper med at styrke hudens egen barriere. Derudover indholder Cera Repair også Life Plankton, Biotherm's unikke signaturingrediens af naturlig oprindelse, som regenererer og beroliger huden.

Cera Repair Barrier Cream

Cera Repair har en let og fløjlsblød konsistens, som fortjener at blive prøvet! Den hvide creme har en forfriskende duft, absorberes hurtigt ind i huden og efterlader huden blød og behagelig. Cera Repair Barrier Cream er udviklet med respekt for havmiljøet og er blandt Biotherms mest bæredygtige lanceringer til dato. Dagcremen er af 94% naturlig oprindelse og er 90% bionedbrydelig*. Emballagen er miljøbevidst og indeholder bland andet et 100% genanvendt plastik låg, 40% genanvendt glas krukke, samt en æske i genanvendt materiale uden cellophanering.


Du kan med fordel anvende Cera Repair Barrier Cream som ansigtscreme både morgen og aften. Start altid din rutine med at rense din hud grundigt. Herefter påføres din dagcreme på nyrenset hud i hele ansigtet - men undgå øjenområdet. Hvis du benytter et serum - eksempelvis Life Plankton Elixir Serum - påfør da dette efter din ansigtsrens, men inden du påfører Cera Repair. Cera Repair Barrier Cream er ligeledes velegnet som dagcreme under make-up.


*I henhold til OECD 301 eller tilsvarende ISO test.

(38)
Biotherm Cera Repair Barrier Cream 50 ml
364,95
Førpris 394,95
Optjen 37 point
Biotherm Cera Repair 30 ml
174,95
Optjen 18 point

Relaterede produkter

Relaterede artikler

5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Af Anja Mille Blum

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs Mere
De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Nyhed

De populære Aqua Super Concentrates fra Biotherm

Med egenskaberne fra deres mest unikke ingrediens, Life plankton, er Biotherm kendt som ekspert inden for hudpleje med enestående, dokumenterede resultater. I 2019 startede et nyt kapitel med lanceringen af AQUA SUPER CONCENTRATES: en produkttrio, som er specielt tilpasset de 18-24-årige og som tilfører huden 24 timers fugt. I indslaget her gør vi dig klogere på Aqua Super GLOW, PURE og BOUNCE, som hver især indeholder en formel, der imødekommer hudens forskellige behov.

Læs Mere
Eksperten guider: Hudplejerutinen til sensitiv hud

Matas LIVE

Eksperten guider: Hudplejerutinen til sensitiv hud

Af Matas

Døjer du med følsom hud og ved ikke helt, hvilke produkter der er de bedste for dig at bruge? Så se med i denne video, hvor hudplejeekspert og farmakonom Stephanie guider til at sammensætte den mildeste og mest effektive hudplejerutine til følsom hud. Ser du med live, kan du stille hende spørgsmål undervejs!

Læs Mere
De bedste beauty nyheder i Matas

Vi guider

De bedste beauty nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

HOT DROP: vilde beauty nyheder på Matas.dk. Bevares, jeg er måske en smule biased, men jeg må indrømme, at det er nogle ret vilde nyheder, vi har lanceret på matas.dk den seneste tid. Blandt andet australske Frank Body, svenske IsaDora og Pixi fra Soho i London. I indlægget her har jeg testet et udvalg af de skønne nyheder, så du kan lære dem bedre at kende.

Læs Mere