Vi guider

Oplev Stribernes hårplejeserie med hyaluron

Nyd godt af hyaluronens fugtgivende effekt i dine lokker med den populære Hyaluron-hårplejeserie fra Striberne. Du får samme fantastiske duft, du kender fra kropsplejeserien. Jeg har testet produkterne i serien af, og jeg vil i denne artikel gennemgå dem. Læs med!

Hyaluronsyre er med sine plejende og fugtgivende egenskaber enormt populært – og jeg forstår godt hvorfor! Jeg er nemlig selv helt vild med hyaluronsyre, og jeg bruger det selv i mange af mine produkter. Jeg har derfor også testet Stribernes hårplejeserie af, og jeg vil her gennemgå den, så du kan lade dig inspirere og lære mere om den fantastiske ingrediens.

Matas Hyaluron Shampoo

Det første produkt i hårplejeserien er Hyaluron Shampoo. Med indhold af betaine, hyaluronsyre og glycerin styrker shampooen håret, reducerer splittede ender og opretholder hårets fugtbalance. Shampooen er perfekt til dig, der ønsker en skummende, velduftende shampoo, med fokus på fugt og pleje.  


Med denne shampoo kan du se frem til blødt, glansfuldt hår, der dufter skønt af blomstrende liljekonval og jasmin efter hver eneste vask.

500 ml
Matas StriberHyaluron Shampoo
59,95 kr.
(68)

Svanemærket gør det enkelt for dig

Alle produkter i hårplejeserien er Svanemærket.  Svanemærket gør det enkelt for dig at vælge mere miljøvenligt. Når du bruger Svanemærket som pejlemærke, behøver du ikke at sætte dig ind i, hvordan produkterne er blevet fremstillet, læse lange indholdsdeklarationer eller huske lange lister over kemikalier, du gerne vil undgå. Svanemærkets eksperter har nemlig haft produkterne gennem en grundig kontrol, der sikrer, at de er blandt de miljømæssigt bedste inden for sin kategori. Du kan læse mere om Svanemærket her.

Matas Hyaluron Balsam

Matas Hyaluron Balsam er en fugtgivende balsam med hyaluronsyre, der gør dit hår blødt og glansfuldt. Den hjælper med at reducere splittede ender, og så styrker den håret takket være betaine. Glycerin og hvedekimsolie bidrager tilmed til at opretholde fugtbalancen i håret.  

​​​​​​​

Balsammen er ideel for dig, der ønsker glat og velplejet hår - og så dufter den skønt ligesom de to andre hårplejeprodukter i serien.

500 ml
Matas StriberHyaluron Balsam
59,95 kr.
(44)

Er du nysggerig på hyaluronsyre?

Du kan læse meget mere om hyaluronsyre i vores artikel her, eller dykke ned i vores kropsplejeprodukter i samme serie her.

Matas Hyaluron Leave-in Hårkur

Sidst men ikke mindst, skal vi forbi en genial hårkur i serien: Hyaluron Leave-in Hårkur.  

​​​​​​​

Som navnet antyder, skal hårkuren forblive i håret og pleje det indtil næste hårvask. Den velduftende og plejende hårkur gør håret blødt og nemt at redde ud. Den reducerer frizz og sørger, ligesom de to andre produkter i serien, for at styrke håret og opretholde dets fugtbalance.


Jeg bruger den selv i håndklædetørt hår og resultatet er bløde, glansfulde og velplejede lokker. Hårkuren er, ligesom seriens andre produkter, en kæmpe anbefaling!​​​​​​​

SPAR 30%KØB 2
150 ml
Matas StriberHyaluron Leave-In Hårkur
59,95 kr.
(46)

Se hvordan Emmely bruger serien her:

Vil du se videoen?
Så har vi brug for at du accepterer alle cookies

Har du endnu ikke prøvet kropsplejeprodukterne fra samme serie? Så se her!


SPAR 25%KØB 2
250 ml
Matas StriberHyaluron Bodybutter
74,95 kr.
(160)
SPAR 25%KØB 2
400 ml
Matas StriberHyaluron Bodylotion
74,95 kr.
(312)
SPAR 25%KØB 2
500 ml
Matas StriberHyaluron Bodyshampoo
57,95 kr.
(188)
SPAR 25%KØB 2
250 g
Matas StriberHyaluron Saltbodyscrub
74,95 kr.
(92)

Flere gode produkter fra Striberne

SPAR 25%KØB 2
250 g
Matas StriberArgan Saltbodyscrub
74,95 kr.
(147)
SPAR 25%KØB 2
250 ml
Matas StriberHavtorn Bodybutter
74,95 kr.
(248)
SPAR 20%ABONNÉR
Matas StriberMild Showergel Uden Parfume
Fra 19,95 kr.
(420)
SPAR 25%KØB 2
250 ml
Matas StriberMild Bodybutter Uden Parfume
74,95 kr.
(178)

Relaterede artikler

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Spot Trenden

Hyaluronsyre – naturens egen fugtmester

Hyaluronsyre er et naturligt stof, som vi alle er født med i kroppen, men som vi desværre mister med alderen. Vi dykker ned i naturens egen fugtmester her.

Læs Mere
Den ultimative kropsplejeserie med hyaluronsyre

Vi guider

Den ultimative kropsplejeserie med hyaluronsyre

Af Maria Bech-Jensen

Drømmer du også om en gennemfugtet og strålende hud? Så kan vi glæde dig med, at Stribernes har den ultimative kropsplejeserie med hyaluronsyre. Den enestående hudplejeingrediens har de bedste forudsætninger for at holde på fugten, som vil give din hud helt nyt liv og udstråling. Læs med her for at opleve de fire fantastiske produkter i serien.

Læs Mere
Bliv klogere på Hyaluronsyre

Din sundhed

Bliv klogere på Hyaluronsyre

Af Stephanie Berg, Farmakonom

Hyaluronsyre er en ingrediens som er svær at komme uden om, når vi taler om hudpleje. Hyaluronsyre er på alles læber og mange har fået øjnene op for hyaluronsyres mange gode egenskaber.

Læs Mere
Disse 5 Striber har gjort sig ekstra bemærket

Vi guider

Disse 5 Striber har gjort sig ekstra bemærket

Af Ida Hinchely Kyhn

Her hos Matas er vi ret stolte over Striberne. Det er nemlig produkter, vi selv udvikler, og som vi kan stå helt inde for. Derfor er det også dejligt, når vi kan se, at andre også er glade for dem! I denne artikel afslører vi fem populære produkter fra Striberne, som har gjort sig positivt bemærket på hver deres måde.

Læs Mere