• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

5 tips til at få fyldigere bryn og vipper

Korte vipper og ufrivillig tynde bryn er der ingen, der drømmer om. Heldigvis er der masser du kan gøre for at få fyldigere bryn og vipper, som et øjenvippe og øjenbryn serum, men også kosttilskud.

Jeg ville ønske, at jeg ikke havde så kraftige vipper og bryn - sagde ingen nogensinde. For netop bryn og vipper er med til at definere et ansigt, og fremhæver øjne og ansigt på smukkeste vis. I dag findes der heldigvis produkter, som øjenvippe- og øjenbryn serum, som kan give os de fyldige vipper og bryn vi drømmer om. Se hvilke produkter, der kan hjælpe dig på vej her.

Sådan får du smukke og fyldige vipper og bryn:

1

Øjenvippe og bryn serum der stimulerer vipper og bryn

Et øjenvippe- og øjenbryn serum stimulerer hårvæksten. Det betyder, at du som oftest vil opleve at få flere hår, og at de bliver længere.


Du kan selvfølgelig ikke få bryn til at gro frem, hvis de aldrig har været der, men med en bryn serum kan du stimulere hårvæksten og styrke de bryn, du har, så du får så kraftige og sunde bryn som muligt.

​​​​​​​

Det samme gælder for vipper, som du vil opleve bliver længere og fyldigere, når du bruger et vippeserum.
​​​​​​​Det enkelt vippehår bliver ikke tykkere, men du vil som regel få flere vippehår.


(124)
Gosh Copenhagen Growth Serum The Secret of Longer Lashes
249,95
Optjen 25 point
MEDLEMSTREATS
Swiss Clinic Eyelash Growth Serum 6 ml
Medlemspris 314,96
Ikke medlem 419,95
Optjen 32 point
Elizabeth Arden Prevage Clinical Lash and Brow Serum 4 ml
Medlemspris 551,21
Ikke medlem 734,95
Optjen 56 point
Vi tester øjenvippeserum

Vi guider

Vi tester øjenvippeserum

Drømmer du (også) om lange, smukke øjenvipper – og har du overvejet at investere i et vippeserum? Så se med her, hvor vi tester forskellige sera og finder det bedste vippeserum. Vi kan allerede nu afsløre, at vi er imponerede over effekten af vidunder-produktet til vipperne, der får dem til at vokse i længde og tykkelse.

Læs også
2

Styrk bryn og vipper indefra

Hvis du oplever, at håret bliver tyndere, så gælder det måske også for dine bryn og vipper.


Kvinder omkring og efter overgangsalderen kan godt opleve at få tyndere hår grundet de hormonelle forandringer.


Hvis du føler, at du måske ikke får vitaminer og mineraler nok, og at det kan være årsagen til dit hårtab, kan du overveje et kosttilskud, som indeholder Biotin eller Zink. ​​​​​​​

Natur Drogeriet Hair plus 90 kap
139,95
Optjen 14 point
Imedeen Hair & Nail 60 tabl.
Medlemspris 224,96
Ikke medlem 299,95
Optjen 23 point


Vidste du, at …
Biotin hjælper med at vedligeholde et normalt hår, mens zink bidrager til vedligeholdelse af normalt hår og normale negle.

3

Farv bryn og vipper, så syner de af mere

Hvis du farver dine bryn og vipper, så selv det mindste, tynde hår bliver synligt, kommer dine bryn til at syne af mere.


Er der begyndt at dukke grå hår op i brynene, så kan du også med fordel farve dem. Du kan vælge at farve dine bryn og vipper med permanent farve, eller du kan bruge en farvet bryngele til brynene, præcist som når du bruger mascara til vipperne. For at få et optimalt resultat af fyldige vipper og bryn, skal du stadig anvende et vippe eller bryn serum.


(472)
Hanne Bang Brynfarve Brunsort
134,95
Optjen 14 point
4

Pluk med måde

Det er altid nemmere at fjerne hår end at få dem tilbage, og selvom du ikke har kraftige øjenbryn, kan der godt være vildtvoksende hår, som skal trimmes.


Inden du hiver pincetten frem, så husk ikke at plukke for mange hår af over brynet, for de små tynde hår kan hjælpe med definere brynet og give det fylde.
​​​​​​​


(87)
Tweezerman Pincet Skrå Midnight Sky
179,95
Optjen 18 point


Tip! Farv dine øjenbryn, inden du plukker dem. Det gør det lettere at se, hvilke tynde hår, som er med til at definere din bryn.

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Vi guider

Ultimativ videoguide: 7 steps til smokey eyes

Smokey eyes kan laves på mange forskellige måder. Helt fra et klassisk og festligt look til det mere rockede eller helt enkle hverdagslook. Se med i vores videoguide og bliv inspireret til dit næste smokey eyes look.

Læs også
5

Fyld hullerne ud

Hvis du har tomme huller i brynene, eller der er lidt langt mellem brynhårene, kan du komme langt ned at tegne din bryn op, men undgå, at det ser malet ud. Det er i disse huller, hvor dine bryn specielt vil have gavn af et bryn serum.

​​​​​​​

  • Vælg en brynfarve (enten en blyant eller en øjenskygge) i en kold brun farve, som er en til to toner lysere end dine naturlige brynhår
  • Mal brynene op med let hånd, så farven minder om en skygge på huden under brynene
  • Tegn eventuelt små tynde hårstrå i de tomme pletter med en mørkere brynfarve, så du skaber dybdefornemmelse i brynene
  • Red brynene godt igennem
  • Sæt brynhårene med en farvet bryngel, som fremhæver hårene og giver ekstra fylde til hårene.


Relaterede produkter

Relaterede artikler

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Vi guider

Sådan laver du den perfekte winged eyeliner

Af Tine Vesterbøg

Du står foran spejlet. Du står med en flot winged eyeliner på det ene øje, mens eyelineren på det andet øje ikke helt har samme svip og form. Kender du den situation? Vi guider dig til den perfekte winged eyeliner.

Læs Mere
3 of a kind: Farvet dagcreme

Vi guider

3 of a kind: Farvet dagcreme

Af Nicoline Kongedam

Er du ikke verdensmester i foundations, men vil du gerne have din hud mere ensartet? Vi har listet 3 slags produkter, der både giver fugt og farve.

Læs Mere
Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Vi guider

Vi tester concealere - hvilken passer til dig?

Din hud sladrer om din krops indre tilstand, og mangel på søvn kan efterlade mørke rande under øjnene og få os til at se trætte ud. Derfor er concealeren mange kvinders bedste ven. Få en guide til hvordan du lægger den perfekte concealer og læs vores test af fem af slagsen.

Læs Mere