Nyhed
Lugtfri selvbruner fra Matas: ”En game changer”
Med sommeren lige om hjørnet og solens stråler begyndende at skinne mere og mere, er der mange, der ønsker en smuk, solbrun glød på deres hud. Men farerne for solskoldning og hudkræft gør, at flere og flere ønsker at undgå at udsætte deres hud for den skadelige UV-stråling. Her kommer selvbrunere ind i billedet - en sikker og nem måde at opnå den ønskede solbrune glød uden at udsætte huden for fare. Og nu har Matas Striber en række nye, fantastiske produkter.

Selvbrunerindustrien er i konstant udvikling og innovation, også hos Matas Striber, som netop har lanceret et nyt produkt til dets selvbrunersortiment. Nu kan du nemlig blande (helt lugtfri!!!) selvbruner-dråber i din yndlingslotion og gradvist opbygge din foretrukne solbrune kulør. Udover selvbrunerdråberne vil artiklen også vise et par andre bedstsælgende selvbruner-produkter, som jeg (Pernille fra redaktionen) har testet og taget før/efter-billeder af.

Nyhed: Opbyg din glød til din smag

Få en smuk og naturlig glød året rundt med Matas Selvbrunerdråber! Disse veganske og parfumefri dråber er det perfekte tilbehør til din daglige hudpleje og vil give dig en smuk, jævn og solkysset farve.


Med 10 % DHA vil du få en smuk og naturlig glød, mens pentavitin tilfører huden fugt og reducerer rødmen. Disse dråber indeholder også glycerin, som beskytter huden og modvirker udtørring.


Sådan bruger selvbrunerdråberne:
Til ansigtet: Bland 2-3 dråber i din ansigtscreme.
Til kroppen: Bland 4-6 dråber i din bodylotion/olie.
Fordel herefter produktet jævnt på huden og byg farven op over flere dage. Vask hænderne grundigt efter brug.


OBS. Vær opmærksom på, at Matas Selvbrunerdråber desværre ikke kan bruges i kombination med produkter, der indeholder carbamid. Vær tillige opmærksom på, at farven kan smitte af på tekstiler. Så undgå kontakt med tøj eller andet stof, før dråberne er trængt helt ind i huden.


Pernille tester (billede til højre er efter 2 påføringer)

5 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

Wauw! Jeg har fundet mine nye yndlings tanningdråber! Det første, jeg lagde mærke til, var, at dråberne ikke har den irriterende selvbruner-agtige lugt, som alle andre tanningdråber, som har testet, ellers har!

Jeg tror ikke rigtig, jeg kan understrege nok, hvor helt igennem fantastisk (og sjældent) det her er! Jeg er en selvbruner-nørd og elsker at få glød gennem tanningprodukter i stedet for solens skadelige stråler, men jeg har altid været superirriteret over den genkendelige selvbrunerlugt, der kommer af, at ingrediensen DHA udvikler sig på huden. Noget, som en del selvbruner-mærker har forsøgt at kamuflere med parfume. Men der er ingen parfume i dette produkt.

Jeg har brugt selvbrunere i mange år – også forskellige tanningdråber, og det er altså første gang, jeg prøver et uparfumeret tanningprodukt, der ikke lugter. Jeg forstår virkelig ikke, hvordan Matas Striber har båret sig ad med at formulere disse dråber, men de er altså både parfumefri og lugter absolut ikke af selvbruner. Der må simpelthen være tale om innovation fra øverste hylde, og det fortjener en kæmpe hyldest! Godt gået Matas Striber!

Jeg elsker, hvor naturlig en glød, jeg får med dette produkt, og tannen kan nemt bygges op! Jeg blandede dråberne i Matas Striber Mild Dagcreme, som fungerede supergodt! Mit foretrukne selvbrunerprodukt er dråber, for så kan jeg nemlig blande dem i mit yndlingshudplejeprodukt og både få fordelene af hudpleje og glød på én gang.
Jeg er helt oppe at køre – kæmpe tak til Matas Striber – det her er en game changer for mig!

Samme favoritprodukt i ny indpakning

Få en smuk, solbrun glød på ingen tid med Matas Selvbruner Lotion - den perfekte løsning til at opnå en naturlig, jævn kulør uden besvær. Med en hurtigt absorberende formel, der giver resultater allerede efter 1-2 timer, kan du nemt og elegant fordele denne lette selvbruner for at opnå en ensartet, fejlfri finish.


Denne lotion er beriget med glycerin, som hjælper med at blødgøre din hud og holde den fugtig, mens den antioxidantive E-vitamin beskytter huden. Produktet er desuden vegansk, RSPO-certificeret og Svanemærket samt produceret i Danmark.
Bemærk, at denne lotion ikke indeholder UV-filter og ikke beskytter mod solens stråler.


Sådan bruger du selvbrunerlotion korrekt:
Opnå en fejlfri glød ved at påføre selvbruneren jævnt på hele kroppen og sørg for at vaske hænderne grundigt bagefter. Du vil kunne se resultatet efter 1-2 timer, og farven vil aftage gradvist over de kommende dage - præcis som ved naturlig solbrunhed. Ønsker du en endnu dybere kulør, kan du nemt gentage behandlingen.

Pernille tester (billede til højre er efter 1 påføring)

5 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

Endnu en ny favorit! Jeg har aldrig prøvet Matas Stribers selvbrunerlotion, og jeg kan godt se, at jeg har sovet i timen. Denne selvbrunerlotion er lige så lugtfri som selvbrunerdråberne, hvilket jeg elsker!

Personligt kan jeg rigtig godt lide at bruge en selvbrunerlotion til kroppen og hellige selvbrunerdråberne til ansigtet. Så jeg skal helt sikkert have denne lotion som fast bestanddel på min badeværelseshylde.


Sådan prepper du huden før selvbruner

Vi guider

Sådan prepper du huden før selvbruner

De fleste ryster lidt ved tanken om selvbruner, fordi den drilske genvej til solkysset hud, ikke er helt nemt at mestre. Men med det rette forarbejde, så huden er velplejet og klar, kan du gøre chancerne for et fejlfrit resultat endnu større.

Læs også

Få en instant sommerglød

Matas Instant Selvbruner Spray er det perfekte valg for dig, der ønsker en naturlig sommerglød uden besvær og med gode ingredienser.

Selvbruneren giver dig en strålende farve på blot 12 timer ved hjælp af det naturlige sukkerstof, DHA.

Den er nem at påføre, så du kan opnå det perfekte resultat uden besvær. Sprayen er også fyldt med gode ingredienser, der giver din hud en masse fugt. Glycerin og Pentavitin hjælper nemlig med at holde din hud hydreret i op til 48 timer.
Selvbrunersprayen er desuden uden parfume og er vegansk.


Husk at forberede din hud før påføring af selvbruner. Det bedste resultat opnås ved at rense og eksfoliere huden med en bodyscrub og derefter påføre bodylotion eller creme aftenen forinden påføringen.


Sådan bruger du Instant Selvbrunerspray korrekt:
For at opnå en smuk og naturlig sommerglød med Matas Instant Selvbruner Spray er det vigtigt at påføre den korrekt. Sprayen skal påføres i fejende cirkulære bevægelser med en afstand på ca. 25 cm fra huden, mens pumpen holdes i bund hele tiden for at undgå ujævn påføring.


Når du påfører selvbruner på dit ansigt, er det vigtigt at undgå kontakt med øjne, ører og læber ved at lukke øjne og mund og holde vejret under påføringen.


For en mere præcis påføring kan du spraye selvbruneren direkte på en selvbruner handske og fordele den jævnt på huden. Husk altid at vaske dine hænder grundigt efter brug, hvis du ikke bruger en handske.


OBS! Undgå at sidde på lyse eller sarte møbler, da sprayen kan smitte af på tekstiler.


Pernille tester (billede til højre er efter 1 påføring)

3 ud af 5 stjerner

⭐⭐⭐

Hold da op – jeg får virkelig en øjeblikkelig farve, som Matas Striber også lover her. Jeg er vild med, hvor hurtigt jeg kan få farve. Det er især gavnligt de gange, hvor man har brug for at opnå en hurtig, gylden kulør op til et event. Denne spray har dog den typiske selvbrunerduft, så det skal man være opmærksom på. Jeg vil også råde til at være opmærksom på selve sprayhovedet.

Jeg fandt hurtigt ud af, at det er vigtigt at trykke ordentligt ned på knappen, ellers risikerer man én lang stråle af selvbruner i stedet for en fin mist. Jeg brugte Matas’ selvbrunerhandske til at blende de steder ud, hvor jeg kom til at sprøjte lidt for meget farve på.

Når man lige har luret, hvordan farven påføres korrekt, kan man til gengæld virkelig få en flot og naturlig, gylden hud!


Andre produkter fra Matas Striber du vil elske:

4 artikler, vi anbefaler, du også læser:

Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Af Astrid Lund Olstrup

Når sommeren står for døren, og solens stråler begynder at varme din hud, skal du til at tænke på solbeskyttelse. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt.

Læs Mere
Sådan prepper du huden før selvbruner

Vi guider

Sådan prepper du huden før selvbruner

Af Nanna Skousbøll

De fleste ryster lidt ved tanken om selvbruner, fordi den drilske genvej til solkysset hud, ikke er helt nemt at mestre. Men med det rette forarbejde, så huden er velplejet og klar, kan du gøre chancerne for et fejlfrit resultat endnu større.

Læs Mere
Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Af Amalie Schiller

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.