Vi guider
Vi guider: Den bedste pleje til din baby
En fin og sart babyhud fortjener den mest skånsomme pleje. Størstedelen af Matas babypleje-produkter har økologisk indhold og bærer både Svanemærket og Den Blå Krans. I denne artikel guider vi til serien fra Matas Striber til baby, så du kan blive klogere på de forskellige produkter.

Hvad end det er en lille nyfødt eller en tumling, du har trissende derhjemme, har de det tilfælles, at deres hud er helt fin og aldeles sart. Det kræver effektiv men skånsom pleje uden parfume og med ingredienser, der beskytter de smås hud og hår.

Økologisk og vegansk

Alle Matas Babypleje-produkter indeholder økologiske ingredienser, kun med undtagelse af Matas Babypudder. Derudover er størstedelen af plejeprodukterne veganske og dermed uden animalske ingredienser.

Matas Baby Alt-i-En Vask

Matas Striber Baby Alt-i-en Vask er den perfekte makker, når baby skal i bad. Den kan bruges som shampoo eller brusebadssæbe i badekarret eller vaskefadet.

Den indeholder vaskeaktiver af naturlig oprindelse samt glycerin, som giver fugt til huden og beskytter den mod udtørring.

Matas Baby Shampoo

Hvis du leder efter en mild og skånsom shampoo til Baby, er Matas Baby Shampoo det perfekte valg.

Den er rig på vaskeaktiver af naturlig oprindelse, samt glycerin, der giver fugt til huden og beskytter mod udtørring. Brug en lille mængde shampoo til baby, og skyl efter med rent vand.

Stærke mærkninger

Størstedelen af Matas Babypleje-sortiment bærer to stærke mærkninger som bevis for det skånsomme og velovervejede indhold. Svanemærket er på størstedelen af produkterne og indikerer, at de tager særligt hensyn til dit barns sundhed og miljøet – uden der er gået på kompromis med kvaliteten.  


Astma-Allergi Danmarks Blå Krans, som også pryder størstedelen af fronterne på babyplejen, er din garanti for, at produkterne er helt uden parfume. Når først man har fået hudallergi, er det desværre for livet. Det kan derfor betale sig fra start af at forebygge allergi hos dit barn ved ikke at udsætte dem for parfumestoffer eller andre særligt allergifremkaldende stoffer i plejeprodukter.

Matas Baby Hudcreme

Matas Baby Hudcreme er en ekstra fed creme til baby, som er specielt velegnet til beskyttelse mod vind og vejr. Den er god, til når vejret er koldt, og den sarte hud har brug for lidt ekstra barriere mod vind og kulde.

Den indeholder glycerin, der giver fugt og beskytter mod udtørring af huden. En god allround creme, som også kan bruges af resten af familien til fx tørre hænder.

Vi anbefaler: Kun det bedste til dig og din baby

Vi guider

Vi anbefaler: Kun det bedste til dig og din baby

Familieforøgelse betyder masser af indkøb og redebyg, men med det enorme udvalg af baby-produkter, kan det være svært at spotte, hvad der er nødvendigt – og ikke mindst hvad der er det bedste på markedet. Vi har udvalgt fire uundværlige must-haves, der blandt andet er allergivenlige, men også gør livet med bebs lettere og grønnere. Fælles for de fire produkter er, hands down, at vi ikke selv ville være dem foruden i vores hverdag med småbørn, så læs med her og lad dig inspirere. For selvfølgelig

Læs også

Matas Baby Olie

Matas Baby Olie er en lækker og blød olie, ideel til babymassage eller til behandling af arp og tør hud. Olien indeholder blandt andet plejende jojobaolie, der også beskytter mod udtørring og efterlader huden fugtet og behagelig.

Perfekt at bruge til baby efter et bad, når der er brug for en hyggestund.

Matas Baby Pudder

Matas Baby Pudder med talkum er en blød pudder, der kan anvendes i hudfolder, hvor barnet har tendens til at blive fugtig. Pudderen klumper ikke, men holder de fugtige områder tørre, så det ikke bliver ubehageligt for baby.

Den er meget drøj i brug, så du skal ikke bruge meget ad gangen, og produktet vil vare længe.

Matas Baby Salve

Matas Striber Baby Salve er en hudvenlig og vandfri salve, der er baseret på vegetabilske olier og plejende lanolin. Den er perfekt til at forebygge rød numse hos baby, da den beskytter mod irritation på særligt udsatte hudområder i ansigt eller på numsen.

Er babys numse allerede rød, så anbefales Matas Baby Zinksalve, da den har en helende virkning på huden.

Nyfødt baby: Hvad skal vi huske?

Matas LIVE

Nyfødt baby: Hvad skal vi huske?

Den lille ny er på trapperne, og I står snart over for forældreskabet. Det skaber stor glæde – og en lille smule usikkerhed. For har man nu fået rigtig styr på alting, og ligger sutterne klar? Er pusletasken fyldt med alt det, man har brug for? Se med i denne live, hvor vi guider dig gennem de praktiske ting, du får brug for i den første tid af forældreskabet lige fra pakning af hospitalstasken til den nybagte mors bedste råd.

Læs også

Matas Baby Vådservietter

Matas Baby Vådservietter er geniale til pusletid, både hjemme og når I er på farten.

Vådservietterne indeholder en mild og uparfumeret lotion, som skånsomt renser og plejer huden. Her er altså ikke behov for vand, da servietterne erstatter sæbe ved bleskift. De kan også bruges til mange andre ting on the go, så det er perfekte at have med i pusletasken.

Matas Baby Zinksalve

Matas Baby Zinksalve er en  vandskyende salve med 25% zinkoxid. Den er god til at afhjælpe røde numser og har en helende virkning på rød og irriteret hud. Den lægger en vandskyende hinde på huden, som beskytter det irriterede område, så huden kan rå ro til at komme i balance igen.

Indholdet af glycerin giver fugt til huden og beskytter den mod udtørring.

Matas Baby Sikkerhedsvatpinde

Når ørerne på de små skal renses, er det vigigt, man ikke bruger noget, der kan beskadige øret på barnet. Matas Baby Sikkerhedsvatpinde er til rensning af det ydre øre, og den specielle facon øger trygheden for beskadigelse af mellemøre og trommehinde på barnet.

Selve pinden er lavet af papir, og vattet er 100% økologisk bomuld.

Andre gode produkter til børn og baby:

Relaterede artikler

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Vi guider

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Af Lene Skou Jensen

Vi vil rigtig gerne passe på vores børn – også mens de ligger inde i maven. Derfor lader vi være med at drikke alkohol og ryge cigaretter, og vi forsøger at spise sundt og huske vitaminpillerne. Men hvordan er det lige med kemikalier i fx cremer, kosmetik og alt det andet?

Læs Mere
Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Vi guider

Jordemoderen guider: Amning og en god ammeopstart

Af Lene Skou Jensen

Lige pludselig ligger barnet på din mave, vådt og glat! Det øjeblik du har drømt om og forestillet dig så mange gange. Og du skal måske til at amme. Hvor svært kan det være? Så længe der er et suttelystent barn og et mælkefyldt bryst, så skulle amningen gerne fungere. Det gør den også for mange. Der findes dog også dem, som har brug for støtte og hjælp. Det er bare lige med at finde rundt i de muligheder, der findes. Få råd her.

Læs Mere
Mild og god hudpleje til gravide

Vi guider

Mild og god hudpleje til gravide

Af Emily Salomon

Der er pludselig to streger på testpinden og et lille hjerte, der banker i ens mave. Og med den spirende graviditet følger 117 spørgsmål, ting at forholde sig til og sætte sig ind i. Hvilke kosttilskud bør man tage hvornår, hvad er det nu, man helst ikke skal spise og hvordan er det nu lige det er med hudpleje og kosmetik? Her er en lille guide til sidstnævnte og en række anbefalinger af nogle gode, skånsomme, stribede skønhedsprodukter, du trygt kan bruge i din graviditet.

Læs Mere
Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Vi guider

Gravid - hvilke kosttilskud og vitaminer?

Af Lene Skou Jensen

For at sikre at både du og barnet får de vigtigste vitaminer og mineraler, anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du supplerer din daglige kost med kosttilskud. De fleste vitaminer er ugiftige og udskilles uden problemer. Dog er fx for meget A-vitamin farligt for barnet. Tag derfor ikke større doser, end der er anbefalet. Se alle anbefalinger her.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.