• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret
Nyhed

Matas lancerer ny, skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Derfor lancerer Matas Striberne nu en helt ny kropsplejeserie, der omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Gennem generationer har Matas Striberne sørget for gode og effektive plejeprodukter til danskernes behov – altid med stor omtanke for miljø og sundhed til fornuftige priser. Den helt nye kropsplejeserie Mild er ingen undtagelse. Med Mild-serien imødekommer Matas danskernes stigende behov for skånsomme produkter. En undersøgels baseret på forbrugerdata indhentet fra blandt Club Matas medlemmer i maj 2019 viser nemlig, at hele 30% af de danske forbrugere i dag ønsker produkter uden parfume, når de køber kropspleje.

Mild for din sundhed og miljøet

Mild-serien omfavner selv den mest sensitive hud, som Astma-Allergi-mærkets Blå Krans på fronten er et bevis for. Den Blå Krans indikerer, at du ved brug af produkterne minimerer risikoen for allergi, da der hverken er parfumestoffer eller anden unødig kemi til stede. Svanemærket sikrer desuden, at der er taget stort hensyn til miljøet under produktionen og i form af emballagevalget. Blandt andet har Matas reduceret emballageforbruget på krukkerne med 30% men med nøjagtigt samme mængde indhold. Den bæredygtige og miljøbevidste tilgang til produktion afspejler sig også i den nye Mild-serie, idet den er produceret i Danmark og er vegansk.

7 skånsomme sommernyheder

Mild-serien består af alt, hvad du skal bruge for at komme godt gennem hverdagen – lige fra bløde bodycremer til eksfolierende bodyscrub. Serien består samlet set af syv skønne nyheder med nøje udvalgte og aktive ingredienser – og selvfølgelig til en rigtig god pris. Serien er især oplagt til dig med sensitiv hud, men kan bruges af alle hudtyper.

I sortimentet finder du:

Matas Mild Showergel

Der er ikke nogen bedre måde at starte morgenen på end med denne forfriskende nyhed i badet. Showergelen er beriget med allantoin, som beroliger og blødgør huden, mens glycerin er fugtgivende og beskytter mod udtørring.

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Nyhed

De ideelle renserutiner til dig med sensitiv hud

Det er altafgørende med gode og konsekvente renserutiner, hvis huden skal holdes smuk og sund gennem hele livet. Har du ovenikøbet sensitiv hud, kræver det ekstra skånsom pleje. Vi guider dig til de ideelle renserutiner med Striberne, der passer ekstra godt på huden.

Læs også

Matas Mild Bodyscrub

Den lækre scrub indeholder blide skrubbekorn fra bambus, der sliber de døde hudceller af og efterlader huden blød, glat og smidig. Pentavitin hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance, og allantoin beskytter mod irritation.

(12)
Matas Striber Mild Bodyscrub Uden Parfume 200 ml
29,95
Førpris 49,95
DU OPTJENER 3 Point

Matas Mild Bodylotion

Fugt huden hver dag med denne lette bodylotion, der indeholder blødgørende og beroligende allantoin. Provitamin B5 tilfører huden godt med fugt, mens creatine virker cellefornyende og styrker hudens spændstighed.

Matas Mild Bodycreme

En lækker, fed creme, der Indeholder allantoin, som beroliger og blødgør, mens provitamin B5 tilfører godt med fugt. Creatine virker cellefornyende og styrker hudens spændstighed.

Matas Mild Bodybutter

En luksuriøs og fed creme, der indeholder allantoin, som beroliger og blødgør, mens provitamin B5 tilfører godt med fugt. Creatine virker cellefornyende og styrker hudens spændstighed.

(21)
Matas Striber Mild Bodybutter Uden Parfume 250 ml
29,95
Førpris 49,95
DU OPTJENER 3 Point

Matas Mild Bodyoil

En rig olie beriget med avocadoolie, som stimulerer dannelsen af kollagen og øger hudens smidighed. Indholdet af mandelolie bevarer fugtigheden i huden, mens jojobaolie blødgør, reducerer rynker og virker plejende. Perfekt som fugtgiver på fugtig hud efter badet.

Matas Mild Håndsæbe

En skånsom håndsæbe, der er ideel til hyppig vask af hænderne. Sæben indeholder allantoin, der beroliger, giver fugt og blødgør den udsatte hud på hænderne. Provitamin B5 tilfører godt med fugt, reparerer og plejer.

(10)
Matas Striber Mild Håndsæbe Uden Parfume 400 ml
24,95
Førpris 34,95
DU OPTJENER 3 Point

Relaterede artikler

4 nemme tips til en sundere hverdag

Vi guider

4 nemme tips til en sundere hverdag

Af Cecilia Demant

Ekstra sundhed i hverdagen behøver ikke at være tidskrævende, besværligt eller ubehageligt; vi giver dig 4 nemme måder at få mere af det på.

Læs Mere
Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Vi guider

Danske skønhedsmærker hos Matas Natur

Af Alberte Sejling

På trods af vores lille størrelse, kan vi i Danmark bryste os af et stort udvalg af danske brands, som laver skønhed i verdensklasse. De danske mærker tænker ofte i grønne baner, og det er mange lækre både pleje-og makeupprodukter til dig, der gerne vil gå den naturlige skønhedsvej.

Læs Mere
  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 60 dages returret