Menu
Nyhed

Effektiv & skånsom babypleje med økologisk indhold

En fin og sart babyhud fortjener den mest skånsomme pleje tænkeligt. Størstedelen af Matas Babypleje-produkter indeholder økologisk indhold og bærer stærke mærkninger som bevis på, at der er taget stort hensyn til barnets sundhed - og ikke mindst miljøet.

Hvad end det er en lille nyfødt eller en tumling på knap et år, har de det tilfælles, at deres hud er helt fin og aldeles sart. Det kræver effektiv pleje helt uden parfume og med skånsomme ingredienser, der beskytter de smås hud og hår.

Økologisk og vegansk

Som noget nyt er alle Matas Babypleje-produkter nu også med økologisk indhold med undtagelse af Babypudder. Derudover er størstedelen af plejeprodukterne veganske og dermed uden animalske ingredienser.

Stærke mærkninger

Størstedelen af Matas Babypleje-sortiment bærer desuden to stærke mærkninger som bevis for det skånsomme og velovervejede indhold. Svanemærket er på størstedelen af produkterne og indikerer, at de tager særligt hensyn til dit barns sundhed og miljøet – uden der er gået på kompromis med kvaliteten.  


Astma-Allergi Danmarks Blå Krans, som også pryder størstedelen af fronterne på babyplejen, er din garanti for, at produkterne er helt uden parfume. Når først man har fået hudallergi, er det desværre for livet. Det kan derfor betale sig fra start af at forebygge allergi hos dit barn ved ikke at udsætte dem for parfumestoffer eller andre særligt allergifremkaldende stoffer i plejeprodukter. I sortimentet finder du alt fra rensende badesæber og shampoo til fugtgivende cremer og salver.

Matas Baby Alt-i-En Vask

Kan bruges som shampoo eller brusebadssæbe i badekarret eller vaskefadet. Indeholder vaskeaktiver af naturlig oprindelse og glycerin, der giver fugt til huden og beskytter den mod udtørring.

Matas Baby Shampoo

Skånsom shampoo, der er rig på vaskeaktiver af naturlig oprindelse og glycerin, der giver fugt til huden og beskytter den mod udtørring.

Matas Baby Hudcreme

En ekstra fed creme, som er specielt velegnet til beskyttelse mod vind og vejr. Indeholder glycerin, der giver fugt og beskytter mod udtørring af huden.

Matas Baby Lotion

En dejlig fugtgiver, der bl.a. er rig på plejende jojobaolie samt glycerin, der giver fugt til huden og beskytter mod udtørring.

Matas Baby Olie

En dejlig olie ideel til babymassage eller til behandling af arp og tør hud. Olien indeholder bl.a. plejende jojobaolie, der også beskytter mod udtørring.

Matas Baby Pudder

Babypudder med talkum, der kan anvendes i hudfolder, hvor barnet har tendens til at blive fugtig.

Matas Baby Salve

En hudvenlig og vandfri salve, der er baseret på vegetabilske olier og plejende lanolin. Salven beskytter mod irritation på særligt udsatte hudområder i ansigt eller på numsen.

Matas Baby Vådservietter

Kraftige vådservietter, der indeholder en mild og uparfumeret lotion, som skånsomt renser og plejer huden.

Matas Baby Zinksalve

En vandskyende salve med 25% zinkoxid, der afhjælper røde numser og har en virkning på rød og irriteret hud. Indholdet af glycerin giver fugt til huden og beskytter den mod udtørring.

Matas Baby Sikkerhedsvatpinde

Baby vatpindene er til rensning af det ydre øre. Den specielle facon øger trygheden for beskadigelse af mellemøre og trommehinde på barnet.

Relaterede artikler

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Vi guider

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Af Lene Skou Jensen

Vi vil rigtig gerne passe på vores børn – også mens de ligger inde i maven. Derfor lader vi være med at drikke alkohol og ryge cigaretter, og vi forsøger at spise sundt og huske vitaminpillerne. Men hvordan er det lige med kemikalier i fx cremer, kosmetik og alt det andet?

Læs Mere
Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Vi guider

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Af Lene Skou Jensen

Lige pludselig ligger barnet på din mave, vådt og glat! Det øjeblik du har drømt om og forestillet dig så mange gange. Og du skal måske til at amme. Hvor svært kan det være? Så længe der er et suttelystent barn og et mælkefyldt bryst, så skulle amningen gerne fungere. Det gør den også for mange. Der findes dog også dem som har brug for støtte og hjælp. Det er bare lige med at finde rundt i de muligheder der findes. Få råd her.

Læs Mere
Mild og god hudpleje til gravide

Vi guider

Mild og god hudpleje til gravide

Af Emily Salomon

Der er pludselig to streger på testpinden og et lille hjerte, der banker i ens mave. Og med den spirende graviditet følger 117 spørgsmål, ting at forholde sig til og sætte sig ind i. Hvilke kosttilskud bør man tage hvornår, hvad er det nu, man helst ikke skal spise og hvordan er det nu lige det er med hudpleje og kosmetik? Her er en lille guide til sidstnævnte og en række anbefalinger af nogle gode, skånsomme, stribede skønhedsprodukter, du trygt kan bruge i din graviditet.

Læs Mere
Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Vi guider

Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Af Lene Skou Jensen

For at sikre at både du og barnet får de vigtigste vitaminer og mineraler, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du supplerer din daglige kost med kosttilskud. De fleste vitaminer er ugiftige og udskilles uden problemer. Dog er fx for meget A-vitamin farligt for barnet. Tag derfor ikke større doser, end der er anbefalet. Se alle anbefalinger her.

Læs Mere