Vi guider

2 nemme steps til bedre beskyttelse af din hud

Når man bor i Norden, kan vejret skifte fra den ene yderlighed til den anden, hvilket ikke er optimalt for huden. Vi guider her til to nemme steps til din hudplejerutine, som kan beskytte din hud mod de vilde vejrskift og giver masser af fugt og glød til huden.

Vind og vejr kan sætte sine spor i huden og gøre, at den reagerer med fx tørhed og rødme, hvis man ikke passer på den. I denne artikel stiller vi skarpt på, hvad du kan gøre for bedst at pleje din hud i de måneder, hvor vejret ikke er til at regne med, så din hud kan forblive velfugtet og med masser af udstråling.

Step 1: Eksfoliering af huden

Eksfoliering af huden har mange gode fordele. Det fjerner de døde hudceller på hudens overflade, så den fremstår med fornyet glød og udstråling. Derudover hjælper det til en bedre beskyttelse af huden, da det gør, at de ingredienser, du påfører efterfølgende, bedre trænger ned i huden.

Face 63 Exfoliating Scrub Mask indeholder 5% mælkesyre, som er en af de mildeste former for AHA-syre. Masken fjerner de døde hudceller på hudens øverste lag, så ny, fin hud kan stråle igennem. Balancen mellem pH-værdien og mælkesyrens styrke giver en effektiv eksfoliering, som er så skånsom som muligt. Derfor er den også fin at bruge på en mere sensitiv hud.

Masken indeholder også små skrubbekorn, som giver en fysisk peeling, hvis du ønsker det.

Påfør masken på ren og tør hud, og lad den sidde i 15 minutter. Når du vasker den af igen, kan du bruge små, cirkulære bevægelser, hvis du ønsker effekten fra de fysiske skrubbekorn. Du vil opleve, at din hud føles silkeblød med markant mere glød og udstråling. På sigt mindsker den også porerne, udjævner hudtonen og forfiner hudens tekstur. Brug den 1-2 gange om ugen for det bedste resultat.

75 ml
DermaknowlogyFace 63 Exfoliating Scrub Mask
149,95 kr.
(2)

3 gode råd til en hudpleje, når du bor i Norden
​​​​​​​
​​​​​​​

  • Sørg for at give huden masser af fugt. De skiftende vejrforhold kan gøre huden mere tør og reaktiv, så en god fugtighedscreme eller et blødt serum kan gøre underværker. Gå efter ingredienser som fx hyaluronsyre og glycerin.

  • Husk solcremen. Selvom vejret skifter, og det kan gå fra sol til regn lynhurtigt, så er det altid vigtigt at beskytte med SPF.

  • Rens huden – gerne to gange. Dobbeltrens er mere effektivt til at fjerne urenheder, hvilket gør at huden bedre optager den hudpleje, du påfører efterfølgende.

Step 2: Serum med fugtgivende og beroligende ingredienser

DermaKnowlogys Face 22 Vitamin Complex Serum er skræddersyet til at beskytte huden med masser af fugt og beroligende ingredienser. Det indeholder en perlerække af ingredienser, som er perfekte til en hud, der udsættes for lidt af hvert:

Niacinamid (Vitamin B3) beroliger og reducerer rødme i huden. Det giver en jævn hudtone, reducerer synligheden af porer og mindsker urenheder.
Panthenol (Vitamin B5) binder fugten i huden og mindsker fugttab. Derudover beskytter og beroliger det huden og er yderst velegnet til en hud med tendens til rødme.
Vitamin E fungerer som en kraftfuld antioxidant, som beskytter huden, samt beroliger og fugter.
Vitamin F fugter, blødgør og plejer huden, samtidig med at det beskytter hudbarrieren og mindsker vandtab fra huden, så den holder på fugten.

Brug dit serum morgen og aften efter rens og før du påfører din dag- eller natcreme. Du vil hurtigt opleve, at din hud føles silkeblød og stråler fra første påførsel.

30 ml
DermaknowlogyFace 22 Vitamin Complex Serum
249,95 kr.
(2)

Hvem er DermaKnowlogy?


DermaKnowlogy er et dansk hudplejebrand, der skaber allergivenlig hudpleje, som kan bruges af alle, men især er godt til den sensitive hud. Alle produkter er udviklet af danske hudlæger og produceret i Danmark. Med DermaKnowlogy kan du derfor trygt og sikkert bruge produkterne, selvom du har en sensitiv og reaktiv hud.

Uffe Koppelhus er manden bag DermaKnowlogy. Han er hudlæge og biokemiker og har gjort det til sin livsmission at skabe hudpleje, der virker, og som imødekommer alle hudtyper – særligt den helt sensitive.

Du kan blive meget klogere på Uffe Koppelhus’ mission og DermaKnowlogys produkter i denne live.

DermaKnowlogys produkter er uden parfume, certificeret allergivenlige og dermatologisk testet på sensitiv hud. Derudover indeholder de skånsomme og veldokumenterede ingredienser.

Andre favoritter fra DermaKnolwogy:

50 ml
DermaknowlogyFace 51 Anti-Blemish Cream
214,95 kr.
(40)
50 ml
DermaknowlogyFace 11 Moisturising Cream
214,95 kr.
(36)
50 ml
DermaknowlogyFace 21 Moisturising Gel
214,95 kr.
(34)
40 ml
DermaknowlogyMD03 Softening Balm
109,95 kr.
(25)
200 ml
DermaknowlogyMD11 Body Cream
159,95 kr.
(33)
200 ml
DermaknowlogyMD12 High Absorbent Cream
159,95 kr.
(49)

Relaterede artikler

Hudlægen Guider: Undgå vinterødelagt hud

Matas LIVE

Hudlægen Guider: Undgå vinterødelagt hud

Af Matas

Vinteren står for døren og det er noget, der er hårdt for vores hud! I dag har vi besøg af hudlæge og biokemiker, Uffel Koppelhus, som er manden bag det Dermatologiske hudplejemærke DermaKnowlogy. DermaKnowlogys mission er at afhjælpe hudgener, og det er lige præcis hvad vi vil gøre i denne udsendelse! Vi lover dig, at du er i de bedste hænder, når Uffe deler ud af hele sin værktøjskasse til at passe på huden og undgå at vinteren sætter sine spor

Læs Mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Din sundhed

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs Mere
Bliv klogere på rødme i huden

Din sundhed

Bliv klogere på rødme i huden

Af Matas

En hud, der har en udbredt tendens til at rødme og blusse op, er en hud, der er naturligt sårbar og sensitiv. Huden er reaktiv, da den reagerer mere eller mindre på eksterne faktorer. Rødme i huden kan ramme alle, og tilstanden kan både opstå afledt af hudens genetik, men det kan også skyldes ændringer igennem livet. Hudpleje til rødme i huden skal berolige, men det er også afgørende at den beskytter huden imod de faktorer, der får huden til at reagere.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek