• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt frem til 31/1-2022
Menu
Vi guider

Boost din hud med Clinique Smart

Rynker er skønne og vidner om et liv med masser af grin og glæde. Men let’s be honest – nogle af os ville gerne, hvis de fine linjer kunne mindskes bare en lille smule. Men det er der heldigvis råd for. Clinique har nemlig en række produkter, som giver din hud de bedste betingelser for at se yngre ud længere. Serien hedder Clinique Smart og har netop fået et nyt medlem til flokken – deres Smart Repair Wrinkle Correcting Serum, som hurtigt giver synlige resultater.

Synligt formindskede rynker på bare 10 dage? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men ikke desto mindre er det, hvad 84% siger i en forbrugertest af 358 kvinder efter at have brugt Clinique Smart Repair Wrinkle Serum i godt halvanden uge.


Så vil du dybe rynker og fine linjer til livs, så kan det altså være en god idé at tage et kig på denne serie fra Clinique. For kombinerer du dette skønne serum med resten af serien, så har du altså et ret godt udgangspunkt for en lækker hud! Men først, lad os dykke lidt ned i nyheden:

Se yngre ud længere

Det lyder ikke dårligt, vel? Med Clinique Smart Repair Wrinkle Serum får du et effektivt serum, der er målrettet hele spektret af fine linjer fra de dybe rynker til de små kragetæer ved øjnene. Det genopbygger og booster hudens naturlige kollagen og fugter huden med hyaluronsyre, så huden fremstår mere spændstig og med fornyet energi. Samtidig udglattes huden synligt. 94% af de adspurgte i forbrugertesten siger, at huden synes markant mere glat og jævn efter blot 10 dage. Så her får du altså en superhelt til din badeværelseshylde, som i den grad booster og forynger din hud.


Brug dit serum på en renset hud, og lad det trænge ind i huden et par minutter, før du påfører din dagcreme.

BLACK FRIDAY
Spar 20%
Clinique Smart Repair Wrinkle Correcting Serum 50 ml
BLACK FRIDAY 671,96
Førpris 839,95
Du optjener 68 pointDagcreme skræddersyet til din hud

Efter et godt, effektivt serum skal vi have fulgt op med en lækker, blød dagcreme, inden vi går ud og erobrer dagen. Her har Clinique udviklet en creme i deres Smart-serie, som er, ja – virkelig smart. For du kan vælge hvilken dagcreme, der passer helt perfekt til netop din hud, da cremen findes i tre forskellige versioner med tre unikke formler. Vælg mellem hudtype 1, 2 eller 3. Lad os lige gennemgå dem her for en god ordens skyld:


Skin Type 1: Her er formlen tilpasset en meget tør hud.


Skin Type 2: Den absolut mest populære formel – den er udviklet til tør/kombineret hud. Så oplever du at have en hud, der både kan fedte op i T-zonen, men også kan føles tør på kinderne, så er det altså den her creme, du skal have fingrene i.


Skin Type 3: Denne creme er tilpasset en kombineret til fedtet hud. Så oplever du, at din hud fedter op i løbet af dagen og skinner meget, så kan den her version hjælpe dig.


Cremen indeholder også SPF, så din hud er beskyttet mod solens stråler.

BLACK FRIDAY
Spar 20%
(53)
Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Skin Type 1 50 ml
BLACK FRIDAY 419,96
Førpris 524,95
Du optjener 42 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Skin Type 2 50 ml
BLACK FRIDAY 419,96
Førpris 524,95
Du optjener 42 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(26)
Clinique Smart SPF 15 Custom-Repair Moisturizer Skin Type 3 50 ml
BLACK FRIDAY 419,96
Førpris 524,95
Du optjener 42 pointEt beroligende fugtboost til natten

Vi skal selvfølgelig også have fugtet huden godt, imens vi får vores søvn. Clinique har her udviklet en lækker, blød natcreme, som har en oliefri formel, der udglatter og tilfører fugt til din hud hele natten. Her gælder samme system med de forskellige hudtyper, som vi gennemgik før – så vælg den creme, som passer din hud bedst, og du vil opnå de bedste resultater!


Brug den efter rens og serum, inden du hopper til køjs. Vågn op med en skøn, velfugtet hud, som  også har synligt færre fine linjer.

BLACK FRIDAY
Spar 20%
(32)
Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer - Skin Type 1 50 ml
BLACK FRIDAY 447,96
Førpris 559,95
Du optjener 45 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(67)
Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer - Skin Type 2 50 ml
BLACK FRIDAY 447,96
Førpris 559,95
Du optjener 45 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(23)
Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer - Skin Type 3 50 ml
BLACK FRIDAY 447,96
Førpris 559,95
Du optjener 45 point

En genopbyggende behandling

Nu har vi godt styr på en god, effektiv rutine, der er målrettet anti-age og giver huden et boost af glød og energi. Men indimellem kan det være lækkert at påføre en maske, som kan give et ordentligt skud af gode og effektive ingredienser.

​​​​​​​Har du brug for sådan én i din samling derhjemme? Så vil jeg anbefale dig at tage et kig på Cliniques Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment. Et langt navn med en lang række lækre ingredienser! Denne cremede formel indeholder blandt andet retinol, der hjælper med at kickstarte cellefornyelsen og synligt formindsker rynker og fine linjer.


Brug en mængde svarende til en ært, og påfør den på din hud inden du går i seng som sidste step i din hudplejerutine. Undgå at produktet kommer i kontakt med øjenomgivelserne.
Da produktet har mange aktive ingredienser, anbefales det, at du ikke bruger det hver aften fra start, men lige ”træner” huden først. Så start eventuelt med at bruge masken en gang om ugen, og herefter kan du øge brugen af masken alt efter behov.

BLACK FRIDAY
Spar 20%
Clinique Smart Night Clinical MD Multi-Dimensional Repair Treatment 30 ml
BLACK FRIDAY 531,96
Førpris 664,95
Du optjener 54 point

Relaterede produkter

BLACK FRIDAY
Spar 20%
(32)
Clinique Smart Clinical MD MultiDimensional Age Transformer Resculpt 50 ml
BLACK FRIDAY 531,96
Førpris 664,95
Du optjener 54 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
Clinique Smart Custom-Repair SPF 15 Moisturizer 75 ml
BLACK FRIDAY 419,96
Førpris 524,95
Du optjener 42 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(76)
Clinique Moisture Surge Intense 50 ml
BLACK FRIDAY 227,96
Førpris 284,95
Du optjener 23 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(101)
Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream 50 ml
BLACK FRIDAY 339,96
Førpris 424,95
Du optjener 34 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(102)
Clinique All About Eyes Rich 15 ml
BLACK FRIDAY 235,96
Førpris 294,95
Du optjener 24 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(74)
Clinique Moisture Surge Overnight Mask 100 ml
BLACK FRIDAY 263,96
Førpris 329,95
Du optjener 27 point
BLACK FRIDAY
Spar 20%
(12)
Clinique Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask 100 ml
BLACK FRIDAY 195,96
Førpris 244,95
Du optjener 20 point

Relaterede artikler

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
Derfor får du pigmentpletter, og sådan fjernes de!

Vi guider

Derfor får du pigmentpletter, og sådan fjernes de!

Af Cathrine Park

Er din hud i ansigtet blevet ujævn med brune pletter og plamager, er der heldigvis hjælp at hente i effektive hudplejeprodukter og gode vaner. Læs med her og bliv klogere på, hvad pigmentpletter er, og hvordan du bedst får bugt med dem.

Læs Mere
Find dit hudplejematch fra Clinique

Vi guider

Find dit hudplejematch fra Clinique

Af Amalie Schiller

Rens. Eksfoliér. Fugt. Det er de tre magiske steps, der har indgået i Cliniques simple 3-trins hudplejesystem siden 1968. Den ikoniske serie er fortsat en hudplejevinder den dag i dag, for som man siger: ”if it ain’t broke, don’t fix it”, right? I indlægget her gør jeg mit bedste for at guide dig, så du – ligesom jeg – kan finde dit perfekte match fra 3-trinssystemet, som Clinique står bag.

Læs Mere
Derfor skal serum være en del af din rutine

Vi guider

Derfor skal serum være en del af din rutine

Af Sara Madsen

Måske har du hørt det før: Hvis du vil pleje din hud i dybden, er serum et af de vigtigste trin i din daglige rutine. De koncentrerede dråber trænger nemlig dybere ned i hudlagene end eksempelvis almindelig ansigtscreme, og dermed kan serum fokusere bedre og mere målrettet på de udfordringer, din hud har. Vi har set nærmere på nogle af vores serum-favoritter fra L’Oréal Paris, der alle har det til fælles, at de er spækket med effektive, aktive ingredienser.

Læs Mere