• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Matas har samlet de grønne danske skønhedsbrands ét og samme sted nemlig i Matas Natur, så det er nemt og bekvemt for dig, når du skal shoppe skønhedsprodukter.

Miild

Grundlæggerne af Miild, Tine og Tanja, har begge oplevet allergi på egen krop som følge af makeup, og de ved derfor, hvor frustrerende det er ikke at kunne tåle den mascara, der giver de længste vipper eller den bedste blush. Derfor besluttede de sig for at tage sagen i egen hånd og skabe makeup-produkter, som både er skånsomme mod huden og vores klode.


Det har de klaret med bravur, og Miild kan som de første i verden præsentere tre anerkendte certificeringer på deres makeupprodukter i form af AllergyCertified, Svanemærket og ECOCERT COSMOS.


Hos Miild kan du få fingrene i økologisk mascara, pudder og blush, og så finder du også makeuppensler i flere størrelser, som er lavet af fine, syntetiske hår, da det er mest allergivenligt og hygiejnisk. Der er desuden kommet en ny skøn hudplejeserie til.

(36)
MIILD Mineral Bronzing Pudder 01 Apricity
359,95
DU OPTJENER 36 Point
(45)
MIILD Mineral Mascara 01 Black Length Inordinate
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(19)
MIILD Mineral Highlight 01 Gloaming
359,95
DU OPTJENER 36 Point
(2)
MIILD Facial Serum Repairing & Hydrating 30 ml
489,95
DU OPTJENER 49 Point
(26)
MIILD Mineral Concealer Duo 01 Light Ample
239,95
DU OPTJENER 24 Point

Rudolph Care

Tilbage i 2006 begyndte Rudolph Care deres skønhedsrejse med et ønske om at skabe hudplejeprodukter, der forener luksus og bæredygtighed.


Det er i den grad lykkedes, og Rudolph Care opnåede som det første skønhedsbrand i verden at kombinere en økologisk certificering med en miljøcertificering, hvilket er et bevis på, at du er sikret produkter, som tager hensyn til både din krop og miljøet, når du forkæler din hud med Rudolph Care.


Det danske mærke har siden sin begyndelse vokset sig større og større, og der kommer hele tiden nye produkter til deres portefølje, der i dag - foruden cremer og olier – også tæller shampoo, solcremer og parfume.

Tromborg

Tromborg har været en del af den danske skønhedsscene siden 2003 og har mange års kyndig erfaring på bagen. Kvinden bag er Marianne Tromborg, der før Tromborg arbejdede som makeupartist i 20 år, og derfor havde en klar idé om, hvordan makeup og hudpleje skal føles og fungere.


Mærket er kendt og elsket for både deres makeup og hudplejeprodukter, der altid er uden parbener og farvestoffer. Økologisk certificerede æteriske olier og planteekstrakter er begge vigtige ingredienser i Tromborgs plejeunivers, der både i dets indhold og udseende er kendetegnet ved at give en følelse af luksus i hverdagen.


Tromborgs makeup er simpel, og du skal ikke tage stilling til mange forskellige farver og produkter – Marianne har nemlig samlet alt det bedste og gjort det overskueligt for dig at vælge.  

(47)
Tromborg Mineral Foundation Favorite
379,95
DU OPTJENER 38 Point
(49)
Tromborg Deluxe Face Cream 50 ml
479,95
DU OPTJENER 48 Point
(0)
Tromborg Face Oil Stimulating 30 ml
459,95
DU OPTJENER 46 Point
(43)
Tromborg Lip Cure 15 ml
159,95
DU OPTJENER 16 Point
Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Nyhed

Miild: Svanemærkede og AllergyCertified mascaraer

Miild’s mascaraer er verdens første, der både er svanemærket og er AllergyCertified, og de har været 3,5 år undervejs. Miild er stiftet og udviklet af de to makeupartister, Tine Emilie Svendsen og Tanja Gregersen, der selv lider af allergi.

Læs også

Nilens Jord

Nilens Jord var den første makeupserie i Danmark helt uden parfume og parabener. Du kender måske den ikoniske lerkrukke til pudderen? Nilens Jord er nemlig inspireret af Egypten.


Du kan også prøve den allergicertificerede hudpleje fra Nilens Jord, som er perfekt til dig med sensitiv hud, eller hvis du blot gerne vil undgå allergener i den daglige hudpleje.


Alle Nilens Jord produkter er uden parfume og æteriske olier og hele hudplejeserien er AllergyCertified.(38)
Nilens Jord Creamy Touch 707 Highlight
164,95
DU OPTJENER 17 Point
(9)
Nilens Jord Face Cream Normal Skin 50 ml
294,95
DU OPTJENER 30 Point
(15)
Nilens Jord Cleansing Gel 125 ml
74,95
Førpris 149,95
DU OPTJENER 8 Point
(30)
Nilens Jord Second Skin Serum Foundation 547
289,95
DU OPTJENER 29 Point
(160)
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
154,95
DU OPTJENER 16 Point

Lavinde

Løwen skifter navn og fra nu af, skal du lede efter Lavinde, når du er på udkig efter deres allergivenlige produkter. Siden det danske kosmetikmærke blev lanceret i 2017, er de stormet frem i en sådan grad, at udlandet også fået øjnene op for dem, og derfor gør de nu deres navn mere internationalt.


Heldigvis er ingenting ændret ved deres prisvindende produkter, som stadig har design, kvalitet og fornuftige priser i fokus.


Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Lavinde, og lider du af sarte øjne, bør du tjekke dem ud. Ikke mindst for deres mascaraer der som de første i Danmark er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark!

(6)
Lavinde Copenhagen Refreshing Eye Makeup Remover 150 ml
109,95
DU OPTJENER 11 Point
(118)
Lavinde Copenhagen Beyond Volume & Curl Mascara Sort
179,95
DU OPTJENER 18 Point

Relaterede produkter

(104)
Nilens Jord Body Lotion 400 ml
249,95
DU OPTJENER 25 Point
(15)
Evolve Hyaluronic Serum 200 30 ml
299,95
DU OPTJENER 30 Point
(18)
My Moments Helping Hand Cream 75 ml
99,95
DU OPTJENER 10 Point
(54)
Ecooking Dagcreme 50 ml
269,95
DU OPTJENER 27 Point

Relaterede artikler

Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Vi guider

Gør-det-selv guide til Gua Sha sten massage

Af Isabel Marschall Thostrup

Gua Sha massage er i dag en af de mest populære, naturlige ansigtsbehandlinger i Asien og er ved at blive en rigtig rockstar i skønhedsbranchen over hele verden. Få gør-det-selv guiden her!

Læs Mere
ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Bag om brandet

ZARKOPERFUME - Bagom den danske parfumesucces

Af Isabel Marschall Thostrup

Zarko Pavlov er manden bag det danske parfumebrand, Zarkoperfume, og han er igen aktuel med sin nyeste duft, Cloud no. 2. Vi mødte ham på Nimb hotel til en snak om duftenes baggrund og Zarkos egen idealistiske tilgang til duftverdenen.

Læs Mere
Naturlige og rene dufte til dig

Vi guider

Naturlige og rene dufte til dig

Af Isabel Marschall Thostrup

Du går måske allerede efter de naturlige mærker, når du vælger hudpleje og makeup. Men vidste du, at også nogle parfumer er lavet specielt med naturligt indhold? Det er mærker som CLEAN, Zarkeoperfume samt de to lækre hudplejebrands, Rudolph Care og Tromborg, der også har dufte.

Læs Mere
Redaktionens helsefavoritter

Vi guider

Redaktionens helsefavoritter

Af Nicoline Kongedam

Går du op i sund mad og livsstil? Her får du et indblik i hvilke helseprodukter, der hitter her på redaktionen.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 190 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret