Vi guider
12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique
Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Vippesera er på blevet superpopulært, da det kan være med til at give dine vipper mere længde, fylde og definition. Men har man sensitive øjne, så ved man, at det kan være en udfordring at finde et serum, som øjnene kan tåle. Det kan hurtigt svie, klø eller blive rødt, når man kører sit serum over vippekanten aften efter aften.

Men med Clinique High Impact Lash Amplifying Serum er de røde øjne altså fortid – for her får du et serum, der er allergicertificeret og parfumefrit, så du trygt kan forkæle dine vipper med de ekstra gode ingredienser. Det kan også bruges, hvis du bruger kontaktlinser.

Vi har fået 12 kvinder til at teste vippeserummet i 12 uger – og vi har spurgt dem, hvilke resultater de har fået, og hvordan deres oplevelse har været med serummet. Men først, lad os dykke ned i nyhederne

Vippeserum til sensitive øjne

Clinique High Impact Lash Amplifying Serum indeholder blandt andet hyaluronsyre og E-vitamin, som plejer vipperne. Den indeholder også et peptidekompleks, som forbedrer vippernes generelle udseende. Du vil opleve at få et godt boost til dine vipper, så de føles stærkere, knækker mindre og har mere fylde og volumen.

Du bruger den om aftenen på et rent og makeupfrit øjenlåg. Læg den langs vippekanten – ligesom du ville lægge en eyeliner. Den har en lille, kompakt tip, som gør det nemt at fordele produktet på vippekanten.

For det optimale look til dine vipper, så supplér med den nye High Impact Zero Gravity Mascara fra Clinique. Den lette gelformel er nem at påføre og giver et fjerlet vippelook, der holder hele dagen. Og det bedste af det hele er, at den kan fjernes igen med varmt vand, så du ikke behøver at bruge makeupfjerner.

SPAR 25%
Clinique High Impact Lash Amplifying Serum 3 ml
206,95 kr.344,95 kr.Spar 138,-
SPAR 25%
Clinique High Impact Zero Gravity Mascara Black
Medlemspris
191,21 kr.254,95 kr.Spar 64,-

12 kvinder har testet vippeserummet

Vi har spurgt 12 seje kvinder, om de ville teste det nye High Impact Lash Amplifying Serum i 12 uger. Generelt for deres oplevelse var det, at deres vipper knækkede mindre, blev mere tætte og fyldige, og at der kom markant flere af dem. Der var også nogle, der oplevede mere længde på deres vipper.

Her kan du læse fire af kvindernes oplevelser med Cliniques nye vipperserum og se deres resultat sammen med High Impact Zero Gravity Mascara:

Christina, 33

Christina har tendens til allergi og har visse parfumer, hun ikke kan tåle. Derfor var det vigtigt for hende før testen, at vippeserummet ikke indeholdt parfume. Hun oplevede at have tynde vipper, som ofte knækkede, når hun skulle fjerne sin mascara om aftenen. ​​​​​​​Efter 12 uger med serummet:

’Jeg har oplevet at få mere fylde til mine vipper. Jeg plejede at have vipper, som knækkede let, men det gør de ikke mere, de er blevet stærkere. Og så har jeg ikke haft gener – den svier ikke og er ikke ubehagelig i øjnene. Serummet er nemt at bruge, det er ikke alt for flydende, så det er nemt at styre produktet.’
- Christina

Malene, 41

Før testen synes Malene ikke, at hun havde særlig mange vipper, og hun følte også, at de var lige korte nok. Hendes ønske var, at få længere vipper, så der kunne komme en større wow-effekt, da hun ikke bruger så meget mascara til dagligt.Efter 12 uger med serummet:

'Det har været supernemt at bruge! Et godt tip er at have den ved siden af sin tandbørste, så husker man at bruge den hver aften. Jeg kan se, at jeg har fået mere længde på mine vipper. Og så kan jeg se, at der er komme nogle små, nye vipper frem, så måske er der flere på vej. Derudover har de slet ikke irriteret mine øjne, hvilket er et plus.'
- Malene

Nora, 29

Før brug af produktet følte Nora ikke, hun havde særlig mange vipper. De knækkede let, og hun kunne se, at der ofte var mellemrum mellem vipperne, og hun følte, de fremstod ujævne. Hun ønskede sig mere fylde til sine vipper og også gerne lidt mere længde.Efter 12 uger med serummet:

’Jeg har virkelig fået længde på vipperne, så meget at jeg får komplimenter for det. Min omgangskreds kan også godt se forskel, og det er virkelig dejligt. Jeg havde mange små, knækkede vipper før, som stak ud, når jeg havde mascara på – det har jeg ikke mere. Det har været supernemt at bruge, og jeg den har ikke irriteret mine øjne.’
​​​​​​​- Nora

Karina, 74

Karina har brugt vippeserum før, men havde oplevet allergiske reaktioner på det, hun tidligere havde brugt. Derfor ville hun gerne prøve et serum, som var allergicertificeret, så øjnene ikke blev irriterede. Hun oplevede før testen at have korte og tynde vipper, som hun ikke følte var tætte nok.Efter 12 uger med serummet:

’Jeg kan virkelig se, at jeg har fået tættere vipper, og jeg synes også, at de er blevet lidt længere, selvom det jo kan være lidt svært selv at vurdere. I min alder har jeg ikke lyst til at have lange bambi-vipper, jeg vil bare gerne have dem mere tætte, så det er jeg meget glad for. Den er i øvrigt nem at bruge med den brede tip, det kan jeg godt lide.’
- Karina

Relaterede produkter

SPAR 25%
Clinique High Impact Mascara Black
Medlemspris
161,21 kr.214,95 kr.Spar 54,-
SPAR 25%
Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover 125 ml
Medlemspris
142,46 kr.189,95 kr.Spar 47,-
SPAR 25%
Clinique High Impact Waterproof Mascara Black
Medlemspris
172,46 kr.229,95 kr.Spar 57,-
SPAR 25%
Clinique All About Eyes Rich Eye Cream 15 ml
Medlemspris
221,21 kr.294,95 kr.Spar 74,-
SPAR 25%
Clinique Lash Building Primer
Medlemspris
146,21 kr.194,95 kr.Spar 49,-

Relaterede artikler

Nyhed: Øjencreme fra Clinique Smart

Nyhed

Nyhed: Øjencreme fra Clinique Smart

Af Ida Hinchely Kyhn

Rynker er skønne og vidner om et liv med masser af grin og glæde. Men let’s be honest – nogle af os ville gerne, hvis de fine linjer kunne mindskes bare en lille smule. Men det er der heldigvis råd for. Clinique har nemlig en række produkter, som giver din hud de bedste betingelser for at se yngre ud længere. Serien hedder Clinique Smart og har netop fået et nyt medlem til flokken – deres Smart Clinical Repair Wrinkle Correction Eye Cream som hurtigt giver synlige resultater.

Læs Mere
Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Vi guider

Clinique mascara guide: Find dit perfekte match

Af Amalie Schiller

Uanset om du ønsker separation, længde, volumen eller intens farve, kan du finde dit perfekte match blandt Cliniques store udvalg af mascara. De er alle testet af øjenlæger, formuleret uden parfume og udviklet med omtanke for dig, der har sensitive øjne og bruger kontaktlinser. Vores materialist, Kitwa, har testet dem alle på egne vipper og viser effekten i indslaget her.

Læs Mere
Find den perfekte foundation med Clinique

Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Læs Mere
Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Vi guider

Clinique – simpelt, sikkert og effektivt

Af Amalie Schiller

Siden 1968 har Clinique udviklet produkter i tæt samarbejde med hudlæger. I dag er Clinique fortsat en sand pioner inden for både hudpleje og makeup. Fællesnævner for diverse skønhedsprodukter er, at de alle er allergitestede og parfumefrie. På redaktionen er vi da også flere, der har kastet os over Cliniques skønne produkter – for nøj, hvor de kan!

Læs Mere