Vi guider

Fiks dit hår on the go med hårstyling til tasken

Fedtet hår, men ingen tid til et bad? En hurtig sleek bun efter træning? Eller volumen efter en lang dag, der er endt med kedeligt hår? Lets fix it! Løsningen er hårstylingsprodukter i miniversion, der er lette at have med i på farten.

Vi har samlet de fem produkter i ministørrelser, der er alt, du behøver til flawless hår. De kan alle komme gennem security i lufthavnen, være med i håndtasken eller i toilettasken på festivalen. Med det her "on the go"-sæt kommer du ikke til at mangle noget.

Byeeee fedtet hår

Tørshampoo er virkelig en kæmpe gave til alle os, der gerne vil springe en hårvask over engang i mellem. Got2b har lavet denne Instant Refresh Tørshampoo i en perfekt rejs2estørrelse på 100 ml. Jeg har testet den, og den er supereffektiv mod fedtet hår, der klasker.


Ha’ den med dig i tasken, så du har en ven, når du har travlt om morgenen eller håret fedtet op i løbet af dagen. Kæmpe redning! Produktet er tilmed en del af vores Fast Lav Pris, så den her tørshampoo er virkelig budget love.

FAST LAV PRIS
Got2bgot2b Instant Refresh Tørshampoo
stk. 18,95 kr.
(28)

Fikser din hårstyling hele dagen 

”Screaming hold” er no joke. Got2b Glued blasting freeze spray er en hårspray, der holder! Der er vitterligt ikke noget mere irriterende, end at have stylet sit hår, og minuttet du træder uden for døren, så er det gone. Men her er redningen, for der er et stærkt hold på 6/6. Så fiks din frisure, helt indtil du vasker dir hår igen.  


Den kommer i den smarteste rejsestørrelse på kun 100 ml, så den kan komme igennem security i lufthavnen, eller kan være i håndtasken på vej i byen. Elsker det!

FAST LAV PRIS
Got2bgot2b Glued Blasting Freeze Hårlak
stk. 18,95 kr.
(171)


Spray tørshampooen ved dine hårrødder og lad lige sidde ét minut eller to. Børst derefter håret igennem eller red med dine fingre, hvis du er på farten. Hårsprayen er et must have i tasken, så din sleek bun eller blow out holder hele dagen.

Volumen og fylde med ét drys

Hår, der klasker, kender vi sikkert alle, og det er helt normalt! Nogen gange embracer man det, og andre gange kunne det være skønt med et lille touch up. Got2b POWDER’ful Volumizing Styling Powder er et pudder, der giver masser af struktur, fylde og godt hold uden at tynge håret. Pudderen indeholder mikropartikler, der skaber tekstur i håret, løfter håret ved hovedbunden og giver hold. Det fine, helt hvide og meget lette pudder absorberer fugt og er derfor ideelt til at friske frisuren op med.


Produktet er desuden Curly Girl-aprroved! Og er perfekt on the go, på ferien eller på featival, da den ku vejer 10 g.

FAST LAV PRIS
10 g
Got2bgot2b POWDER'ful volumizing STYLING POWDER
39,95 kr.
(100)

Beach waves på den nemmeste måde

Hvis du har krøller, som du gerne vil definere eller fladt hår, som du gerne vil give liv, så hiv Curlz Beach Wave Spray op af tasken. Produktet definerer krøller og giver tekstur, så du kan bruge det uanset om du har krøllet, kruset eller glat hår. Jeg holder af at bruge saltvndsspray sammen med styling powderen til rødderne for at give mit flade hår lidt ekstra liv.


Curlz Beach Wave Spray er curly girl godkendt og har en vegansk formular med kokosvand. Og så er det helt perfekt til ferie og festivalsæsonen og on the go!

FAST LAV PRIS
150 ml
Got2bgot2b Curlz Beach Wave Spray
39,95 kr.
(5)


Jeg elsker at kombinere Curlz saltvandsspray og Powder Ful hårpudderen, når jeg har fladt og klasket hår. Drys et par drys med pudderen i rødderne, og pift længderne op med saltvandsspray. All you need!

2-i-1 til bryn og fiksering af håret

Det ultimative produkt til bust girl på farten eller en quick fresh up – anywhere! Brug Got2b’s Glued 4 Brows & Edges Waterproof Gel på til både dine bryn, så de fremstår flotte og fyldige, men brug det også til de hårstrå, der flyver udenfor din sleek bun eller hestehale. Produktet er vandfast, så brug det i regnvejr på festivallen uden at være bekymret for dit look, men brug det også i varmen på ferien, og det holder stadig hele dagen.


Et par hurtige omproduktet: Vegansk. Dermatologisk testet. Hurtigttørrende. Vandfast. Fiberbørsten giver mulighed for nem og præcis påføring og styling.Gelen er gennemsigtig, så alle hårfarver og øjenbryn kan bruge gelen.

16 ml
Got2bGlued 4 Brows & Edges Waterproof
39,95 kr.
(3)


Fimrehår og kedelige bryn er ikke en ting med det her 2-i-1 produkt. Fiks dine bryn og red dine flyvende hår med samme produkt, som fylder nærmest ingenting. Perfekt on the go, og så er det vandfast, OMG - yes!

Andre hårfaves fra got2b:

FAST LAV PRIS
KUN ONLINE
100 ml
Got2bgot2b Beach Matt Paste Hårvoks
39,95 kr.
FAST LAV PRIS
16 ml
Got2bgot2b Farewell Flyaways
39,95 kr.
(18)
FAST LAV PRIS
KUN ONLINE
Got2bgot2b Fresh it Up Volume Tørshampoo
39,95 kr.
(45)
FAST LAV PRIS
Got2bgot2b Glued Blasting Freeze Hårlak
stk. 18,95 kr.
(171)
FAST LAV PRIS
Got2bgot2b Instant Refresh Tørshampoo
39,95 kr.
(28)
FAST LAV PRIS
KUN ONLINE
100 ml
Got2bgot2b PhenoMENal Texturizing Clay Hårvoks
39,95 kr.
FAST LAV PRIS
250 ml
Got2bgot2b Volumania Mousse
39,95 kr.
(2)

Relaterede artikler

Frisørens ultimative guide til stylingmetoder

Matas LIVE

Frisørens ultimative guide til stylingmetoder

Af Matas

Hvis du vil vide, hvordan man skaber voluminøse krøller eller omvendt får et glat, sleek look, så skal du se med i denne Matas LIVE. Her guider vores dygtige frisør, Mike, nemlig vores to værter, Pernille og Amalie, til, hvordan de skaber de smukkeste frisurer - så du kan gøre præcis det samme derhjemme. Pernille har naturkrøl og Amalie har glat hår, men i denne live "bytter de hår", da Mike vil guide Pernille til et flot, glat look og Amalie til dejlig store, bouncy krøller

Læs Mere
Find den perfekte skilning til din ansigtsform

Hairstudio

Find den perfekte skilning til din ansigtsform

Af Amalie Kaaris Lund

Du skal style dit hår ud fra, hvordan du selv føler dig bedst tilpas. Men nogen gange kan det være rart at få et par gode råd fra en professionel, når det handler om, hvilken skilning, der passer bedst til dig. Derfor guider Matas egen hårstylist, Mike Paudy, her i artiklen til hvilken frisure og skilning, der går rigtig godt til de forskellige ansigtsformer.

Læs Mere
Hårstylisten guider: Styling af mellemlangt hår

Hairstudio

Hårstylisten guider: Styling af mellemlangt hår

Af Amalie Kaaris Lund

Mellemlangt hår er en skøn og alsidig længde, der giver masser af muligheder for at lege med forskellige frisurer og styles. Vi har fået vores professionelle hårstylist, Mike Paudy, til at dele sine bedste tips og tricks til at style mellemlangt hår, så du kan få det bedste ud af din frisure.

Læs Mere
Hårstylisten anbefaler: Produkter til din hårtype

Vi guider

Hårstylisten anbefaler: Produkter til din hårtype

Af Amalie Kaaris Lund

Hårprodukter kan virkelig være en jungle. Der findes så mange, så hvordan ved du, hvilke produkter der lige præcis passer til din hårtype? Jeg har derfor allieret mig med hårstylist hos Matas, Mike Paudy, som har fundet de bedste produkter til seks forskellige hårtyper.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek