Grib stilen
Det fineste konfirmationslook
Skal du konfirmeres eller måske non-firmeres i år? Så vil du helt sikkert gerne se ekstra godt ud på den store dag. Følg de 5 nemme trin til et friskt og naturligt konfirmationslook og se vores videoguide til naturlige bølger i håret.

Selvom det er en stor festdag, vil du måske gerne ligne dig selv bare med endnu finere hud, flotte læber og markerede øjne. Der skal heldigvis få lette trin til, for at fremhæve dine bedste træk.

Videoguide til en naturlig konfirmationsmakeup:

Se Amalies svar på en naturlig og let makeup til konfirmations looket her. Hun går detaljeret igennem, hvilke produtker, der er anvendt og hvordan, man bruger dem bedst.


5 steps til en naturlig konfirmationsmakeup:

1. Blød hud og let dækning

Hvis du ikke har en hudplejerutine, er det en god idé at starte nu. Når din hud er renset og fugtet godt igennem, er det nemlig meget lettere at lægge makeup.


Hvis du ikke bruger foundation kan en tinted moisturizer være et rigtig godt valg. Plaisir Young Skin har en af de bedste tinted moisturizers, der  udjævner huden super fint. Vil du dække lidt mere, kan du bruge mineralmakeup, der lægger sig mere naturligt end traditionel foundation.


Påfør lidt concealer under øjnene og på eventuelle urenheder, hvis du har behov for at dække lidt ekstra.

Derfor elsker vi mineralmakeup

Vi guider

Derfor elsker vi mineralmakeup

Mineralmakeup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide rene og naturlige makeupprodukter. Vi fremhæver fem af vores favoritprodukter og giver tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine yndlingsprodukter.

Læs også

2. Friske kinder med highlight og blush

Dup en lille smule highlighter på kindbenene og næseryggen, det giver en flot 'glow' til huden og fremhæver dine træk.


En ferskenfarvet blush giver ekstra glød til kinderne. Hvis du gerne vil se mere solkysset ud, så kan en let bronzer gøre tricket. Den skal bare på kinder, pande og næseryg - faktisk lige der, hvor solen naturligt ville ramme ansigtet.

3. Øjnene

Brug en smule af den samme highlighter som du duppede på kindbenene i øjenkrogen.


Det ser rigtig flot ud at bukke vipperne med en vippebukker, og så behøver du slet ikke mascara. Hvis du alligevel gerne vil have mascara på, kan det være en idé at prøve en brun mascara, der ikke ser så voldsom ud.


Hvis du gerne vil ordne dine bryn, så brug en farvet bryngel, der lige retter dem til og farver let.

Nem og fin fletning

Hairstudio

Nem og fin fletning

Fletninger er super moderne og bestemt ikke kun til små piger. Her finder du en guide til den perfekte kombinations frisure.

Læs også

4. Læberne

Brug lidt farvet læbepomade på læberne for et naturligt look. Du kan også bruge en lip oil, der både giver fugt og farve.


Hvis du gerne vil have lidt mere makeup på, kan du prøve en lipgloss med glitter, der er lysreflekterende som denne fra Milani.

I videoguiden har Amalie brugt den fugtgivende læbepomade fra Labello, der efterlader læberen fugtige med et strejf af farven nude.

5. Få din makeup til at holde hele dagen

For at være sikker på, at makeup looket holder hele festen fra start til slut, er det altid en god idé at slutte af med en setting spray.


Med en setting spray holder makeuppen bedre og du kan bruge den i løbet af dagen, for at friske dit look op.

GlamGlow har udviklet en lækker setting spray, der fås i en størresle af 28 ml., så du let kan have den med i håndtasken.

Videoguide til naturlige bølger i hår

Se med i vores videoguide, hvor Amalie viser, hvordan man let kan skabe naturlige bølger i håret med et glattejern.Produkter, der er brugt til looket

Relaterede artikler

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

Vi guider

Få et ‘no makeup’-makeuplook på 5 minutter

‘No makeup’-makeup er indbegrebet af scandinavian cool. Det lette, naturlige look, som man kan bruge mange timer og masser af makeup på for at opnå. Men vi er travle kvinder, så her får du en guide til at få looket på fem minutter.

Læs Mere
Vi guider: Slip for uren hud

Vi guider

Vi guider: Slip for uren hud

Uren hud har det med at påvirke vores humør. Det gælder uanset, om du er ramt af en enkelt bums, hudorme eller urenheder i en længere periode. Urenhederne opstår ikke, fordi din hud er beskidt, så det er et noget misvisende ord. Vi har samlet de bedste produkter mod uren hud - så læs med her, og bliv klogere på, hvordan du slipper af med uren hud.

Læs Mere
Skønne og sjove gaver til konfirmanden

Vi guider

Skønne og sjove gaver til konfirmanden

Så er det igen ved at være konfirmationstid – og hvad giver man teenageren, som har alt, eller som har sin uforbeholdne mening om, hvad der cool, og hvad der er knap så cool? Vi guider dig til gaver til både de mandlige og kvindelige konfirmander.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.