• Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage
Vi guider

Husk at drysse glimmer på

Der er masser af glimmer og shimmer i makeuppen netop nu, for det er bare mere festligt, når man lige kan spice det hele op med lidt glimmer. Vi ser på glimmerprodukter, der passer perfekt til sæsonen mange fester.

Glimmermakeup kan noget ganske særligt. Ikke alene er det prikken over i’et til et festligt outfit, det understreger også sæsonen og de mange traditioner, som jul og nytår nu engang bringer med sig. Måske er du bange for at komme til at ligne lidt af en diskokugle, når du bruger makeup med glimmer og shimmer. Det er der dog ingen grund til at frygte, hvis du bruger de rette produkter på den rigtige måde. Læs med her, hvor vi klæder dig på til at blive festens mest glitrende med masser af funklende effekter i din makeup. 

Glimmer, shimmer og shine i festmakeuppen

Glimmermakeup fås i dag i et hav af afskygninger og alverdens farver. Glimmer, shimmer, shine, ja, sågar små funklende sten er at finde i makeuppen. Det er et individuelt valg, hvor crazy du vil gå med dit look, men én ting er sikkert: Lidt ekstra bling er supersmukt til en festlig aften. ​​​​​​​

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi guider

Falske øjenvipper – den ultimative guide

Vi kan alle sammen have brug for at give øjnene lidt ekstra, og falske øjenvipper er den perfekte måde at sætte fokus på øjnene. Vi guider dig til kunstige vipper til hverdag og fest.

Læs også

Øjne

Øjne er det oplagte sted at bruge glimmermakeup – øjenskygger, mascara, eyeliner, you name it. Du kan finde glimmer i alle former for øjenmakeupprodukter i dag.


Ønsker du et diskret look, så prøv at lægge en glimmereyeliner oven på din almindelige øjenskygge. Det giver en fin detalje. Hvis den skal have hele armen, så vælg en flot glimmerøjenskygge. Læg en god primer på øjenlåget, inden du går i gang, så din glimmer bliver, hvor den skal.


Så glem gamle myter om, at glimmerøjenskygger drysser i hele ansigtet. Brug blot en god primer på øjenlåget først. Så bliver din glimmerøjenskygge, hvor den skal, hele natten.

Rimmel Wonder Swipes Eyeliner 002 Insta Famous
53,95
Førpris 89,95
DU OPTJENER 6 Point
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Glitter Primer
79,95
DU OPTJENER 8 Point
Nilens Jord Face Palette Keep Glowing
299,00
DU OPTJENER 30 Point
Røde læber – find farven, der passer til dig

Grib stilen

Røde læber – find farven, der passer til dig

Rød læbestift er ikke bare rød læbestift. Den skal passe præcis til dig og din hudtone. Læs med og find den læbestift, der klæder dig meget bedre end andre nuancer af røde læber.

Læs også

Kinder

Flot markerede kindben er bare flotte. Udnyt den festlige årstid, vi befinder os i, og giv den gas med highlighter og shineprodukter på dine kindben, så de får ekstra meget fokus.


Tip! Brug lidt highlighter på din amorbue (lige over overlæben). Det giver dine læber et lille løft.

Flere varianter
e.l.f. Baked Highlighter Blush Gems
59,95
DU OPTJENER 6 Point
Flere varianter
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
DU OPTJENER 17 Point
MAC Strobe Cream Goldlite
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Negle

Neglelak er et must til jul og nytår, og i stedet for at vælge en klassisk rød, så prøv en med et flot metallisk look, som understreger, at du har gjort noget ekstra ud af det.


Det er flot til festlige kjoler, men bestemt også i hverdagen til en varm sweater.


Synes du det, bliver for meget med glimmerneglelak på alle 10 fingre, kan du nøjes med at lakere nogle af neglene med glimmer og de andre i en ensfarvet lak.

Krop

Er du hoppet i festkjolen eller toppen med bare arme, så glem ikke at skuldre, kraveben og bryst kommer til at se endnu mere indbydende og lækkert ud, hvis du tilfører lidt shine til huden.


Miks et par highlighter-dråber i din bodylotion eller en olie med guldpartikler. Du vil se, hvor stor en forskel det gør, og hvor pænt det er.

Nuxe Huile Prodigieuse Gold Dry Oil 100 ml
409,95
DU OPTJENER 41 Point
Flere varianter
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Face & Body Glitter Ice
69,95
DU OPTJENER 7 Point
Sådan fjerner du selv den mest sejlivede makeup

Vi guider

Sådan fjerner du selv den mest sejlivede makeup

Bakser du også med at få fjernet den vandfaste mascara og kysseægte læbestift? Hjælpen ligger lige for. Vi giver dig de bedste tricks til at få bugt med selv den mest sejlivede makeup.

Læs også

Læber

Hvis du ikke er til glimmer på øjnene, kan du i stedet vælge at fremhæve læberne med et funklende look.


Hold resten af dit makeuplook lettere neutralt, og giv den i stedet fuld gas på læberne – både med farve og shimmer.

Flere varianter
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Metallic Lip Cream Madrid
64,95
DU OPTJENER 7 Point

Relaterede produkter

Rudolph Care Golden Kiss Bodyoil 50 ml
399,95
DU OPTJENER 40 Point
Flere varianter
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Foil Play Cream Pigment Dagger
34,95
Førpris 69,95
DU OPTJENER 4 Point

Relaterede artikler

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Vi guider

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Af Tine Vesterbøg

Du står foran spejlet. Du står med en flot winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje ikke helt har samme svip og form. Arghh du fjerner stregen i den ene side og prøver igen, men uden held. Du skal være ude af døren om 10 min. Kender du den situation?

Læs Mere
Foundation – alt hvad du behøver at vide

Vi guider

Foundation – alt hvad du behøver at vide

Af Trine Brøndsted

Foundation er grundlaget for den perfekte makeup, hvad enten det er til hverdag eller fest. Men afhængig af hudtype og det look du går efter, er der forskellige typer af foundation og teknikker, du kan bruge, når du skaber din base.

Læs Mere
Kend forskel på facial mists og setting sprays

Vi guider

Kend forskel på facial mists og setting sprays

Af Isabel Marschall Thostrup

Kender du forskellen på de forskellige face sprays, der findes? Det er ikke helt simpelt at finde rundt i, for nogle fungerer nærmest som en skin tonic på spray, mens andre er lavet til at holde makeuppen på plads, og en helt tredje slags både fugter huden og redder makeuppen. Få en guide til dem her, så du kan vælge rigtigt.

Læs Mere
Glowy look - den ultimative guide

Grib stilen

Glowy look - den ultimative guide

Af Alberte Sejling

Hvem drømmer ikke om et lækkert, glowy makeuplook i gyldne toner med lækker glød i huden og shiny øjne og læber? Looket passer perfekt til de varme måneder, vi går mod, og selvom det har et mere naturligt udtryk, er det mindst lige så fint til en forårsfest som et look, hvor der er skruet op for makeuppen.

Læs Mere
  • Fri fragt til butik ved køb for 99 kr.
  • Byt i forretning
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret
  • Afsendes inden 1-4 hverdage