Vi guider

Hvilken makeup kan du bruge som gravid?

Som gravid eller nybagt mor er der mange ting at forholde sig til. Kemi i makeup er en af dem. Hvis du bruger makeup og gerne vil fortsætte med det, findes der heldigvis masser af gode og sikre produkter, du trygt kan bruge som gravid eller hvis du ammer. Vi guider dig her.

Mamma univers

Når du er gravid eller nybagt mor, kan du have en småstresset hverdag. Du vil måske gerne nå det hele på den halve tid. Og du vil måske også gerne være skøn uden unødvendig kemi og dårlig samvittighed. Derfor finder du her forslag til, hvordan du nemt får et look med produkter, som du trygt kan bruge, når du er gravid eller nybagt mor. Vi har valgt en række produkter til både huden, læberne og øjnene, så du får et komplet look - en let rutine, med kun fem steps!

Videoguide til gravid-venlig makeup

Berit er jordemoder og guider dig her til gravid-venlig makeup og produkter fra Nilens Jord, som du trygt kan bruge under hele graviditeten og som nybagt mor. Du kan også møde Berit på Gravid.dk.1. Udlign udjævnheder i din hud

Når du skal udligne udjævnheder i hud, vil jeg anbefale Tinted Day Cream fra Nilens Jord. Den er helt uden parfume og giver glød og dækker let.


Du kan også bruge Youngbloods mineralfoundation, her får du en mere ensartet hud og et meget fint, naturligt look. Du lægger den på med en stor børste, gerne en kabuki-børste som fås i mange forskellige mærker og prisklasser. Mineralpudderen passer til alle hudtyper, og du finder helt sikkert en farvetone, der passer til din hud.

SPAR 20%ABONNÉR
Nilens JordTinted Day Cream
174,95 kr.
(228)
SPAR 20%
YoungbloodLoose Mineral Foundation
Medlemspris
299,96 kr.374,95 kr.
(102)
SPAR 20%
TromborgDeluxe Kabuki Brush
Medlemspris
191,96 kr.239,95 kr.
(32)
15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Læs også

2. Skab en fin finish - blush, highlighter, øjenskygge eller på læberne.

Når din hud er blevet fin og ensartet med mineral foundation, giver det en rigtig fin finish, hvis du bruger Tromborgs baked minerals bagefter. De er bagt på de reneste mineraler.


Det er et fantastisk multi-produkt, som du kan bruge på flere forskellige måder. Brug den enten som blush eller highlighter på kinderne, brug den som øjenskygge eller dup lidt på dine læber.


Den er nem at påføre, da den både bliver flot, når du bruger fingrene, og når du bruger en pensel. Den fås i 4 skønne farver.


Du kan også vælge at supplere med en flot solskinspudder, der giver en sund sommerkulør.

SPAR 20%
TromborgBaked Minerals
Medlemspris
351,96 kr.439,95 kr.
(141)
SPAR 20%
Flere varianter
Nilens JordMineral Bronzer
Medlemspris
235,96 kr.294,95 kr.
(291)
SPAR 20%
TromborgBaked Minerals
Medlemspris
351,96 kr.439,95 kr.
(141)
SPAR 20%
TromborgBaked Minerals
Medlemspris
351,96 kr.439,95 kr.
(141)
SPAR 20%
TromborgBaked Minerals
Medlemspris
351,96 kr.439,95 kr.
(141)

3. Friske øjne

Både under og efter graviditeten kan du komme til at se en smule træt ud, fordi du ofte ikke får så meget søvn. Her kan det være en god ide at bruge en god concealer og mascara, som kan åbne de trætte øjne lidt op.


Nilens Jords mascara er et fantastisk valg, da den er uden parfume. Volumen mascaraen giver et naturligt look med adskilte vipper og masser af fylde.


Miild har lavet en fanstatisk concealer med de bedste certificeringer, så du ved at du kun bruger gode ingredienser på huden.

SPAR 20%
788 Black
Nilens JordVolume Mascara
Medlemspris
143,96 kr.179,95 kr.
(605)
SPAR 20%
MIILDNatural Mineral Concealer Duo
Medlemspris
207,96 kr.259,95 kr.
(160)
Sådan kan dit hår ændre sig i graviditeten

Vi guider

Sådan kan dit hår ændre sig i graviditeten

Nogle dage ser man sig i spejlet og spørger sig selv ”Hvorfor ændrer mit hår sig sådan? Hvad er der nu galt med min hovedbund? Hvad stiller jeg op med det her?” Ja, listen kan være lang, når det kommer til alle de forandringer, du går igennem som gravid og nybagt mor. Få tips og tricks til håret her.

Læs også

4. Bløde og lækre læber

Er der noget, mere lækkert end en skøn læbepomade med flot farve og masser af shimmer? Nej vel! Nilens Jord Pretty Lips helt naturlige. Og bedst af alt kan du tage dem på uden et spejl i nærheden!


De giver dine læber masser af fugt, farve og pleje med bl.a. shea butter. Den føles på ingen måde fedtet eller klistret på læben.


Prøv også Burt's Bees tinted lip balm, der er 100% naturlige og findes i 10 smukke farver.

SPAR 20%
Nilens JordPretty Lips Vintage
Medlemspris
135,96 kr.169,95 kr.
SPAR 20%
Burt's BeesTinted Lip Balm - Hibiscus 4,25 g
Medlemspris
63,96 kr.79,95 kr.
(24)
SPAR 20%
Burt's BeesTinted Lip Balm - Pink Blossom 4,25 g
Medlemspris
63,96 kr.79,95 kr.
(29)

5. Smukke bryn

Hvis du skal lave de perfekte bryn, har vi masser af forskellige produkter, der er fremstillet helt naturligt.

  • Start med en brow pen, som du bruger til at definere dit bryn med. Tegn rundt om brynet, så du med øjenbrynsstregen laver skabelonen til dine bryn.
  • Derefter tager du brow powder og lægger lidt farve ind de steder der evt. mangler lidt hår, så brynet synes både kraftigere og blødere.
  • Til sidst fikserer du brynet med en brow fix, så brynet ligger flot og holder hele dagen.


Hvis du synes, det er for meget med tre forskellige produkter, kan du sagtens nøjes med et eller to af produkterne, alt efter hvordan dine bryn ser ud. Nogle har måske kun brug for at få tæmmet og lagt hårene ned, mens andre mangler hår eller form på brynet.

SPAR 20%
Nilens JordBrow Pen
Medlemspris
95,96 kr.119,95 kr.
(105)
SPAR 20%
KUN ONLINE
Lönn
IDUN MineralsEyebrow Pencil
74,95 kr. 124,95 kr.
(1)

Relaterede produkter:

SPAR 20%
MIILDNatural Mineral Blush
Medlemspris
223,96 kr.279,95 kr.
(118)
SPAR 20%
Extreme Black
CliniqueHigh Impact Extreme Volume Mascara
Medlemspris
203,96 kr.254,95 kr.
(73)
SPAR 20%
TromborgBlush
Medlemspris
159,96 kr.199,95 kr.
(143)
3 FOR 2
50 ml
Matas NaturBB lys Ansigtscreme
129,95 kr.
(129)

Relaterede artikler

Derfor elsker vi mineralmakeup

Vi guider

Derfor elsker vi mineralmakeup

Mineralmakeup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide rene og naturlige makeupprodukter. Vi fremhæver fem af vores favoritprodukter og giver tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine yndlingsprodukter.

Læs Mere
Er solen farlig, når man er gravid?

Vi guider

Er solen farlig, når man er gravid?

Af Ida Hinchely Kyhn

Vi glæder os alle til solens varme stråler. Til at komme lidt ud i den friske luft og nyde solen varme vores vintertrætte kroppe op. Men er der noget, man skal være ekstra opmærksom på, når man er gravid i forhold til solbadning? Det dykker vi ned i i denne artikel.

Læs Mere
Osteopaten guider: 5 gode råd til tarme i balance

Din sundhed

Osteopaten guider: 5 gode råd til tarme i balance

Af Ívar Dagsson, osteopat

Du tænker måske ikke så meget over din fordøjelse i det daglige, men faktisk spiller den en stor rolle for kroppens funktion. Hvis den ikke fungerer optimalt, vil du sandsynligvis mærke det. I denne artikel gør vi dig klogere på tarmene, deres vigtighed for kroppen og på, hvordan du kan være med til at sikre dig en god fordøjelse.

Læs Mere
Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Vi guider

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Af Lene Skou Jensen

Vi vil rigtig gerne passe på vores børn – også mens de ligger inde i maven. Derfor lader vi være med at drikke alkohol og ryge cigaretter, og vi forsøger at spise sundt og huske vitaminpillerne. Men hvordan er det lige med kemikalier i fx cremer, kosmetik og alt det andet?

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek