Menu
Vi guider

Find dit hudplejematch med Biotherm

Hudpleje kan være en lidt kompleks sag, for der findes sjældent et ”one size fits all”. Nogle ønsker fugt og glød, andre opstrammende anti-age, og nogle vil bare gerne gøre huden mere stærk og modstandsdygtig. Men lige meget hvilket ønske du har for din hud, så har Biotherm en løsning, der kan hjælpe dig godt på vej. Læs med her, så guider vi dig til Biotherms unikke ansigtspleje.

Biotherm har længe været kendt for deres effektive ingredienser og lækre konsistenser, som er skræddersyet til et hvert behov, man måtte have til sin hud. For ikke to mennesker er ens – og det er huden dermed heller ikke. Lad os gennemgå en række af deres unikke cremer og sera, så du kan blive inspireret til din hudplejerutine.

En fugtgivende klassiker // Life Plankton Elixir Serum

Til en god hudplejerutine hører et effektivt serum – det har du helt garanteret hørt nævnt før. Biotherm har udviklet deres Life Plankton Elixir Serum, som er et fugtgivende og regenererende serum, der passer til alle hudtyper.

Du bruger et serum før din dag- eller natcreme, så du sørger for, at alle de gode ingredienser kan trænge godt ned i huden. Med dette serum får du en fantastisk glød til ansigtet, samtidig med at det opstrammer og opfrisker huden. Det mindsker også fine linjer og rynker og efterlader huden lækker, blød og smidig. Du vil også opleve, at du din hud bliver mere jævn i tonen og fremstår virkelig ensartet og lækker - det er i hvert fald en favorit hjemme på min badeværelseshylde!

Udover at serummet indeholder Life Plankton™, som fugter og beroliger huden, så indeholder den også hyaluronsyre og Vitamin C, som sammen sikrer fugt og glød. Så alt i alt lidt af et vidunderprodukt til en hud, der trænger til et godt skud fugt!

Den med A-vitamin // Blue Retinol Serum Night

Leder du efter et effektivt anti-age serum, som arbejder med at mindske de fine linjer og rynker i huden? Så er Biotherm Blue Retinol Serum Night det perfekte serum til dig. Det indeholder en kraftfuld kombination af retinol og Biotherms signaturingrediens Blue Plankton. Sammen giver det den optimale effekt på huden, som bidrager til hudfornyelsen.

Du vil opleve at få en mere jævn hudtone, forbedret hudkvalitet og en reduktion af de fine linjer. Derudover gør den huden mere blød og smidig og med en sund glød.

I en test blandt 49 kvinder efter fire måneder, sagde 80% af kvinderne, at de oplevede at have færre rynker.

5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs også

Opstrammende pleje // Blue Therapy Uplift

Har du et ønske om at få en mere spændstig hud med masser af glød og udstråling? Så er det Biotherm Blue Therapy Uplift, du skal have fingrene i. Det er en lækker dagcreme til normal, kombineret og/eller sensitiv hud, som gør huden markant mere fast ved hjælp af aktive ingredienser, som sikrer fugt og næring til huden. Ved vedvarende brug vil du opleve at få en hud, hvor fine linjer og rynker reduceres, og hudens glød vender tilbage for fuld styrke.

Cremen har en let og lækker tekstur, som gør huden fløjlsblød og fugtet med det samme. Brug Blue Therapy Ulift Night om aftenen for det mest optimale resultat og den bedste pleje.  

Masser af anti-age // Blue Pro-Retinol Cream

Her har vi at gøre med en god makker til det førnævnte serum, nemlig Biotherms Blue Pro-Retinol Cream. Det er en ultrafugtgivende dagcreme, som hjælper med at reducere de fine linjer og rynker, samt mindsker pigmentpletter markant.


Den indeholder pro-retinol
og Life Plankton, og er velegnet til alle hudtyper. Er du ny i retinol, vil vi ikke anbefale, at du kører på med både serum og creme fra den første dag. Brug et par uger på at vænne din hud til retinolet, det er nemlig en aktiv ingrediens, som godt kan få huden til at reagere let i starten. Så start med at bruge cremen (og evt serum) to gange om ugen, til huden har vænnet sig til produktet. Herefter kan du stille og roligt arbejde dig hen imod at kunne bruge produktet hver dag. Bruger du en creme eller serum med retinol om morgenen, så husk altid at bruge solbeskyttelse bagefter, også om vinteren.

Vi guider til retinol: Sådan bruger du det rigtigt

Matas LIVE

Vi guider til retinol: Sådan bruger du det rigtigt

Hvad er retinol? Og hvorfor er det en vigtig gæst at byde indenfor i hudplejerutinen? Vi kigger nærmere på det vigtige vitamin i denne LIVE - og vores ekspert, Zita, står klar til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have om det lille, men vigtige vitamin.

Læs også

Styrkende pleje // Blue Therapy Revitalize Day Cream

Hvis du leder eftger hudpleje, som styrker huden og dens barriere, så er det Blue Therapy Revitalize Day Cream, du skal tage et kig på. Det er en dagcreme, du kan bruge til både ansigt og decolleté, som både arbejder på at mindske fine linjer og rynker, samtidig med at den giver masser af dejlig glød til huden.


Cremen indeholder en alge ved navn Amber Algae, som er med til at styrke huden og gøre den mere modstandsdygtig overfor udefrakommende faktorer. Derudover finder du Life Plankton, som bidrager til at fugte huden og gøre den smidig igen.

Sidst men ikke mindst er cremen beriget med gyldne mikroperler, som giver en strålende, sund glød til din hud. Perfekt under din makeup til hverdag.

Fugt med fugt på // Aquasource Hyalu Plump Gel

Har du en tør hud, som godt kunne trænge til lidt ekstra fugt og glød? Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel er en lækker dagcreme med en geltekstur til en normal/kombineret hud. Cremen indeholder det fugtgivende hyaluronsyre, som både sørger for at gennemfugte huden, samtidig med at den holder på fugten. Den indeholder også Biotherms unikke signaturingrediens Life Plankton™, som hjælper til at berolige, fugte og genopfriske huden.

Cremen har en let og lækker duft, og så trænger den hurtigt ind i huden og efterlader den blød og velfugtet. Lidt af en lifesaver til en tør og dehydreret hud!

Derudover består produktets låg af 100% genanvendt og genanvendeligt plastik. Krukken er af glas, som er 40% genanvendeligt. Og så pakkes produktet uden cellofan for at minimere forbruget af plastik. Det har vi ret optur over her på redaktionen, for det er altså sejt!

Relaterede artikler

Styrk din huds beskyttende barriere med Biotherm

Nyhed

Styrk din huds beskyttende barriere med Biotherm

Af Matas

Din hudbarriere udfordres dagligt af forskellige eksterne faktorer såvel som en generelt travl hverdag og livsstil. Cera Repair Barrier Cream er en ny ansigtscreme fra Biotherm, der addresserer disse udfordringer ved at styrke din huds beskyttende barriere. Cera Repair dagcremen er velegnet til alle hudtyper - selv sensitiv hud - og er særligt velegnet til kvinder i alderen 20-40 år.

Læs Mere
Sådan undgår du vintertræt hud

Vi guider

Sådan undgår du vintertræt hud

Af Cathrine Park

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, temperaturen falder, og huden begynder snart at skrige efter næring. Men hvilke produkter skal du kigge efter for at undgå vintertræt hud, og hvordan bibeholder du en sund glød? Bliv klogere på det hele – og mere til – ved at læse med her.

Læs Mere
5 favoritter fra Biotherm

Vi guider

5 favoritter fra Biotherm

Af Anja Mille Blum

Hvis du oplever, at din hud føles stram, ru og skriger efter fugt lige for tiden, så er du langt fra den eneste. Vi er nemlig mange – jeg selv inklusiv – der kæmper med, at vores hud bliver mere sensitiv, når efteråret melder sin ankomst og den tørre radiatorluft får frit lejde indenfor. Derfor har vi samlet 5 favoritter fra Biotherm, der hjælper os med at give huden lidt ekstra kærlighed på denne tid af året.

Læs Mere
Tør hud - sådan plejer du den bedst

Vi guider

Tør hud - sådan plejer du den bedst

Af Matas

Tør hud kan være virkelig frustrerende at have med at gøre – især hvis tilstanden er så slem, at huden klør og skaller. Vi har samlet alt, du skal vide om tør hud i denne artikel, så du har de bedste forudsætninger for at behandle den.

Læs Mere