• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Vi guider

Bliv forårsklar med Biotherm

Når foråret banker på døren, er det den perfekte anledning til at skifte vinterens hudplejeprodukter ud med nogle lette konsistenser og ikke mindst huske solbeskyttelse. I denne artikel guider vi dig til 5 musthaves fra det ikoniske hudplejemærke, Biotherm, der er perfekte til forårets skønne, milde vejr.

Forårets indtræden er for mange af os en kærkommen begivenhed, og vejrets skiften er en oplagt mulighed for at kigge din hudplejerutine efter i sømmene og tilpasse produkterne efter sæsonen – så læs med her, hvis du ku’ trænge til lidt forårsinspiration.  

Lisbeth Østergaards favoritter fra Biotherm:

”Biotherm er for mig og min hud – helt perfekt. Produkterne er unikke og jeg har brugt dem af flere omgange siden jeg startede med at passe på min hud.


Jeg er vild med at Biotherm på mange måder, gør sig umage med at udvikle produkter med respekt for havet – en kombination jeg er vild med.


Jeg elsker Life Plankton Elixir serum, fordi den føles frisk på huden og trænger hurtigt ind. Så ideel som 1. step i rutinen på nyrenset hud.


Den lover resultater allerede efter 8 dage, og det kan jeg sige, at jeg har kunnet mærke. Jeg synes at min hud har fået mere glød, og den virker mere i balance.


Dagcremen Blue Therapy uplift er nu blevet en fast del af min rutine - er nærmest afhængig af den. Jeg elsker dens lette duft.


Og så skal man ikke glemme solcremen i ansigtet og snart også på kroppen! Og waterlover sun milk med sit svanemærke er blevet både min og mandens favorit!"

En guide til nogle af de bedst sælgende produkter:

Eksfolierende ansigtspeel  

Første skridt til at få forårslækker hud er at komme af med nogle af de døde hudceller, som huden afstøder løbende. Det kan gøres på flere måder, fx ved hjælp af en scrub eller kemisk eksfoliering.  


Sidstnævnte er by far min go to, og her er Biotherms Life Plankton Mild Creamy Peel en lækker mild en af slagsen, der har en let cremetekstur, som blidt masseres i huden med cirkulære bevægelser. Den skal bare sidde i 30 sekunder og herefter skylles af med vand.


Biotherms unikke og regenererende signaturingrediens, Life Plankton, er selvfølgelig at finde i denne ansigtspeel samt squalane, som sørger for at tilføre fugt til huden ved brug.  

(6)
Biotherm Life Plankton Mild Creamy Peel 150 ml
229,95
Optjen 23 point

Regenererende serum  

Her kommer der en vaskeægte Biotherm-darling. Har du endnu ikke prøvet Life Plankton Elixir, så får jeg helt lyst til at sige “kom igang!”.  


Denne hudplejeklassiker er et regenererende serum, som kan bruges af alle hudtyper og aldre. Den indeholder blandt andet fugtgivende hyaluronsyre og vitamin C kompleks, der giver en fin glød.  


Udover det er produktet særligt kendt (og elsket) for netop sine regenererende egenskaber, der giver en mere fast og ensartet hud, som er mere blød, smidig og godt fugtet.  

(103)
Biotherm Life Plankton Elixir 50 ml
629,95
Optjen 63 point

Opstrammende ansigtscreme

Er du på udkig efter en ansigtscreme med en opstrammende effekt? Look no further!  


Biotherm Blue Therapy Uplift er særligt udviklet til at forbedre hudens elasticitet og fasthed ved hjælp af blandt andet signaturingrediensen Life Plankton, rød alge-ekstrakt (også kendt som rodophycea for connoisseurs) samt kollagenfraktion peptid af naturlig oprindelse.  


Med andre ord er denne ansigtscreme med til at give en mere ensartet, gennemfugtet og glat hud med en lækker glød - og den fløjlsbløde olie/vand-tekstur gør hele oplevelsen til det rene velvære!  

Let gel-tekstur

Findes der noget bedre end følelsen af en lækker, fløjlsblød gel-konsistens på huden? I think nok!


Denne lette gel-creme til normal/kombineret hud fugter i dybden i helt op til 48 timer, blødgør og giver den mest fantastiske friske følelse på huden - samtidig med den efterlader huden med så fin en glød.


Er du mere til en klassisk creme-formulering, så fås denne fugtgiver også med denne konsistens, som er mere målrettet tør hud.  


(27)
Biotherm Aquasource Gel Normal/Combination skin 75 ml
299,95
Optjen 30 point

Svanemærket solcreme

Ved du, hvilken creme der har den bedste anti aging-effekt? Solcreme.  Oh yes, i virkeligheden burde solcreme være et must i din hudplejerutine hele året rundt, og især her i foråret er den ekstra vigtig, når solen forhåbentlig begynder at titte mere frem.  


Biotherm har selvfølgelig også solbeskyttelse deres sortiment, og her vil jeg klart fremhæve Water Lover Sun Milk, som er brandets første svanemærkede solcreme.


Solfiltrene og de øvrige ingredienser er alle nøje udvalgt for deres miljømæssige profil – helt uden det har betydning for brugsoplevelsen. Konsistensen er nemlig lækker blød, behagelig at smøre ud og trænger hurtigt ind i huden (vigtigt!).  

(14)
Biotherm Water Lover Sun Milk SPF 30 200 ml
254,95
Optjen 26 point

Relaterede produkter

(1336)
Biotherm Lait Corporel Bodylotion 400 ml
129,95
Optjen 13 point
(146)
Biotherm Aquathermale Shower Gel 200 ml
164,95
Optjen 17 point
(39)
Biotherm Lait de Douche Shower Milk 200 ml
164,95
Optjen 17 point
(49)
Biotherm Day Control Roll-on 75 ml
117,95
Optjen 12 point
(35)
Biotherm Aquafitness Shower Gel - Body & Hair 200 ml
194,95
Optjen 20 point
(42)
Biotherm Eau Pure Eau de Toilette 100 ml
299,96
Førpris 374,95
Optjen 30 point

Relaterede artikler

Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Vi guider

Er du på syre? Få guiden til kemisk peeling

Af Lene Søe Rasmussen

Du ved sikkert, at du burde tilføre din hud noget syre af en eller anden art for at eksfoliere. Men syre? Og i ansigtet? Faktisk er det slet ikke så farligt – eller forvirrende. Læs med her, og bliv klogere på syrepeeling.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Produkter, vi har brugt op i 2020

Vi guider

Produkter, vi har brugt op i 2020

Af Amalie Schiller

Jeg tror, de fleste af os har vænnet sig til tanken om, at vi snart er en tredjedel inde i det nye år. Wauw, tiden går stærkt. Det føles som få dage siden, jeg sad ved min hjemmearbejdsplads og delte ud af redaktionens nytårsforsæt for 2021. Anyway, da mit skønne team og jeg var tilbage på pinden i januar (altså tilbage på Teams), vendte vi året 2020, som der nu var sat et punktum for.

Læs Mere
10 beautyvaner, der emmer af bæredygtighed

Vi guider

10 beautyvaner, der emmer af bæredygtighed

Af Cathrine Park

Dine vaner gør en forskel i det store klimaregnskab, og det gælder bestemt også dine beautyvaner. Faktisk er det ofte små vaner og ændringer, der gør en forskel på den lange bane, og i dagens indlæg får du et par skønne, bæredygtige råd med på vejen, der både gavner dig og miljøet.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage