• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Nyhed: Få XXL vipper med L'Oréal Paris

Bakser du med tunge, tynde eller korte vipper? L’Oréal Paris Pro XXL mascaraserien er netop landet, og favner ethvert behov med den nye serie, som du kan være én af de første til at prøve! Mød i denne artikel de 3 nye mascaraer, som kan sætter en stopper for 3 forskellige vippe-issues! L’Oréal Paris har nemlig fundet løsningen, som kommer korte og tynde vipper til undsætning og giver samme effekt som et professionelt salon-lash-lift!

Hvad skal din mascara kunne? Ønsker du at opnå det perfekte buk? Eller maksimal volumen? Måske kilometerlange vipper? Uanset hvad du måtte ønske, kan du trygt gribe ud efter Pro XXL mascara-serien, der med to simple steps laver vaskeægte vippemagi på dine vipper!
De tre nye mascaraer har nemlig to børster, der bruges til først at påføre basen og dernæst bygge maksimal farve og volumen/længde/løft. Alle mascaraerne har unikke og effektive ingredienser til at skabe det bedste resultat!

Vildeste salon-lash-lift effekt

Kender du lash-lift behandlingen, som man kan få hos vippeteknikere? Jeg (Pernille fra Stories-redaktionen) vil påstå, at du med denne mascara kan få noget nær samme salon-resultat til en brøkdel af prisen (og tiden!!!) – alt sammen helt trygt hjemme på eget badeværelse og uden at skade vipperne. Altså jeg spørger bare: ”What’s not to like”?


Med kun 2 trin kan du opnå den vildeste lash lift-effekt, som holder i 24 timer!
Step 1 giver dine vipper 17x mere volumen, og step 2 giver dem den buede wauw-effekt, når vipperne løftes hele 20 grader!


Mascaraen har desuden en genial blanding af et pro-keratinkompleks, der giver dine vipper det løft, som de fortjener!

Laaange vipper, ja tak!

Jeg er personligt KÆMPE fan af længde-mascaraer, og derfor var jeg også svært begejstret over at se denne mascara lande på Matas’ hylder! Den her mascara står på min ønskeseddel til jul, for så tror jeg nemlig, det passer med, at jeg har brugt min gamle mascara op!


Som var det et par stiletter, får du her en helt spektakulær vippeforlængelse, som særligt skyldes den avancerede fiberteknologi.


Det første step skaber en sort base på dine vipper. Det andet step fremhæver og giver længde, så du kan sige ”bye, bye” til de korte vipper og baske med bambivipperne, helt indtil du om aftenen griber ud efter makeupfjerneren! ​​​​

Fremhæv din unikke skønhed med L’Oréal Paris

Nyhed

Fremhæv din unikke skønhed med L’Oréal Paris

Skønhedsidealer kommer og går. Kurvede former, kort hår, påtegnede skønhedspletter og buskede øjenbryn er alle eksempler på skønhedstendenser, der på skift har været aktuelle gennem de sidste mange årtier.

Læs også

Dramatisk volumen

Elsker du også vipper med masser af naturlig volumen? Så vil denne XXL Volume mascara virkelig ikke skuffe dig! Her kan du nemlig opnå max volumen for et dramatisk look – jo flere lag, du påfører, jo mere ’tjubang’ får du for pengene!


Sig farvel til tynde vipper uden volumen hele dagen og aftenen igennem!
Samtidig med, at du kan vise dine nye, voluminøse og tætte vipper frem, er formuleringen med kerneingrediensen, B5-vitamin, skånsom og plejende på vipperne.


Påfør allerførst den hvide base for volumen og separation af vipperne. Påfør dernæst den sorte mascara, der opbygger mere volumen fra rod til spids.
Og så er der ikke andet for end blot at nyde det vilde resultat: Smukke og fyldige vipper!

3 L'Oréal Paris-artikler, vi anbefaler, du også læser:

Fremhæv din unikke skønhed med L’Oréal Paris

Nyhed

Fremhæv din unikke skønhed med L’Oréal Paris

Skønhedsidealer kommer og går. Kurvede former, kort hår, påtegnede skønhedspletter og buskede øjenbryn er alle eksempler på skønhedstendenser, der på skift har været aktuelle gennem de sidste mange årtier.

Læs Mere