• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu
Nyhed

Nyhed fra Matas Striberne: Ny Glow-serie

Drømmer du også om en lækker, sund og strålende hud? Så har vi gode nyheder til dig. Matas Striberne har netop lanceret deres nye parfumefri hudplejeserie ’Glow’, som er effektiv hudpleje beriget med et naturligt rosa pigment, som giver ekstra glød og udstråling til den modne hud. Læs med her, så guider vi til de tre spændende nyheder.

Hvis du leder efter lækker og skånsom hudpleje til moden hud, så behøver du ikke kigge meget længere. Matas Stribernes Glow-serie er nemlig en hel hudplejeserie af parfumefri og effektive hudplejeprodukter, som virkelig kan give et boost til en trist og grå hud. Lad os gennemgå dem fra en ende af!

Matas Glow Serum

Første step i en god hudplejerutine er som bekendt serum. Matas Glow Serum er til en tør hud og har masser af skønne egenskaber, som er perfekte til den mere modne hud.

Ligesom resten af produkterne i serien er serummet uden parfume – det er derfor også perfekt til dig med en mere sensitiv og følsom hud. Det har en let og lækker konsistens og indeholder et rosa pigment, som giver dagcremen en smuk og naturlig glød. Den indeholder blandt andet matrixyl morphomics, som stimulerer dannelsen af kollagen og reducerer de lodcrette rynnker i panden, ved munden og de små linjer om øjnene

Du kommer dit serum på som det første step efter, at du har renset din hud og før din dag- eller natcreme.

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Bag om brandet

Vi tester Mild-serien fra Matas Striberne

Det kan være svært at vurdere, hvilken hudtype man har og hvilke hudpleje produkter man skal gå efter. May, som blogger under navnet Sydhavnsmor, har skrevet om Matas nye Mild serie, hvor to læsere har testet produkterne.

Læs også

Matas Glow Dagcreme

Hvis du er på udkig efter en ansigtscreme til en tør og moden hud, så er den nye Glow Dagcreme fra Striberne det perfekte valg til dig. Og det er der flere årsager til.

Det er en skøn, parfumefri ansigtscreme, som indeholder et naturligt rosa pigment, der giver en skøn glød og udstråling til huden. Den indeholder et aktivt peptid, som stimulerer dannelsen af kollagen, samtidig med at det reducerer fine linjer og rynker i panden, ved munden og omkring øjnene.

Den indeholder også C-vitamin, som beskytter huden samt sheasmør, der efterlader huden silkeblød og velplejet. Alt i alt en perfekt dagcreme til dig, som ønsker at give den grå og triste hud et godt skud udstråling. Cremen er også perfekt at bruge som primer under makeup, da det rosa pigment giver godt med glød til din foundation.

Hvornår har man en moden hud?

En moden hud er kendetegnet ved, at den har levet et langt og dejligt liv med masser af smil og grin, som så småt har sat sine spor i form af fine linjer og rynker. En moden hud kan godt komme til at fremstå en smule grå og med manglende glød, så derfor kan det være en god idé at bruge hudpleje, som giver din hud sin fugt, udstråling og energi tilbage. Det er som regel omkring 50erne og 60erne, at vi begynder at få brug for lidt ekstra kærlighed på den front. Dertil skal det dog siges, at Glow-serien kan bruges af alle, som ønsker mere glød i deres hudpleje.

Matas Glow Natcreme

Til natten er det en rigtig god idé at bruge en natcreme specifikt til den modne hud, så din hud kan få al den fugt og pleje, den har brug for, imens du sover.

Natcremen fra Glow-serien er udviklet med en formulering, som virkelig arbejder på at give huden den optimale mængde fugt. Den indeholder blandt andet hyaluronsyre, som er kendt for at booste hudens fugtniveau, samtidig med at det modvirker fine linjer og rynker. Jojobaester virker opstrammende og forbedrer hudens spændstighed, imens matrixyl morphomics stimulerer dannelsen af kollagen.

Denne natcreme indeholder ikke det rosa pigment, som du finder i resten af produkterne i serien, da den anvendes om natten. Så her er der bare fuld smæk på de effektive ingredienser og den lækre konsistens!

Matas Glow Øjencreme

Sidst men ikke mindst skal vi runde Glow-seriens øjencreme, som fuldender den perfekte hudplejerutine til moden hud.

Det er en effektiv lille sag, som hjælper med at reducere de fine linjer omkring øjnene, samtidig med at den virker opstrammende. C-vitamin beskytter huden, da det virker antioxidativt, og det rosa pigment er også med til at lysne og give glød til øjenomgivelserne.

Kom øjencremen forsigtigt på med spidsen af ringfingeren. Dup den i et tyndt lag på en ren og tør hud både morgen og aften.

Relaterede artikler

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Vi guider

Matas Mild: Skånsom kropspleje uden parfume

Flere og flere danskere sværger til skånsomme produkter uden parfume. Matas Striber Mild kropsplejeserie omfavner selv den mest sensitive hud. Produkterne er alle helt uden parfume og er mærket med både Svanen og Den Blå Krans.

Læs Mere
Emily Salomon guider: Selvbruner og solbeskyttelse

Vi guider

Emily Salomon guider: Selvbruner og solbeskyttelse

Af Emily Salomon

Sommeren er for alvor over os. Emily Salomon gør dig klogere på, hvordan du kan beskytte dig mod solens stråler og få en flot farve med selvbruner.

Læs Mere
Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Vi guider

Glycerin - Den oversete fugtmagnet

Af Cathrine Park

I hudplejens verden er der mange 'hårdtarbejdende’ ingredienser, som desværre ofte bliver overset, selv om de faktisk er afgørende for, at dit hudplejeprodukt dur til noget. Sådan en ingrediens er den intense fugtgiver glycerin, og derfor fortjener den din opmærksomhed.

Læs Mere
Få en smuk og naturlig sommerglød

Vi guider

Få en smuk og naturlig sommerglød

Af Nicoline Kongedam

Det er ikke altid lige let at finde den helt rigtige bronzer. Skal den være helt mat, fyldt med glitter eller bare en anelse lysreflekterende? Og hvilken farve?

Læs Mere