Vi guider
Vi guider: Sådan mindsker du rynker og fine linjer
Rynker er skønne og vidner om et liv med masser af grin og glæde. Men let’s be honest – nogle af os ville gerne, hvis de fine linjer kunne mindskes bare en lille smule. Og det er der heldigvis råd for i artiklen her. Bliv guidet igennem Cliniques supersmarte serie af anti-age-produkter, som giver din hud de bedste betingelser for at se yngre ud i længere tid.

Cliniques megapopulære ”Smart”-serie er en samling af hudplejeprodukter, der indeholder et powerhouse af innovative anti-age ingredienser lige fra potent A-vitamin til innovative kollagen-forbindelser – med andre ord: Rynkernes værst tænkelige mareridt. Faktisk lover Clinique, at Smart-serien virker ligeså effektiv som laserbehandling ved vedvarende brug! Glæd dig til at blive guidet gennem den supersmarte serie lige her.

3x farvel til rynkerne

Hvis dette vidunderlige serum skulle have en overskrift, ville jeg (Pernille fra Stories-redaktionen) uden tvivl skrive: ”3x farvel til rynkerne”. Hmm... Tænker du måske. Og hvad betyder det så? Det betyder såmænd bare, at rynkerne og linjerne angribes fra hele tre separate vinkler. Intet mindre…
1.    Den genopbygger med kollagen,
2.    Fornyer og udglatter med retinoid
3.    Giver fylde med fugtgivende hyaluronsyre!Formlen indeholder ingredienser som en peptid, der reducerer rynker, og en form for vitamin C, der hjælper med at lysne huden. Den indeholder også naturlige ekstrakter som alger, solsikke, byg, hvede og agurk, som er beroligende, fugtgivende og har antioxidantegenskaber.Huden bliver synligt forynget, glattere og mere smidig at røre ved, og hudens glød og spændstighed vil blive genoprettet. Faktisk er serummet ligeså effektivt som en laserbehandling ved vedvarende brug! Samtidig er den hudvenlig og ikke-irriterende på huden! What’s not to like?Testresultater: I en forbrugertest på 10 dage med 358 testpersoner, sagde 84 % af brugerne, at dybere rynker synes at være reduceret, 94 % sagde, at huden ser glattere ud, og 87 % sagde, at huden føles mere fyldig.Anvendelse: Påfør serummet på renset og tør hud og lad de aktive ingredienser arbejde for dig over natten.


Boost af øjenområdets "kollagenbrønd"

Her er den ultimative lindring til trætte øjne. Huden omkring øjnene er, udover læberne, den tyndeste hud, vi har i ansigtet. Derfor er den sarte hud også ekstra modtagelig overfor skader. Så vi må hellere huske at beskytte den! Her er Cliniques Smart Clinicial Repair Wrinkle Correcting Eye Serum og Cream et stærkt bud på et skjold!Cremen indeholder ingredienser, der hjælper med synligt at udglatte rynker og fine linjer og booster øjenområdets ”kollagen-brønd” samt støtter hudens naturlige struktur og fugtbarriere. Øjencremen indeholder en specialiseret blanding af peptider, der er designet til at bekæmpe synligheden af rynker ved at booste hudens naturlige kollagen, hvilket hjælper med at styrke hudens naturlige støttestruktur. Derudover indeholder den et kraftfuldt prokollagen-ekstrakt, der er anerkendt for at hjælpe huden med at bevare sin naturlige stramhed. Den sidste nøgleingrediens er hyaluronsyre, en intens fugtighedsbevarende ingrediens, der hjælper med at fylde huden med fugt og holde på den.Cremen reducerer synligheden af linjer og rynker forårsaget af ansigtets daglige mikrobevægelser og giver øjeblikkelig og langvarig, udglattende fugt. Den lindrer og beroliger huden synligt og lysner øjeblikkeligt samt hjælper med øjeblikkeligt at fjerne hævelser omkring øjnene, når den masseres ind i huden.Testresultater: I en forbrugertest på 10 dage med 156 testpersoner sagde 90 % af deltagerne efter 1 uge, at øjenområdet føles stærkere, og efter 4 uger sagde 85 %, at smilerynkerne var reduceret. 86 % sagde, at linjerne under øjnene synes reduceret, og 88 % sagde, at øjenområdet så yngre ud. 89 % sagde, at øjnene så mere opstrammet ud, og 92 % sagde, at øjenområdet så forynget ud.Anvendelse: Dup en lille mængde creme rundt om øjnene, massér den blidt ind i huden, og lad den arbejde for dig over natten. Kan også bruges om morgenen.


​​​

NYHED: Smart Clinicial Repair Wrinkle Correcting Cream

Det er tid til jubel blandt fans af Smart Clinical Repair øjencremen! For Clinique har nemlig lanceret storesøsteren, der er klar til at stramme resten af ansigtet op, ligesom lillesøsteren har gjort i øjenområdet. Den ultra-nærende fugtighedscreme er designet til at reducere linjer og rynker synligt, så du får en glat hud, der ser yngre ud.Nøgleingredienserne i cremen er hyaluronsyre, sojabønnekerneekstrakt, sheasmør og peptide complex. Hyaluronsyren indeholder to molekylærvægte. Denne intens fugtighedsbevarende ingrediens hjælper med at fylde din hud med fugt og holde på den, og det hjælper også med at genoprette smidigheden og synligt udglatte fine, tørre linjer. Sojabønnekerneekstrakten er rig på lysofosfatidsyre (LPA), der nærer og hjælper med at styrke huden. Sheasmøret indeholder lipider, der hjælper med at danne hudens barriere og er vigtige for at holde tør hud fugtet.Udover at de rynker og fine linjer betydeligt reduceres efter blot 10 dages brug, vil du med Smart Clinicial Repair Wrinkle Cream også styrke hudstrukturen og forstærke hudens naturlige barriere takket være teknologien bag: Peptide Complex. Det er en specialiseret blanding af peptider, der er udviklet til at bekæmpe synligheden af rynker.
Produktet findes i to konsistenser: Wrinkle Correcting Cream er en let creme til alle hudtyper, og Wrinkle Correcting Rich Cream er en luksuriøs, tættere creme til tør hud.Testresultater: I en forbrugertest med 148 testpersoner sagde 91 %, at huden føltes næret øjeblikkeligt. Efter 1 uge: 95 % sagde, at huden føltes fugtet hele dagen og natten. Efter 4 uger: 85 % så færre linjer og rynker, og 89 % sagde, at huden føltes sundere. 92 % sagde, at huden så mere ungdommelig ud, 93 % sagde, at halsen føltes glattere, og 94 % sagde, at huden så sundere ud.Anvendelse: Påfør cremen som det sidste trin i din hudplejerutine om morgenen, og lad også cremen udføre dens magi over natten. Nemmere bliver det ikke! Nyd din friske og strålende hud!

Hvem er Clinique?

Clinique er globalt set et kendt mærke inden for skønhedsindustrien. Det er især kendt for sine effektive hudpleje-, makeup- og duftprodukter af høj kvalitet. Clinique blev grundlagt i 1968 af den berømte dermatolog Dr. Norman Orentreich og Carol Phillips, skønhedsredaktør på Vogue, og Clinique var det første mærke, der introducerede begreberne "hudtype" og "hudpleje for alle", hvilket revolutionerede den måde, hvorpå folk greb hudpleje an.


Gennem alle årene har Clinique konsekvent opretholdt sin forpligtelse til at skabe sikre, allergitestede og parfumefri produkter, der er velegnede til alle hudtyper og problemer. Mærkets videnskabelige tilgang til hudpleje og dets engagement i at bruge de bedste ingredienser har gjort det til et pålideligt valg for folk over hele verden.


Ud over sin klassiske hudplejeserie tilbyder Clinique et bredt udvalg af makeup-produkter, herunder foundation, mascaraer, læbestifter og meget mere. Mærket tilbyder også en række ikoniske dufte.


Uanset om du ønsker at forbedre din huds sundhed og udseende, fremhæve din naturlige skønhed eller blot føle dig godt tilpas og dufte godt, så har Clinique noget for enhver smag.

Andre populære produkter fra Clinique:

Flere spændende artikler om Clinique

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Vi guider

100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om Clinique Moisture Surge – en lækker serie af ultra-fugtgivende hudplejeprodukter, som kan bruges af alle, både kvinder og mænd. Lige nu kan du få den populære Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator Creme i en unik limited edition, som, udover at have en ny, lækker indpakning, også gemmer på en overraskelse til dig og din hud.

Læs Mere
Find den perfekte foundation med Clinique

Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.