• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu
Vi guider

3 nemme trin, der gør dit efterår smukkere

Enig! Efteråret i Danmark er lækkert. Man ser det for sig. Bladenes flammende farver på træerne, spiced latte og gåture i blødt lys, der får alt til at se godt ud på Instagram. Men efteråret kan også være hårdt mod særligt vores hud og hår. Læs med og bliv inspireret til, hvordan du ved hjælp af 5 produkter fra Pudderdåserne kan opbygge og bevare fugt i håret og i huden i de kolde måneder.

Måske du allerede kender Pudderdåserne.dk. De har nemlig været på banen længe med deres ligefremme og ærlige meninger om stort set alt inden for beauty. De to kvinder har efterhånden samlet mange års erfaring og viden. Det har de valgt at bruge til noget godt, nemlig produkter med effekt og nul parfume. Effekt er lige præcis dét, vi går efter, når vi gerne vil bevare og opbygge fugt i de kolde måneder. Så her får du tre nemme trin, der kan hjælpe dig!

Trin 1: Huden er et godt sted at starte

Ren hud er glad hud, så vi starter med den nye Alt i en Renseolie, der kan bruges til både ansigt og krop (og hvis det ikke er nice…). Du påfører den på tør hud og masserer blidt, til konsistensen ændrer sig, og vasker det derefter af med en fugtig klud.


Når ansigtet er renset, er det tid til Alt i en Hyaluronsyre, der med sine 3 forskellige størrelser af molekyler sørger for elasticitet, fugt og udglatning af fine linjer. Brug den før creme eller makeup.


Og så skal Cremen på banen, ja det hedder den faktisk. Og det passer. Den bløde creme lindrer og beroliger den tørre hud, mens den genskaber fugtbalancen ved at binde fugt til huden.

Pudderdåserne.dk Alt I En Renseolie 100 ml
149,95
Optjen 15 point
(83)
Pudderdåserne.dk Alt I En Hyaluronsyre 50 ml
199,95
Optjen 20 point
Pudderdåserne.dk Cremen 100 ml
249,95
Optjen 25 point

Trin 2: Jævn hud og mindre porer

Findes der noget bedre en jævn og glat hud? Næppe. Det kan du opnå med Pudderdåsernes Niacinamid 10% serum. Niacinamid er et B3 vitamin, og det er med til at gøre, at dette serum er godt for de fleste hud-udfordringer: Den giver ikke kun en jævn og mere ensartet hud, den minimerer også hudens porer. Derudover er den en lifesaver, hvis du fx har gamle ar eller hyperpigmentering – det hjælper den nemlig også med at mindske. Så what’s not to like?
​​​​​​​

Så er det en jævn hud, du ønsker, så gør Pudderdåsernes Niacinamid 10% til en del af din hudplejerutine. Ligesom Alt i en Hyaluronsyren, skal den under din creme. Prøv det af her til efteråret, og oplev hvordan dine porer minimeres og huden får mere glød. Kolde måneder eller ej – glød vil vi jo altid gerne have mere af!

(195)
Pudderdåserne.dk Niacinamid 10% Serum 50 ml
199,95
Optjen 20 point

Trin 3: Nu er vi der næsten

Vi skal ikke glemme hovedbunden og håret, der ofte bliver udsat for skrappe midler, som kan irriter eller udtørre. Vi giver dig: Vaskebalsam.


Vaskebalsam er ikke bare et genialt ord, det er også et genialt og skånsomt produkt.


Du skal lige vænne dig til, at den ikke skummer, men det gør heller ikke noget, for det virker med sine gode olier fra kamelia, kokos- og macadamianødder og sit hvedeprotein, der styrker og plejer beskadiget hår.


Vi ses ude i efteråret med hår, hud og negle, der kan klare de mørke måneder.

(18)
Pudderdåserne.dk Vaskebalsam 500 ml
179,95
Optjen 18 point

Relaterede produkter

(7)
Pudderdåserne.dk Hovedbundsbørste
89,95
Optjen 9 point
(301)
Pudderdåserne.dk T-Zone Peeling 50 ml
199,95
Optjen 20 point
(195)
Pudderdåserne.dk Niacinamid 10% Serum 50 ml
199,95
Optjen 20 point
(103)
Pudderdåserne.dk Alt i en Make-up Fjerner 200 ml
99,95
Optjen 10 point
(45)
Pudderdåserne.dk Peeling Shampoo 500 ml
229,95
Optjen 23 point
(17)
Pudderdåserne.dk Alt I en kur 150 ml
179,95
Optjen 18 point

Relaterede artikler

Pudderdåserne løfter sløret for ny hårplejeserie!

Matas LIVE

Pudderdåserne løfter sløret for ny hårplejeserie!

Af Matas

Pudderdåsernes hudplejeprodukter er kendt og elsket landet over. I dag på Matas LIVE afslører grundlæggerne, Katja og Helene, en række spritnye tilføjelser til serien, der nu bliver udvidet til håret! Se med, for at være en af de første til at se nyhederne og stil spørgsmål undervejs! Vi lover effektive, parfumefri produkter af samme høje kvalitet du allerede kender – og selvfølgelig masser af sjov.

Læs Mere
Parfumefri hudpleje guide

Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Af Isabel Marschall Thostrup

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Læs Mere
Sådan slipper du af med tør og irriteret hovedbund

Vi guider

Sådan slipper du af med tør og irriteret hovedbund

Af Isabel Thostrup

Driller hovedbunden? Tør og irriteret hovedbund kommer ofte om vinteren og kan både klø og flage. Det irriterende problem kan heldigvis afhjælpes med den rigtige behandling. Se med her, hvor vi guider dig til at komme den besværlige tørre hovedbund til livs.

Læs Mere
De bedste beauty nyheder i Matas

Vi guider

De bedste beauty nyheder i Matas

Af Amalie Schiller

HOT DROP: vilde beauty nyheder på Matas.dk. Bevares, jeg er måske en smule biased, men jeg må indrømme, at det er nogle ret vilde nyheder, vi har lanceret på matas.dk den seneste tid. Blandt andet australske Frank Body, svenske IsaDora og Pixi fra Soho i London. I indlægget her har jeg testet et udvalg af de skønne nyheder, så du kan lære dem bedre at kende.

Læs Mere