Vi guider

How to: Sådan styler du dit hår med en airstyler

The hype is real! Vi har fået SilkyAir Flex Hair Styling Tool, som er en mulitfunktionel airstyler. Du har måske set en airstyler på enten Instagram eller TikTok, som giver det lækreste 90’er blowout look, som kom du lige fra frisørstolen. Vi guider til at bruge en airstyler her.

Blowout, blowdry, krøller, føntørring eller glat hår. Du kan det hele med en airstyler, og den her SilkyAir Flex fra Silk'n er drømmen for dit hår. Vi har testet den både i kort hår og langt hår, og vi er vilde med resultatet. Se med her!

SilkyAir Flex Hair Styling Tool: Airstyleren med 6 funktioner

Ingen dårlige hårdage, når du først har prøvet SilkyAir fra Silk’n. Det er virkelig bad hairday lifesaver. Det er et alt-i-et hårstylingtool med en børsteløs motor og flex-funktion, så du kan forvandle toolet fra en hårtørrer til et alt-i-et hårstylingtool med 5 forskellige attachments. Der er 2x autowrap, en volumenbørste, glattebørste og en koncentrator til føntørring.


Airstyleren har 4 temperaturniveauer på 39°C, 50°C, 70°C, 90°C, så du kan tilpasse temperaturen til dit behov. Den har en børsteløs motor med 110.000 omdrejninger i minutter, hvilket betyder, at den er virkelig kraftfuld og har en helt vild teknologi. Den måler lufttemperaturen 50 gange i sekundet og justerer helt automatisk temperaturen, hvis den bliver for høj. Du får derfor et virkelig skånsomt stylingtool for dit hår, hvilket er skønt, hvis du vil undgå varmeskader.

KUN ONLINE
Black
Silk'nSilkyAir Flex Hair Styling Tool
1.995 kr.
(2)


Her kan du se, hvordan airstyleren kan skabe de fineste krøller og det mest elegante blowdry look. Airstyleren er virkelig nem at bruge, og det tog kun 10 minutter at lave disse looks.

1: Sådan bruger du autowrap til at lave krøller (og masser volumen!)

SilkyAir Flex kommer med to vedhæftninger, der kan lave de pæneste krøller på den nemmeste og mest skånsomme måde. Du får to vedhæftninger med, så du kan lave krøller til både venstre og højre side. Her får du en guide til, hvordan du meget nemt kan give dit korte hår volumen og dit lange hår krøller med autowrap.


1: Sæt den vedhæftning på airstyleren, som passer til den vej, som du vil have dine krøller. Jeg kan godt lide at mine krøller går væk fra ansigtet, men det er en smagssag. Du kan også mixe dine krøller, så det giver et lidt mere rodet og tilfældigt look.


2: Tag en lille tot hår og placer den over autowrappen. Lad selv wrappen suge dit hår til sig og wrappe det om vedhæftningen. Lad wrappen forme dit hår i 10 sekunder på den temperatur, der passer til dit hår.


3: Skru derefter ned på den mindste temperatur på 39°C. Lad håret sidde i autowrappen i 10 sekunder, mens den er på den laveste temperatur. På den måde får du det bedste resultat og dine krøller til at holde længst muligt.


4: Gentag i hele dit hår. Jeg kan godt lide at dele mit hår op, så jeg har godt styr på, hvor langt jeg er nået.


5: Slut af med hårspray, så dine krøller holder hele dagen.


Sørg gerne for, at dit hår er 90% tørt, når du bruger autowrap. Sådan får du det bedste resultat og den bedste holdbarhed på dine krøller. Et godt tip er at bruge en mousse eller andet produkt, der giver tekster, inden du styler det. Det gør også, at dit look vil holde længere.

2: Sådan bruger du volumenbørsten til at lave et blowout look

SilkyAir Flex kommer også med en god volumenbørste, der giver dig det der look blowout, du måske kender fra frisørsalonen. Masser volumen i håret på den mest elegante måde. Se guiden her, hvordan Natalie bruger volumenbørsten i sit lange hår.


1: Sæt din volumenbørste på din SilkyAir Flex og skru op på den temperatur, der passer til dit hår. Sørg for at dit hår er redt, og du har brugt varmebeskyttelse.


2: Tag en lille tot af dit hår, og placer rundbørsten tæt på dine hårrødder, og ”træk” dit hår ned over rundbørsten.


3: Træk langsomt rundbørsten længere ned mod dine hårender, og træk gerne dit hår ind mod dig selv mens, så du med den bevægelse former dit hår mere rundt.


4: Hver gang du trækker børsten længere ned på enden af hår, skal du sørge for at trække håret ind mod dig selv, så dit hår bliver rundet. Fortsæt i hele dit hår, og du ender med det pæneste 90’s blowout resultat.


Voilá! Det mest effertless look til dato. Sørg for at slutte af med hårspray, så du forlænger holdbarheden på dit flotte blowout. Hvis du gerne vil have glat hår, men med et lille svaj i enden, kan du bruge glattebørsten til at glatte, men bruge samme metode som her, hvor du trækker håret lidt ind mod dig selv.


Airstyleren kommer også med en glattebørste, som gør dit hår blødt og glat. Det er det perfekte redskab til at tørre og glatte dit hår på samme tid - og måske give et lille svaj i spidsen. Der følger også en koncentrator med, som giver en mere fokuseret luftstrøm. Det er til dig, der gerne vil have et pænt, poleret look.

Om Silk'n

Silk'n er særligt kendt for deres teknologisk overlegne produkter, som du kan bruge hjemme, men giver et look, som du kunne have fået i salonen. Deres udvalg af hårtools dækker blandt andet over et infrarødt glattejern, SilkyAir Pro hårtørrer og selvfølgelig også SilkyAir Flex, som er et virkelig hypet airstyler tool, som vi allerede er vilde med.

Andre favoritter fra Silk'n:

KUN ONLINE
White
Silk'nAutotwist Krøllejern
699,95 kr.
(13)
KUN ONLINE
SilkyStraight
Silk'nHair straightener
1.499 kr.
KUN ONLINE
Silk'nHårtørrer
399,95 kr.
(7)

Relaterede artikler

Få 4 flotte looks til et kort hår

Vi guider

Få 4 flotte looks til et kort hår

Af Ida Hinchely Kyhn

Hvordan laver man det bedste look til kort hår? Det dykker vi ned i i denne artikel, hvor vi guider til fire flotte frisurer til et kort og stylet look, som du kan finde inspiration i. Og så svarer vi på de mest stillede spørgsmål til styling og pleje af kort hår.

Læs Mere
Sådan laver du krøller, der holder hele dagen

Matas LIVE

Sådan laver du krøller, der holder hele dagen

Af Matas

Mike, frisør og produkt specialist, deler sine tips og tricks til de perfekte krøller, der holder hele natten. Lær de bedste teknikker og produkter at kende for fejlfri krøller. Sæt dig til rette, tag noter, og lad os sammen lave det perfekte fest hår.

Læs Mere
Hårstylisten guider: Sådan laver du en sleek bun

Hairstudio

Hårstylisten guider: Sådan laver du en sleek bun

Af Amalie Kaaris Lund

At lave et sleek look i sit hår ser både sejt og elegant ud, men samtidig er det også virkelig en nem redning om morgenen, hvor dit hår måske kunne bruge en vask, eller det bare ikke er verdens bedste hårdag. Det kender vi nok alle til. Matas’ egen hårstylist, Mike Paudy, guider dig her til, hvordan du nemt kan lave en sleek bun på dig selv.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek