• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Afsendes inden 1-4 hverdage
Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Er du ikke ligefrem velsignet med lange dådyrsvipper fra naturens side, så snyd dig til længere og mere voluminøse vipper ved at bruge kunstige vipper. Førhen var kunstige vipper noget, der primært var forbeholdt drag queens og showbiz-folket, men i dag er kunstige vipper et helt naturligt valg i mange kvinders makeuprutiner, både til hverdag og fest. Og det giver god mening, for kunstige vipper kan virkelig ændre udtrykket i dit look.​​​​​​​

Vores vipper er i den grad med til at ramme øjet ind og skabe intensivitet i dit look, og så er det overhovedet ikke så svært, som man umiddelbart skulle tro, at bruge kunstige vipper!

Hvilke falske øjenvipper er bedst? – Forskellige typer

Kunstige vipper kan gøre noget helt særligt for dit look og skaber uden tvivl sexet blikfang. Kunstige vipper findes i alverdens afskygninger, længder og størrelser. Vælg mellem sjove, glamourøse, kunstneriske eller slet og ret helt naturlige, som blot pynter og forskønner på dine eksisterende vipper. Hvis du netop ønsker et naturligt look, så vælg kunstige vipper, som er lavet af ægte hår, de fås også i alle størrelser og er det valg, der kommer til at se pænest og mest naturligt ud. ​​​​​​​

Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

Vi guider

Mascara – De 11 spørgsmål alle stiller

En mascara er ikke blot en mascara, udvalget er efterhånden gigantisk. Vi ser nærmere på alt der er værd at vide, når det gælder mascara og svarer på de spørgsmål alle stiller.

Læs også

Dyre vs. billige vipper


Som med så meget andet kosmetik er det ikke altid prisen, der sætter standarden for, hvor godt produktet er. Kunstige vipper fås i mange forskelige prisklasser, men det er ikke altid, at pris og kvalitet hænger sammen. Prøv dig lidt frem, og find dine egne favoritter. Det er meget en smagssag, når man skal vælge kunstige øjenvipper.


Tip! Vask altid dine hænder, både før du begynder at påføre dine kunstige øjenvipper, og når du fjerner dem igen.

Vipper til hverdag

Det er måske ikke lige til hverdag, du ønsker de helt vilde drama queen-vipper, men har måske bare brug for lidt ekstra volumen eller længde.

Udvalget er stort, hvis du er ude efter fine hverdagsvipper.​​​​​​​


Flere varianter
DUFFLashes 3D Faux Mink Au Natural
199,95
DU OPTJENER 20 Point
Flere varianter
Depend Kunstige Øjenvipper Ellen
59,95
DU OPTJENER 6 Point

Vipper til fest

Til festlige lejligheder er der rig mulighed for at skrue op for intensiteten og gøre dine vipper endnu mere dramatiske.

Bliv festens midtpunkt med et imponerende blikfang i form af kunstige vipper, hvor kun din kreativitet sætter grænser.

Flere varianter
Ardell Kunstige Øjenvipper 113 Glamour style
59,95
DU OPTJENER 6 Point
Flere varianter
Eylure Kunstige Øjenvipper Exaggerate 149
29,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 3 Point

Vipper med magnet

Synes du, det er svært at fedte rundt med lim og kunstige øjenvipper, så skal du måske prøve den magnetiske version, der for mange er nemmere at påføre, for slet ikke at tale om når de skal af igen.


Magnet-vipper består, som navnet antyder, af magneter, som vipperne fastsættes med i stedet for lim. Du skal bruge to sæt vipper til hvert øje. Du lægger det første lag vipper på overvipperne og fører dernæst det andet sæt vipper under vipperne. De to smeltes sammen af en lille magnet.


Når vipperne skal af igen, skal du blot separere dem, hvilket er en hel del nemmere end at skulle fjerne limrester fra øjenvippelimen. Og vipperne kan genbruges! Det er da genialt.

Ardell Magnetic Lash Double 110
139,95
DU OPTJENER 14 Point

Enkeltvipper

Enkeltvipper er perfekte til dig, som bare gerne vil fylde vipperne lidt ud eller måske går efter et meget personligt look, hvor du kan lege med længderne. Læg en lille klat lim på håndryggen, og dup de enkelte vipper let i limen, før du sætter dem på.

Flere varianter
Eylure Kunstige enkeltvipper Combo Knot Free
29,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 3 Point
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Wicked Lashes Singles
59,95
DU OPTJENER 6 Point
DUFFLashes Singlelashes
129,95
DU OPTJENER 13 Point

Vælg vipper til din øjenform

Når du vælger vipper, kan du med fordel vælge en vippeform, som fremhæver din øjenform eller får din øjenform til at balancere bedre med det look, du går efter.

Mandelformede øjne

Har du mandelformede øjne, er paletten af vipper bred. Du kan med fordel vælge en vippe, hvor hårlængden er ens på hele øjet, og tætheden er den samme​​​​​​​.

Flere varianter
Ardell Kunstige Øjenvipper 117 Glamour style
59,95
DU OPTJENER 6 Point

Glatte øjenlåg

Har du glatte øjenlåg, hvor du ikke har en synlig globelinje og måske lige øjenvipper, kan du åbne dit øje ved at vælge lange og buede øjenvipper, som er længere i yderkanten af øjet.

Flere varianter
Eylure Kunstige Øjenvipper Texture 117 Sort
29,95
Førpris 59,95
DU OPTJENER 3 Point
Flere varianter
Depend Kunstige Øjenvipper Hanna
59,95
DU OPTJENER 6 Point

Tunge øjenlåg

Hvis dit øjenlåg er lidt tungt, og din globelinje ikke er så synlig, så kan fake lashes løfte dit øje. Vælg en vippe, hvor vippehårene er lange på midten, så dit øje ser mere åbent ud.

Flere varianter
Depend Kunstige Øjenvipper Emma
59,95
DU OPTJENER 6 Point
Flere varianter
MAC Lashes # 35
114,95
DU OPTJENER 12 Point

Vippelim

Vippelim skal kunne holde til lidt af hvert. De fleste vippelim er hvide, når de kommer på, og bliver gennemsigtige, når de tørrer. De er lavet af latex, men du kan også få latexfri lim, så kig på pakken, hvis du ikke kan tåle latex.​​​​​​​​​​​​​​

Den gode, holdbare lim med latex

Den holder godt, og så er den hvid, når den kommer på, hvorefter den bliver gennemsigtig, når den er helt tør.

Flere varianter
MAC Duo Adhesive Duo Adhesive #48
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Den latexfrie vippelim

Har du sensitive øjne eller bruger kontaktlinser, kan du bruge en latexfri lim, hvis du oplever, at dine øjne let bliver irriterede.


Brug selvfølgelig også latexfri vippelim, hvis du er sensitiv eller allergisk over for latex.

MAC Duo Brush On Striplash Adhesive White/Clear
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Den sorte lim

En sort lim kan være en fordel, hvis du bruger sort eyeliner og ikke rigtig synes, den er nem at lægge oven på limen.

Flere varianter
DUFFLashes Vippelim Sort
89,95
DU OPTJENER 9 Point
MAC Duo Brush On Striplash Adhesive Black
89,95
DU OPTJENER 9 Point

Vipper uden lim

Har du en yndlingslim, som du bare ved fungerer godt for dig, så gå efter vipper uden lim, og brug din egen.


Der er ingen grund til at forsøge nye limtyper, hvis du allerede ved, hvad der fungerer godt for dig.

Flere varianter
MAC Lashes # 48
114,95
DU OPTJENER 12 Point
5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper.

Læs også

Det skal du altid huske, når du bruger falske øjenvipper

Før du kaster dig ud i brugen af kunstige øjenvipper, er det en god idé at tage stilling til, hvordan de enkelte typer vipper egentlig fungerer, hvordan man håndterer dem, påfører dem og ikke mindst tager dem af igen, uden at det skader dine egne vipper, vel at mærke. Læs med her, og få helt styr på de mest elementære ting vedrørende kunstige øjenvipper.​​​​​​​


Følg Nicci Welsh' hurtige videotutorial:

​​​​​​​​​​​​​​

Sådan sætter du dem på:


1. Først mascara

Inden du begynder at påføre dine kunstige vipper, er det en god idé at komme mascara på dine egne vipper. Især hvis du ikke er udstyret med sorte vipper fra naturens side. Når der er mascara på dine egne vipper, blender de nemlig pænere ind med dine kunstige vipper.​​​​​​​


2. Klip i vipperne

Medmindre du er enormt garvet, kan det være svært at sætte vipper på i ét langt stykke, og det kan derfor være en fordel at klippe vippen op i tre stykker. De fleste vipper har en form, der følger øjets, så de korteste skal sidde i den inderste øjenkrog.
Hvis du vælger at sætte dem på i ét helt stykke, så start altid med at fæstne på midten, dernæst den inderste del af den og til slut den yderste del af den kunstige øjenvippe.


Tip! Brug eventuelt en pincet til at påsætte vipperne med. Det kan være lettere at få skubbet vipperne ordentligt på plads på den måde. Prøv dig frem!3. Et lille løft

For at få vipperne til at ligge helt nede på din egen vippekant – og dermed undgå et mellemrum mellem dine egne vipper og de kunstige vipper – kan du løfte blidt op i dit øjenlåg ved at lægge en finger på dit øjenbryn og hive opad. På den måde får du placeret dine vipper nede oven på dine egne vipper, og det vil få resultatet til at se mest naturligt ud.


4. Hold styr på limen

Når du påfører lim på dine vipper, så lad den lige tørre lidt, inden du påfører vipperne. Jo vådere vipperne er, desto nemmere glider vipperne, når du får dem på, og kan på den måde være sværere at styre placeringen. Og bare rolig, limen virker ikke mindre godt ved at være mindre våd.


Tip! Når limen er tørret – du kan se det ved, at den er gået fra at være hvid til at være gennemsigtig – kan du eventuelt lægge en eyeliner på vipperen, så kanten af vipper og lim ikke ses.


Er du også fan af gul? Gul makeup er en mega-trend

Spot Trenden

Er du også fan af gul? Gul makeup er en mega-trend

Gul er overalt; gule velourpuder, vamsede plaider, sennepsfarvede lune sweatre og nu også i makeuppen. Den varme solfarve har vundet alles hjerter i år. Og gul er faktisk ret let at bruge i makeup – hvem skulle have troet det?

Læs også

Sådan tager du vipperne af

Vær forsigtig, når du fjerner dine kunstige vipper. Du skulle jo nødig komme til at hive nogle af dine egne vippehår af. Træk blidt den falske øjenvippe fra den ene ende og dernæst løsne den stille og roligt fra den anden ende. Lirk den lige så stille løs, indtil den kommer af.


Tip! Brug eventuelt en pincet til at påsætte vipperne med. Det kan være lettere at få skubbet vipperne ordentligt på plads på den måde. Prøv dig frem!Så længe holder falske øjenvipper

Det handler om at holde en god hygiejne, når man har med makeup og makeupbørster at gøre, og kunstige øjenvipper er ingen undtagelse. Og det er da også på grund af hygiejniske årsager, at man siger, at man maks. skal genbruge sine vipper to til fem gange. Det er helt individuelt, og kig derfor godt på dine vipper efter hver gang. Hvis de er den mindste smule snavsede, så kassér dem hellere end at ende med en øjeninfektion.

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Vi guider

7 fejl du ikke må begå med din mascara

Mascaraen behøver ikke nogen yderligere introduktion. Vi er mange, der bruger den hver dag, og den er måske den del af vores rutine, de færreste af os vil undvære. Men selvom du bruger mascara hver dag, har du så helt styr på, hvordan du gør?

Læs også

Sådan renser du dine vipper og genbruger dem

Vær forsigtig, når du fjerner dine kunstige vipper. Du skulle jo nødig komme til at hive nogle af dine egne vippehår af. Træk blidt den falske øjenvippe fra den ene ende og dernæst løsne den stille og roligt fra den anden ende. Lirk den lige så stille løs, indtil den kommer af.


 • Fjern limrester

  Fat øjenmakeupfjerner og en vatrondel. Her skal du vælge en silikonebaseret øjenmakeupfjerner. For at fjerne lim fra den kunstige vippekant skal du blidt hive limen væk med små træk, altså behøver denne ikke at fugtes.


 • Vask

  Hvis du ønsker at genbruge dine vipper, er det vigtigt, at du renser dem godt for snavs, limrester og makeuprester. Tag et rent glas, og hæld lidt øjenmakeupfjerner i glasset sammen med dine vipper og lidt lunkent vand.


 • Opbevaring

  Efter et par minutter tager du vipperne op. Læg dem på et rent stykke køkkenrulle, og tryk forsigtigt på vipperne – fra overfladen på vipperne. Red dem eventuelt igennem, og læg dem tilbage i æsken, så de holder deres form til næste gang, du skal bruge dem. ​​​​​​​

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Læs også

Relaterede produkter

Flere varianter
Depend Kunstige Øjenvipper Annica
59,95
DU OPTJENER 6 Point
DUFFLashes Collection 3 Par Vipper
489,95
DU OPTJENER 49 Point
DUFFLashes Starterkit
319,95
DU OPTJENER 32 Point

Relaterede artikler

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Vi guider

Hvilken Micellar Water skal du vælge?

Af Isabel Marschall Thostrup

Bag om kultproduktet; micellar waters. Ethvert brand med respekt for sig selv har efterhånden udviklet en micellar water. Her får du en guide til 5 forskellige slags, så du kan finde præcis den, der passer til dig.

Læs Mere
5 trin til et smukt efterårslook

Vi guider

5 trin til et smukt efterårslook

Af Isabel Marschall Thostrup

Med efteråret følger også de mørkere nuancer både på træerne men også i makeuppen. Find en lidt mørkere læbestift frem og stjæl Charlottes smukke efterårslook med brændte nuancer på øjnene og smukke highlightede kindben.

Læs Mere
Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Vi guider

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Af Tine Vesterbøg

Du står foran spejlet. Du står med en flot winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje ikke helt har samme svip og form. Arghh du fjerner stregen i den ene side og prøver igen, men uden held. Du skal være ude af døren om 10 min. Kender du den situation?

Læs Mere
Favoritter fra Clarins

Bag om brandet

Favoritter fra Clarins

Af Isabel Marschall Thostrup

En af grundstenene bag Clarins filosofi er at udvikle sikre, naturlige og effektive hudplejeprodukter. Makeuppen er altid smukt indpakket og indeholder også hudplejeingredienser, så du plejer huden mens du har makeup på - det er smart, synes vi!

Læs Mere
 • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
 • Byt i forretning
 • Mere end 1000 brands
 • 30 dages returret
 • Afsendes inden 1-4 hverdage