• Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage
Vi guider

Hvilken makeup kan du bruge som gravid?

Som gravid eller nybagt mor er der mange ting at forholde sig til. Kemi i makeup er en af dem. Hvis du bruger makeup og gerne vil fortsætte med det, findes der heldigvis masser af gode og sikre produkter, du trygt kan bruge som gravid eller hvis du ammer. Vi guider dig her.

Mamma univers

Når du er gravid eller nybagt mor, kan du have en småstresset hverdag. Du vil måske gerne nå det hele på den halve tid. Og du vil måske også gerne være skøn uden unødvendig kemi og dårlig samvittighed. Derfor finder du her forslag til, hvordan du nemt får et look med produkter, som du trygt kan bruge, når du er gravid eller nybagt mor. Vi har valgt en række produkter til både huden, læberne og øjnene, så du får et komplet look - en let rutine, med kun fem steps!

Videoguide til gravid-venlig makeup

Berit er jordemoder og guider dig her til gravid-venlig makeup og produkter fra Nilens Jord, som du trygt kan bruge under hele graviditeten og som nybagt mor. Du kan også møde Berit på Gravid.dk.


1. Udlign udjævnheder i din hud

Når du skal udligne udjævnheder i hud, vil jeg anbefale Tinted Day Cream fra Nilens Jord. Den er helt uden parfume og giver glød og dækker let.


Du kan også bruge Youngbloods mineralfoundation, her får du en mere ensartet hud og et meget fint, naturligt look. Du lægger den på med en stor børste, gerne en kabuki-børste som fås i mange forskellige mærker og prisklasser. Mineralpudderen passer til alle hudtyper, og du finder helt sikkert en farvetone, der passer til din hud.

(75)
Nilens Jord Tinted Day Cream 431 Dawn
154,95
DU OPTJENER 16 Point
Youngblood Loose Mineral Foundation Soft Beige
424,95
DU OPTJENER 43 Point
(13)
Tromborg Deluxe Kabuki Brush
239,95
DU OPTJENER 24 Point
Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi guider

Økologisk og grøn hudpleje med god samvittighed

Vi har gjort det nemt for dig at træffe et grønnere valg, når du vælger produkter inden for skønhed, helse og velvære. Her kan du se nogle af de skønne naturlige hudplejeprodukter, der udmærker sig, enten fordi de er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller bæredygtige.

Læs også

2. Skab en fin finish - blush, highlighter, øjenskygge eller på læberne.

Når din hud er blevet fin og ensartet med mineral foundation, giver det en rigtig fin finish, hvis du bruger Tromborgs baked minerals bagefter. De er bagt på de reneste mineraler.


Det er et fantastisk multi-produkt, som du kan bruge på flere forskellige måder. Brug den enten som blush eller highlighter på kinderne, brug den som øjenskygge eller dup lidt på dine læber.


Den er nem at påføre, da den både bliver flot, når du bruger fingrene, og når du bruger en pensel. Den fås i 4 skønne farver.


Du kan også vælge at supplere med en flot solskinspudder, der giver en sund sommerkulør.

(29)
Tromborg Baked Minerals Silk
439,95
DU OPTJENER 44 Point
(47)
Nilens Jord Mineral Bronzer 502 Satin
264,95
DU OPTJENER 27 Point
(8)
Tromborg Baked Mineral Highlight
439,95
DU OPTJENER 44 Point
(14)
Tromborg Baked Mineral Bronze
439,95
DU OPTJENER 44 Point
(23)
Tromborg Baked Minerals Golden
439,95
DU OPTJENER 44 Point

3. Friske øjne

Både under og efter graviditeten kan du komme til at se en smule træt ud, fordi du ofte ikke får så meget søvn. Her kan det være en god ide at bruge en god concealer og mascara, som kan åbne de trætte øjne lidt op.


Nilens Jords mascara er et fantastisk valg, da den er uden parfume. Volumen mascaraen giver et naturligt look med adskilte vipper og masser af fylde.


Miild har lavet en fanstatisk concealer med de bedste certificeringer, så du ved at du kun bruger gode ingredienser på huden.

(292)
Nilens Jord Volume Mascara 788 Black
154,95
DU OPTJENER 16 Point
(37)
MIILD Mineral Concealer Duo 01 Light Ample
249,95
DU OPTJENER 25 Point
Sådan kan dit hår ændre sig i graviditeten

Vi guider

Sådan kan dit hår ændre sig i graviditeten

Nogle dage ser man sig i spejlet og spørger sig selv ”Hvorfor ændrer mit hår sig sådan? Hvad er der nu galt med min hovedbund? Hvad stiller jeg op med det her?” Ja, listen kan være lang, når det kommer til alle de forandringer, du går igennem som gravid og nybagt mor. Få tips og tricks til håret her.

Læs også

4. Bløde og lækre læber

Er der noget, mere lækkert end en skøn læbepomade med flot farve og masser af shimmer? Nej vel! Nilens Jord Pretty Lips helt naturlige. Og bedst af alt kan du tage dem på uden et spejl i nærheden!


De giver dine læber masser af fugt, farve og pleje med bl.a. shea butter. Den føles på ingen måde fedtet eller klistret på læben.


Prøv også Burt's Bees tinted lip balm, der er 100% naturlige og findes i 10 smukke farver.

(8)
Burt's Bees Tinted Lip Balm - Hibiscus 4,25 g
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(13)
Burt's Bees Tinted Lip Balm - Pink Blossom 4,25 g
79,95
DU OPTJENER 8 Point

5. Smukke bryn

Hvis du skal lave de perfekte bryn, har vi masser af forskellige produkter, der er fremstillet helt naturligt.

 • Start med en brow pen, som du bruger til at definere dit bryn med. Tegn rundt om brynet, så du med øjenbrynsstregen laver skabelonen til dine bryn.
 • Derefter tager du brow powder og lægger lidt farve ind de steder der evt. mangler lidt hår, så brynet synes både kraftigere og blødere.
 • Til sidst fikserer du brynet med en brow fix, så brynet ligger flot og holder hele dagen.


Hvis du synes, det er for meget med tre forskellige produkter, kan du sagtens nøjes med et eller to af produkterne, alt efter hvordan dine bryn ser ud. Nogle har måske kun brug for at få tæmmet og lagt hårene ned, mens andre mangler hår eller form på brynet.

(28)
Nilens Jord Brow Pen 204 Medium Brown
99,95
DU OPTJENER 10 Point

Relaterede produkter:

(17)
MIILD Mineral Blush 03 Rose Reverie
259,95
DU OPTJENER 26 Point
(38)
Clinique High Impact Extreme Volume Mascara Extreme Black
244,95
DU OPTJENER 25 Point
(19)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP Concealer Wand Fair
79,95
DU OPTJENER 8 Point
(43)
Tromborg Blush Vintage
179,95
DU OPTJENER 18 Point
(59)
Matas Natur BB lys Ansigtscreme 50 ml
119,95
DU OPTJENER 12 Point
Tromborg Blush Deluxe
279,95
DU OPTJENER 28 Point

Relaterede artikler

Derfor elsker vi mineralmakeup

Vi guider

Derfor elsker vi mineralmakeup

Mineralmakeup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide rene og naturlige makeupprodukter. Vi fremhæver fem af vores favoritprodukter og giver tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine yndlingsprodukter.

Læs Mere
Er solen farlig når man er gravid?

Vi guider

Er solen farlig når man er gravid?

Af Lene Søe Rasmussen

Vi glæder os alle til solens varme stråler. Til at komme lidt ud fra vores hjem og nyde solen varme vores vintertrætte kroppe op. Men er der noget man skal være ekstra opmærksom på, når man er gravid i forhold til solbadning?

Læs Mere
 7 tips til sunde tarme

Vi guider

7 tips til sunde tarme

Af Trine Brøndsted

Vores tarmsystem og de cirka 50 billioner bakterier, der bor i tarmene, har for relativt nylig vist sig også at have betydning for vores immunforsvar og helbred. Sunde tarme har for eksempel en positiv indflydelse på vores hjerne, vægt, energi og humør. Her får du tips til at få dine tarme i topform.

Læs Mere
Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Vi guider

Vær forsigtig med kemien, når du er gravid

Af Lene Skou Jensen

Vi vil rigtig gerne passe på vores børn – også mens de ligger inde i maven. Derfor lader vi være med at drikke alkohol og ryge cigaretter, og vi forsøger at spise sundt og huske vitaminpillerne. Men hvordan er det lige med kemikalier i fx cremer, kosmetik og alt det andet?

Læs Mere
 • Hjemmelevering
 • Afsendelse 1-2 hverdage
 • Byt i 270 butikker
 • Mere end 1000 brands
 • Byt i 30 dage