Vi guider

Sensitiv hud? Her er 4 sera, din hud vil elske

Sensitiv hud kan være lidt af en udfordring. Men vælger du de rigtige hudplejeprodukter, kan du mindske de udfordringer, din hud har, også selvom den har tendens til at reagere. I denne artikel guider vi dig til fire sera fra franske La Roche-Posay, som er tilpasset fire forskellige hududfordringer, en sensitiv hud kan have.

Vind, vejr, stress eller sol – der skal ofte ikke særlig meget til, før en sensitiv hud kan reagere. Her kan det være godt at sætte ind med et effektivt serum, som kan arbejde på lige præcis den hududfordring, du har. Når du vælger et serum fra La Roche-Posay, er du sikret hudpleje, som er tilpasset en sensitiv hud, men uden at gå på kompromis med effektiviteten.

La Roche-Posay er et dermatologisk hudplejebrand, hvis produkter er baseret på termalsk kildevand, der er kendt for sine beroligende egenskaber. I denne artikel guider vi til fire forskellige sera fra det populære brand, der passer til forskellige kendte hududfordringer.

1. Når din hud føles tør og dehydreret

Hvis din hud føles tør, tynd eller dehydreret, så er det en god idé at kigge efter et serum med hyaluronsyre. Hyaluronsyre er nemlig en ekstrem effektiv fugtgiver, som er et absolut must, når huden flager og føles tør.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum indeholder en række forskellige former for hyauronsyre, som gør den supereffektiv. Det både fugter huden, giver fylde, reducerer rynker og opstrammer. Dette serum indeholder også Vitamin B5 (panthenol), som både beroliger og styrker huden, hvilket gør den perfekt til en sensitiv hud.

Du kan bruge den både morgen og aften efter rens og før din ansigtscreme. Et god tip er at fugte huden inden med lidt termalsk kildevand. Hyalyronsyre binder nemlig fugten fra vandet til huden, så det vil give et endnu større fugtboost.

30 ml
La Roche-PosayHyalu B5 Serum
369,95 kr.
(40)
150 ml
La Roche-PosayKildevandsspray
99,95 kr.
(13)
Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Vi guider

Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Døjer du med tør hud om vinteren? Så er du kommet til helt rette sted. Her kan du nemlig se den bedste dermatologiske hudpleje til tør hud fra Vichy, La Roche-Posay og CeraVe

Læs også

2. Til dig, der har en fedtet hud med bumser

Mange med sensitiv hud oplever, at huden kan reagere med at blive fedtet eller slå ud med bumser og talgknopper. Her kan det være svært at finde den rette hudpleje, da produkter målrettet den slags hud kan være for skrappe, når huden samtidig er sensitiv.

La Roche-Posay Effaclar Ultra Koncentreret Serum er et serum målrettet en fedtet hud med bumser. Det indeholder salicsylsyre, glykolsyre og LHA-syre, som alle tre eksfolierer huden blidt og mindsker bumser og hudorme. Du bruger serummet om natten, så serummet kan arbejde i huden. Brug altid en god SPF dagen efter, du har brugt syre på huden, da huden kan være ekstra sensitiv.

30 ml
La Roche-PosayEffaclar ULTRA KONCENTRERET Serum
334,95 kr.
(20)
SPAR 21,-
50 ml
La Roche-PosayAnthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+
179,95 kr.200,95 kr.
(158)

3. Til en hud, der mangler glød

Hvis din hud mangler glød og udstråling og måske synes lidt trist i tonen, er C Vitamin din bedste ven! C Vitamin giver nemlig lækker glød med det samme, samtidig med at det hjælper på at mindske pigmentpletter og beskytter huden mod forurening og UV-stråling. (Husk dog altid SPF – C Vitamin kan ikke stå alene!)

La Roche-Posay Pure Vitamin C10 giver huden et boost af lækker glød, samtidig med at det udjævner hudtonen og mindsker fine linjer og rynker. Neurosensin beroliger huden, hvilket gør det perfekt til en sensitiv hud. Brug gerne dit C Vitamin serum om morgenen – her gør det mest gavn, da det beskytter din hud i løbet af dagen.

30 ml
La Roche-PosayPure Vitamin C10 Serum
355,95 kr.
(20)

4. Til pigmentforandringer og ujævn hudtone

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi La Roche-Posay Niacinamid 10. Niacinamid er lidt af en vidunder-ingrediens, da den kan lidt af det hele. Men det er især godt, hvis du ønsker at mindske pigmentpletter og opnå en mere jævn hudtone.

Niacinamid fugter huden, styrker hudbarrieren, giver glød og forfiner hudteksturen – det er ganske simpelt en uundværlig ingrediens i din daglige hudpleje!

30 ml
La Roche-PosayNiacinamide 10 Serum
355,95 kr.
(9)

Andre favoritter til en sensitiv hud:

40 ml
La Roche-PosayCicaplast Balm B5+
105,95 kr.
(60)
40 ml
La Roche-PosayEffaclar K+ ansigtscreme
190,95 kr.
(11)
SPAR 21,-
50 ml
La Roche-PosayAnthelios UVMune Invisible Fluid SPF 50+
179,95 kr.200,95 kr.
(158)
200 ml
La Roche-PosayEffaclar Rensegel
166,95 kr.
(41)
40 ml
La Roche-PosayToleriane Dermallergo Cream
214,95 kr.
(13)
40 ml
La Roche-PosayToleriane Dermallergo Overnight Creme
252,95 kr.
(4)

Relaterede artikler

Hypet hudpleje, der virker - er du med på trenden?

Matas LIVE

Hypet hudpleje, der virker - er du med på trenden?

Af Matas

De er over det hele, når du åbner dine sociale medier: CeraVe, La Roche Posay og Vichy. De er populære hudplejemærker, der har dokumenteret effekt, hvilket nok også er årsagen til, at Instagram og TikTok flyder over med gode anmeldelserne af produkterne. Vi har derfor inviteret en ekspert i specialhudpleje ind studiet, der kigger nærmere på de forskellige produkter og fortæller dig alt, hun ved - og så forklarer hun selvfølgelig, hvorfor produkterne er så geniale!

Læs Mere
Bliv klogere på C-vitamin

Din sundhed

Bliv klogere på C-vitamin

Af Matas

Hvad er C-vitamin, hvad bruger kroppen det til – og har vi brug for det? Måske er du allerede stødt på vitamin C, enten som tilskud til din kost eller i din hudplejerutine. Men har du nogensinde tænkt over, hvad dette vitamin gør for din krop, og hvad det gør for din hud, hvis du bruger det i din hudpleje? Læs med her, og bliv klogere på C-vitamin.

Læs Mere
Bliv klogere på sensitiv hud

Din sundhed

Bliv klogere på sensitiv hud

Af Matas

Sensitiv hud er en hud, der kræver meget fokus og opmærksomhed. Sensitiv hud er en hud, der kan være ekstra disponeret for en række hudproblemer, grundet dens hudtype. Det afgørende for sensitiv hud er at afdække hvorfor huden er sensitiv og især hvilke interne og eksterne faktorer, som forårsager yderligere sensitivitet. Først når man ved dette kan man sætte ind med forebyggende pleje af sensitiv hud.

Læs Mere
Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Vi guider

Her er den bedste dermatologiske pleje til tør hud

Af Pernille Witt Kirkegaard

Døjer du med tør hud om vinteren? Så er du kommet til helt rette sted. Her kan du nemlig se den bedste dermatologiske hudpleje til tør hud fra Vichy, La Roche-Posay og CeraVe

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek