• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Nyhed

Gå på opdagelse i de nye Matas Life butikker

Matas’ butikker får en opdatering og bliver endnu skønnere. Du kan dufte, røre og prøve mere end nogensinde, og det er nemt at finde rundt i butikken og super let at betale helt uden kø. Vi gør rigtig meget ud af at byde jer velkommen i en varm og inkluderende atmosfære fyldt med personlighed og hygge.

Vi har gjort shopping i din Matas endnu mere sansende – og du kan være helt rolig, det søde personale er helt det samme. Vi kalder de nye butikker for Matas Life butikker.

En skønnere shopping-oplevelse for dig

Du skal være så velkommen til at røre, dufte og føle på produkterne i alle vores Matas butikker. Vi gør også meget ud af, at de nye butikker er mere overskuelige med tydelige inddelinger efter kategori, så du let og hurtigt kan finde det, du skal bruge.


”Wauw, hvor er den rar og hyggelig at være i” - Kunde i en af de nye Matas Life butikker

En grønnere butik

I Matas Life butikkerne har vi tænkt på bæredygtighed. Vidste du for eksempel at bordene er lavet af genbrugte yoghurt-bægre? Derudover er butikkerne fyldt med skønne luftrensende og grønne planter!

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs også

Der er også tænkt på mændene

Mænd er altid velkomne i vores butikker, men vi ved også, at det for nogle kan være lidt af en overvinding at træde ind i en butik fyldt med cremer og makeup. Derfor har vi lavet et særligt område, hvor der er fokus på herre-varer.

Den første Matas Life butik

Fredag den 15. marts åbnede vi op for den første Matas Life butik i Nordsjælland, som er placeret i Espergærde Centret. I videoen nedenfor byder vi velkommen i konceptbutikken, hvor vi viser den smukke, nytænkende indretning og fortæller, hvad der skiller sig ud fra de nuværende Matas butikker.


Se mere til de nye Matas Life butikker her:

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Effektiv & skånsom babypleje med økologisk indhold

Nyhed

Effektiv & skånsom babypleje med økologisk indhold

En fin og sart babyhud fortjener den mest skånsomme pleje tænkeligt. Størstedelen af Matas Babypleje-produkter indeholder økologisk indhold og bærer stærke mærkninger som bevis på, at der er taget stort hensyn til barnets sundhed - og ikke mindst miljøet.

Læs Mere
Svanemærket – for din og miljøets skyld

Bag om brandet

Svanemærket – for din og miljøets skyld

Svanemærket er et godt miljøcertifikat at kigge efter, hvis du ønsker produkter, der tager stort hensyn til miljøet. Matas har siden mærkets etablering været frontløber på svanemærkede produkter. Vi gør dig meget klogere på mærkningen her.

Læs Mere