Vi guider

Makeup til din konfirmation: Her er årets look

Skal du konfirmeres i år? Så vil du helt sikkert gerne se ekstra godt ud på den store dag. Her guider vi til årets konfirmationsmakeup med populære og trendy produkter fra blandt andet essence, NYX og GOSH - så du kan blive det naturlige midtpunkt til din egen fest.

Konfirmationsdagen er sådan en dag, hvor det kan være rart at lægge et elegant makeuplook, der passer til den flotte, hvide kjole, du sikkert har hængende i skabet, klar til action. Den populær 'strawberry makeup' er helt perfekt til anledningen, og her får du en tutorial til det pink-skinnende makeuplook med prisvenlige produkter.

Step 1: Glød, glød og atter glød


Hvis du ser mange makeupvideoer på TikTok eller Instagram, har du sandsynligvis hørt om Skin Illuminators før.

Det er sådan et fantastisk produkt, som du kan bruge inden din foundation for at give glød til huden eller efter din foundation som en highlighter. Det fanger solen og får dine kinder til at skinne så smukt.

Born To Glow fra NYX er netop sådan en illuminator, og den er helt perfekt at bruge til vores konfirmationsmakeup. Den lægger vi som det første i hele ansigtet.

3 FOR 2
Gleam
NYX PROFESSIONAL MAKEUPBorn To Glow Liquid Illuminator
+ 3 farver
91,95 kr.
(36)
Få looket: Soft glam-makeup på to minutter

Vi guider

Få looket: Soft glam-makeup på to minutter

Det kan være hyggeligt at nørde flere timer med festmakeuppen, men det er altså også rart at have et go-to look, som sidder perfekt, selvom den kun tager få minutter at lægge. Læs med her, når vi guider dig til den nemmeste glam-makeup, du kommer i nærheden af i år.

Læs også

Prøv lige at se, hvordan Skin Illuminatoren fra NYX giver glød og får huden til at shine! Det perfekte underlag for foundation.

Step 2: Foundation


En god base får looket til at holde længere og til at se rigtig flot ud. Derfor bruger vi en foundation på denne særlige dag. Du kender måske allerede essence fra de sociale medier, hvor brandet er superpopulært og kendt for sine gode og billige makeupprodukter.

Stay All Day 16 Hours er en langtidsholdbar foundation fra essence, som virkelig holder hele 16 timer – præcis som den lover.


Læg din foundation i et tyndt lag i hele ansigtet – jo tyndere jo bedre. Du kan nemlig altid bygge den op i flere lag, hvis du vil have, den dækker bedre.

Klik ind på produktet for at finde din farve.

FAST LAV PRIS
20 Soft Nude
EssenceStay All Day 16H Long-lasting Foundation
+ 3 farver
31,95 kr.
(4)

Du har sandsynligvis aldrig set en så billig foundation, som lægger så godt før. Det ved jeg i hvert fald, at jeg ikke har. Jeg synes i hvert fald, at essence er helt fantastisk!

PS: Hvis du har fået lidt bumser op til den store dag, skal du ikke være ked af det. Det er helt normalt - og som du kan se har jeg også nogle hist og her. Det gør ingenting for det færdige look; du kommer til at se helt vildt skøn ud.

Step 3: Blush it up


Blush er rigtig meget på mode i makeupverdenen lige nu – og en god blush er den måske vigtigste del af den populære 'strawberry makeup''.

Flotte kinder får du med Blush Up i farven 'Cherry Berry' fra GOSH. Det er en blush, som giver det perfekte rødmende look, når den kommer på. Den er drøj i brug, så der er mere end rigeligt i tuben, til at du kan øve dig mange gange op til den store dag - og stadig have produkt nok til at lægge looket mange gange efter din konfirmation også.

Tip! Vil du have liiiidt mere shine, kan du lægge lidt Born to Glow Illuminator fra Nyx ovenpå din blush. Det har jeg gjort til looket.

FÅ EN GAVEKØB FOR 250,-
003 Cherry Berry
Gosh CopenhagenMatte Blush Up
+ 2 farver
149,95 kr.
(24)

Der skal kun en lillebitte smule blush til at skabe de fine, pink kinder.

Step 4: Mascara


Brug din yndlingsmascara til at bygge vipperne op. Jeg bruger her min brune mascara for et blødere øjenlook, og så har jeg givet de ydre vipper lidt ekstra mascara. Det giver en fin, lidt cateye-agtig effekt.


Med det sagt kan du gøre, lige som du vil – bruge meget mascara eller mindre. Brun, sort, grøn eller blå. Leg med det, hvis du har lyst!

3 FOR 2
Trending
Brown
L'Oréal ParisVolume Million Lashes Panorama Mascara
+ 1 farve
179,95 kr.
(78)
3 FOR 2
Black
L'Oréal ParisVolume Million Lashes Panorama Mascara
+ 1 farve
179,95 kr.
(78)

Step 5: Læber


Flotte juicy læber er næsten nødvendige til looket, og heldigvis er essences Juicy Bomb Lip Oils helt perfekte til at skabe fugtige, glossy læber. De findes i forskellige farver med søde dufte så vælg den, du synes godt om.


På fotoet nedenunder har jeg valgt at bruge 05 Cherry Cheer, og så har jeg duppet lidt af min blush på læberne først. Den cremede Blush Up fra GOSH fungerer nemlig også fantastisk som farve til læberne.

FAST LAV PRIS
05 Cherry Cheer
EssenceJuicy Glow Juicy Bomb Lip Oil
+ 5 farver
19,95 kr.
(5)
FAST LAV PRIS
EssenceJuicy Bomb Lip Oil Set
84,95 kr.
(3)

Glossy pink læber og fine vipper er helt ideelle til 'strawberry makeup'. Hvis du vil have endnu mere blush på kinderne, giver du den bare gas! Du kan også putte en smule på næsetippen.

.... og liiiige det sidste


Festen skulle jo gerne vare hele dagen, natten og mere til – og det ville jo være dejligt, hvis makeuppen også sad lige så flot ud på de senere timer. Her kommer setting spray ind i billedet. En setting spray er simpelthen det, der svarer til en hårlak til ansigtet (bare uden den fedtede, stive fornemmelse!). Den holder på makeuppen og får den til at sidde pænt.


Urban Decays All Nighter Setting Spray har du måske set på de sociale medier, hvor den bliver rost for sin evne til virkelig at holde makeuppen på plads.

118 ml
Urban DecayAll Nighter Setting Spray Extra Glow
+ 1 farve
279,95 kr.
(4)
SPAR 140,-
120 ml
Urban DecayAll Nighter Setting Spray
+ 1 farve
139,95 kr.279,95 kr.
(95)

Et par pift, og så er makeuppen ellers klar til konfirmationsfesten. Rigtig god fornøjelse - og tillykke herfra!

Andre produkter, der kan bruges til looket

3 FOR 2
Dewy Finish
NYX PROFESSIONAL MAKEUPSetting Spray
109,95 kr.
(65)
SPAR 70,-
KUN I MATAS
04 Fair
IT CosmeticsCC+ Foundation SPF 50
+ 11 farver
279,95 kr.349,95 kr.
(663)
FAST LAV PRIS
Pink
EssenceLipstick
26,95 kr.
SPAR 40,-
Clear
Nilens Jord3-in-1 Brow Laminizer
+ 2 farver
129,95 kr.169,95 kr.
(59)
Pearl 725
Nilens JordHighlighter
+ 1 farve
199,95 kr.
(10)
SPAR MEREKØB FLERE
002 Sunbronze
RimmelBronzing Powder
+ 2 farver
79,95 kr.
(214)

Relaterede artikler

Guide: Den perfekte base med Kylie Cosmetics

Vi guider

Guide: Den perfekte base med Kylie Cosmetics

Af Natalie Khayat

Den flotte base er en af de vigtigste komponenter i et fuldendt makeuplook, og det gælder, uanset hvilket look du går efter. I denne artikel guider vi dig til den langtidsholdbare base fra Kylie Cosmetics og giver de bedste tips til, hvordan du får makeuppen til at lægge pænt på huden.

Læs Mere
Naturlig sommerhud med masser af glød

Vi guider

Naturlig sommerhud med masser af glød

Af Natalie Khayat

Din hud er skøn, som den er, og sommersæsonen er den perfekte tid til at vise dem frem. Med Bobbi Browns glødgivende baseprodukter kan du vise din hud frem fra sin bedste side hele sommeren igennem – selvfølgelig uden at gå på kompromis med dens særlige kendetegn.

Læs Mere
Makeupguide: Sådan får du det virale Mob Wife Look

Vi guider

Makeupguide: Sådan får du det virale Mob Wife Look

Af Natalie Khayat

Tidens helt store makeuptrend er det overdådige ’Mob Wife’-look, som er det ultimative blikfang. Tænk brune toner og winged liner, læbestift, lipliner og lipgloss, masser af contour og vipper, gerne kunstige, med maksimal volumen. Mere vil have mere – og vi elsker det. Vil du med på trenden? Her får du den komplette step-by-step guide til det populære look.

Læs Mere
Guide: Få din base til at holde hele dagen

Vi guider

Guide: Få din base til at holde hele dagen

Af Natalie Khayat

Basen er første trin makeuprutinen, og uanset hvilket finish du vil have, er den er vigtig for, hvordan resten af looket kommer til at se ud. I denne artikel guider vi dig igennem forskellige produkter til din base og giver dig tips og tricks til at få en flot glød, der holder hele dagen.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek