Menu
Vi guider

Parfumefri hudpleje guide

Måske har du allergi, sensitiv hud eller bare en sart næse. Der er mange gode grunde til at vælge rene hudplejeprodukter uden parfume i. Men det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i markedet, og derfor får du her en oversigt over nogle af de mest populære mærker og produkter uden parfume.

Prøv at tælle sammen, hvor mange produkter du bruger på en dag eller en uge. Hvis du er i risikogruppen for parfumeallergi kan det være en fordel at vælge bare nogle produkter fri for parfume, især i ’leave-on’ produkter som hudpleje. Du kan trygt vælge fra listen her, de er nemlig helt uden både kunstig og naturlig parfume.

Se nogle af de bedste hudplejeprodukter uden parfume:

Nilens Jord

Nilens Jord hudpleje er allergy certified, en international allergicertificering, som sikrer at der ikke er parfume i produkterne.


Derfor kan du frit vælge mellem produkterne i hudplejeserien fra Nilens Jord, som er perfekt til sensitiv hud.


Se alt hudpleje fra Nilens Jord

Matas Natur

Matas Natur serien uden parfume har flere certificeringer, blandt andet Astma Allergi-mærket, der er en sikker garanti for parfumefri pleje.


Serien indeholder alt til en komplet plejerutine, så du kan fylde badeværelseshylden med lækre produkter helt fri for parfume.


Se hele den parfumefri Matas Natur-serie her

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Vi guider

15 hudplejebrands med økologiske ingredienser

Hudplejeprodukter med fokus på bæredygtighed og økologiske ingredienser er i høj kurs i disse dage. Men det kan måske være lidt svært at hitte ud af, hvor du kan finde den bedste naturlige hudpleje? Bare rolig - vi har samlet 15 skønne brands til dig her, som enten indeholder økologiske og naturlige ingredienser eller er veganske eller bæredygtige, så du kan lade dig inspirere til dit næste køb. Lad os se på dem her!

Læs også

Clinique

Alle Cliniques produkter er uden parfume, og det gælder både naturlig og syntetisk parfume.


Du kan derfor være helt sikker på at få fat i parfumefri hudpleje, når du shopper produkter herfra uanset hvilken af serierne, du foretrækker.


Se alt fra hudpleje fra Clinique

Pudderdåserne

Bloggerdarlingerne, Pudderdåserne, har lanceret deres egen hudplejelinje, og her er du garanteret at produkterne er både effektive og helt uden parfume.


Du kan både få gode basisprodukter som rens og dagcreme med solfaktor, men også mere specialiserede produkter som A-vitamin, AHA peeling og niacinamid serum.


Se alt fra Pudderdåserne her

Eight Hour Cream - Fragrance Free

Elizabeth Arden favoritten Eight Hour Cream, er nok en de fleste af os kender og måske har ejet på et tidspunkt.


Men brandet har vist opdaget, at den karakteristiske duft deler vandene lidt, og derfor findes den nu i en parfumefri variant, så du stadig kan få glæde af de gode egenskaber, selvom du gerne vil undgå parfumen.

Idun

Det svenske mærke Idun er særligt udviklet til sart hud og har gode, veldokumenterede ingredienser i hudplejeserien, der selvfølgelig også er uden parfume.


Det er bestemt ikke kedelige produkter, og som bonus er de vildt fine og skandinaviske i designet, så de vil med garanti pynte på hylden derhjemme.


Se alt Idun hudpleje

Relaterede artikler

Danske skønhedsmærker hos Matas

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Vi guider

Vi tester 7 myter om kokosolie i hår- og hudpleje

Af Isabel Marschall Thostrup

Kokosolie er blevet hyldet i skønhedsverdenen som et multiprodukt til både hudpleje, hårpleje og alt derimellem. Men hvad kan du egentlig bruge kokosolie til – og virker det? Her får du den store guide om kokosolie.

Læs Mere
C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Vi guider

C-vitamin: De bedste produkter til strålende hud

Af Isabel Marschall Thostrup

Glow! Det er præcis hvad huden får, når du bruger c-vitamin i din hudplejerutine. Men C-vitamin kan faktisk gøre andet end at give glød til huden; det kan give en mere ensartet hudtone, beskytte huden fra forurening og også være med til at give fugt. Få overblikket over de forskellige mærkers styrker, så du kan finde de produkter, der passer bedst til netop dig.

Læs Mere
Tid til hjemmespa

Vi guider

Tid til hjemmespa

Af Alberte Sejling

Lige nu er der tid til masser af indendørs hygge, hvor du med fordel kan tage dig tid til selvforkælelse og lave din egen hjemmespa. Vi har samlet nogle af vores favorit welnessprodukter, som vil gøre din spaoplevelse endnu mere luksuriøs.

Læs Mere