• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Vi guider

Vi guider: Sådan mindsker du rynker og fine linjer

Rynker er skønne og vidner om et liv med masser af grin og glæde. Men let’s be honest – nogle af os ville gerne, hvis de fine linjer kunne mindskes bare en lille smule. Og det er der heldigvis råd for i artiklen her. Bliv guidet igennem Cliniques supersmarte serie af anti-age-produkter, som giver din hud de bedste betingelser for at se yngre ud i længere tid.

Cliniques megapopulære ”Smart”-serie er en samling af hudplejeprodukter, der indeholder et powerhouse af innovative anti-age ingredienser lige fra potent A-vitamin til innovative kollagen-forbindelser – med andre ord: Rynkernes værst tænkelige mareridt. Og serien har netop fået et nyt medlem til flokken, nemlig Smart Clinical Repair Wrinkle Cream, som hurtigt giver synlige resultater. Faktisk lover Clinique, at Smart-serien virker ligeså effektiv som laserbehandling ved vedvarende brug! Glæd dig til at blive guidet gennem den supersmarte serie lige her.

Ultimune Power Infusing Concentrate

Hvis dette vidunderlige serum skulle have en overskrift, ville jeg (Pernille fra Stories-redaktionen) uden tvivl skrive: ”3x farvel til rynkerne”.

Og hvad betyder det så, tænker du måske... Det betyder såmænd bare, at rynkerne og linjerne angribes fra hele tre separate vinkler. Intet mindre…
Den genopbygger med kollagen, fornyer og udglatter med retinoid og giver fylde med fugtgivende hyaluronsyre!


På blot 10 dage sagde 94 % af 358 testpersoner, at huden så glattere ud og 87 % sagde, at huden føltes mere fyldig.Anvendelse: Påfør serummet på renset og tør hud og lad de aktive ingredienser arbejde for dig over natten.

Smart Clinicial Repair Wrinkle Correcting Eye Cream

Her er den ultimative lindring til trætte øjne. Huden omkring øjnene er, udover læberne, den tyndeste hud, vi har i ansigtet. Derfor er den sarte hud også ekstra modtagelig overfor skader. Så vi må hellere huske at beskytte den! Her er Cliniques Smart Clinicial Repair Wrinkle Correcting Eye Cream et stærkt bud på et skjold!

Cremen indeholder ingredienser, der hjælper med synligt at udglatte rynker og fine linjer og booster øjenområdets ”kollagen-brønd” samt støtter hudens naturlige struktur og fugtbarriere.


Efter kun 1 uge sagde 90 % af testpersonerne, at øjenområdet føles stærkere og 92 % sagde, at øjenområdet ser forynget ud. ​​​​​​​Anvendelse: Dup en lille mængde af øjencremen rundt om øjnene, og lad det arbejde for dig over natten. ​​​

NYHED: Smart Clinicial Repair Wrinkle Correcting Cream

Det er tid til jubel blandt fans af Smart Clinical Repair øjencremen! For Clinique har netop lanceret storesøsteren – et smukt oktoberbarn, der er klar til at stramme resten af ansigtet op, ligesom lillesøsteren har gjort i øjenområdet.Udover at de rynker og fine linjer betydeligt reduceres efter blot 10 dages brug, vil du med Smart Clinicial Repair Wrinkle Correcting Cream også styrke hudstrukturen og forstærke hudens naturlige barriere takket være teknologien bag: Peptide Complex. Det er en specialiseret blanding af peptider, der er udviklet til at bekæmpe synligheden af rynker.Anvendelse: Påfør cremen som det sidste trin i din hudplejerutine og lad cremen udføre dens magi over natten. Nemmere bliver det ikke! Nyd din friske og strålende hud!

Flere spændende artikler om Clinique

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Vi guider

12 kvinder tester: Nyt vippeserum fra Clinique

Af Ida Hinchely Kyhn

Måske er du én af dem, der oplever at have svært ved at bruge vippeserum, da dine øjne kan blive røde, svie og løbe i vand? Så har vi en rigtig god nyhed til dig. Clinique har netop lanceret et nyt vippeserum specielt udviklet til dig, der har sensitive øjne. Serummet er parfumefrit og allergicertificeret og indeholder effektive ingredienser. Vi bad 12 skønne kvinder teste det – læs med her, og få deres oplevelse af det nye serum.

Læs Mere
Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Nyhed

Skræddersy din hudpleje med Clinique iD

Clinique iD er hudpleje på en helt ny måde. Vælg din fugtgivende base. Vælg dit aktive koncentrat. Sæt dem sammen og få din helt egen ansigtscreme.

Læs Mere
100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Vi guider

100 timers fugt med Clinique Moisture Surge

Af Ida Hinchely Kyhn

Du har garanteret hørt om Clinique Moisture Surge – en lækker serie af ultra-fugtgivende hudplejeprodukter, som kan bruges af alle, både kvinder og mænd. Lige nu kan du få den populære Moisture Surge 100H Auto-replenishing Hydrator Creme i en unik limited edition, som, udover at have en ny, lækker indpakning, også gemmer på en overraskelse til dig og din hud.

Læs Mere
Find den perfekte foundation med Clinique

Nyhed

Find den perfekte foundation med Clinique

I dag går vi i foundation-mode. For hvis det er gået din næse forbi, har Clinique en hel serie af foundations, der er mere end bare makeup. Even Better er en serie, der udover at give alt fra let til fuld dækkeevne, indeholder plejende og fugtgivende ingredienser. Vi tager dig igennem et udvalg af produkterne og går i dybden med nyeste medlem, der indeholder intet mindre end tre serumteknologier – say what?

Læs Mere