Nyhed
Efterårets nyhed: Plaisir lancerer 3 unikke sera
Matas’ eget luksusbrand Plaisir er kendt for at skabe enkel men effektiv hudpleje til alle aldre og hudtyper. Nu er de på banen med tre unikke nyheder til din hudplejerutine – nemlig tre forskellige sera, som kan give din hudplejerutine et løft. Læs meget mere om den nye lancering her!

Plaisir er effektiv hudpleje, som kun indeholder veldokumenterede ingredienser, som du kan være helt tryg ved. Nu er de på banen med tre nye parfumefri sera, som du kan læse meget mere om i denne artikel.

Mindsker fine linjer og giver spændstighed


Plaisir Collagen Booster Serum er perfekt til dig, der ønsker, at dit serum arbejder på at mindske fine linjer og rynker. Derudover stimulerer det dannelsen af kollagen, som har en opstrammende effekt på huden.

Selve serummet har en helt let og mælkehvid konsistens, som nærmest føles som vand mod huden. Det trænger hurtigt ind og efterlader huden helt gennemfugtet og lækker. Det indeholder blandt andet ekstrakt fra kængurupoteplante, som er ekstremt effektivt til at mindske synligheden af fine linjer og rynker. Dobbelt Tripeptid er med til at stimulere dannelsen af kollagen, som øger spændstigheden i huden og mindsker de dybe rynker. Sidst, men ikke mindst finder du glycerin, hyaluronsyre og Pentylene Glykol, som alt sammen er med til at tilføre fugt, modvirke udtørring og give fornyet glød til din hud.

SPAR 20,-
Plaisir Collagen Booster Serum 30 ml
129,95 kr.149,95 kr.Spar 20,-
Redaktionen tester: Serum fra Plaisir

Vi guider

Redaktionen tester: Serum fra Plaisir

Hvis du er på udkig efter et effektivt og fugtgivende serum, så har vi godt nyt! Matas’ eget luksusbrand Plaisir har lanceret et serum, som i den grad fugter og forynger hudens udseende. Jeg har testet det nye Hyaluronic Acid 2% Booster Serum, så jeg kan give min oplevelse med det nye Plaisir-medlem videre til jer!

Læs også

Reducerer pigmentforandringer og beroliger

Har du også hørt, at C-vitamin er kendt for at give glød? Så skal du have fingrene i Plaisir Vitamin C 10% Booster Serum, som indeholder blandt andet C-vitamin, E-vitamin og glycerin.

Det er et rigtig godt serum at bruge i din hudplejerutine, hvis du ønsker at reducere pigmentforandringer i huden og reducere rødme. C-vitamin er godt for rigtig mange ting i hudpleje, men først og fremmest er det eminent til at beskytte huden mod frie radikaler fra fx solens UV-stråler og forurening, samt at forebygge uren hud. Serummet indeholder også E-vitamin, som er effektivt til at beskytte huden, samt Glycerin, som modvirker udtørring.

Serummet har en klar konsistens, som føles som en let gel, når den kommer på huden, hvor det absorberes hurtigt. Det er ikke unormalt, at det kan blive lidt brunligt med tiden, men det betyder ikke noget, serummet er stadig effektivt. Brug det morgen og aften under din dag- eller natcreme.

SPAR 20,-
Plaisir Vitamin C 10% Booster Serum 30 ml
129,95 kr.149,95 kr.Spar 20,-Tip: Vidste du, at produkter med C-vitamin har godt af at opbevares i køleskabet? Det forlænger holdbarheden og giver som bonus en dejlig kølende effekt.

Mindsker alderstegn og fugter

Hvis du er bare lidt nørdet inde for hudpleje, så kan du næsten ikke have undgået at have hørt om retinol (også kendt som A-vitamin). Retinol er nemlig genialt til at forynge hudens udseende og mindske synligheden af fine linjer og rynker. Det er en vaskeægte anti-age helt!

Plaisir Retinol Booster Serum er et intensivt virkende serum, som indeholder netop retinol. Udover at have en fantastisk anti-age effekt med sit indhold af retinol og retinaturel, så indeholder det også hyaluronsyre, som fugter huden i dybden, samt Palmitoyl Tripeptide-8, som beroliger, reducerer rødme og reparerer huden.

Har du ikke prøvet retinol før, er det vigtigt, at du vænner din hud til det. Start med at brug serummet et par gange om ugen (helst om aftenen), så din hud kan vænne sig til produktet. Bruger du serummet om dagen, er det vigtigt, at du beskytter din hud med en solfaktor efterfølgende. Det anbefales ikke at anvende retinol i hudpleje, når man er gravid eller ammer.

Andre favoritter fra Plaisir:

SPAR 20,-
Plaisir Niacinamide 10% Booster Serum 30 ml
129,95 kr.149,95 kr.Spar 20,-
SPAR 20,-
Plaisir Hyaluronic Acid 2% Booster Serum 30 ml
129,95 kr.149,95 kr.Spar 20,-
SPAR 40,-
Plaisir 3 in 1 Serum 30 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-
SPAR 30,-
Plaisir Extra Firming Repair Serum 30 ml
129,95 kr.159,95 kr.Spar 30,-
SPAR 40,-
Plaisir Intensive Anti-Ageing Serum 30 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-
SPAR 40,-
Plaisir Beautiful Glow Serum 30 ml
129,95 kr.169,95 kr.Spar 40,-

Relaterede artikler

Top tre bestsellers fra Plaisir

Vi guider

Top tre bestsellers fra Plaisir

Af Ida Hinchely Kyhn

Matas’ eget luksusmærke Plaisir er kendt for at skabe effektive og skånsomme produkter i en prisklasse, hvor rigtig mange kan være med. Gode skønhedsvaner er alfa omega for en lækker og velplejet hud – men måske du er i tvivl om, hvor du skal starte? Så har vi hjulpet dig lidt på vej og har samlet tre absolutte bestsellers fra Plaisir til en god ansigtspleje-rutine. Og stay tuned to the end – for du skal ikke snydes for tre skønne produkter fra brandet, der for nyligt har ramt Matas-hylderne.

Læs Mere
Den Store Guide Til Serum

Vi guider

Den Store Guide Til Serum

Af Cecilia Demant

Troede du at serum var et ”nice to have” i din hudplejerutine? Så er denne artikel helt sikkert for dig; serum er nemlig et af de vigtigste trin i daglige hudpleje og i dag gennemgår vi alt der er værd at vide om emnet. Hvem er serum til? Hvilket skal du vælge? Og hvordan virker det egentlig?

Læs Mere
Den store guide til Plaisir

Matas LIVE

Den store guide til Plaisir

Af Matas

Plaisir er et skønt, dansk hudplejebrand med veldokumenterede ingredienser, der passer sig til alle anledninger og hudtyper. Men hvordan ved man, hvor man skal begynde, og hvilke produkter man skal købe? Frygt ej, vi har testet produkterne for dig! Se med i dette program, hvor LIVE-redaktionen guider dig gennem Plaisirs forskønnende univers og fremhæver de produkter, du ikke vil undvære i din rutine.

Læs Mere
Kollagen: Vi besvarer de mest stillede spørgsmål

Matas LIVE

Kollagen: Vi besvarer de mest stillede spørgsmål

Af Matas

Kollagen er kendt som et redskab til at mindske rynker og fine linjer, og hvis du måske er begyndt at kigge mod den optimale anti-age rutine, er du måske også stødt på kollagen i din research. Men hvad er kollagen egentlig, hvorfor skal man bruge det i sin beautyrutine, og virker det overhovedet? Se med i denne LIVE, hvor vi besvarer alle de gængse spørgsmål om kollagen og guider dig gennem de forskellige varianter.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.