• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

SOS til din sommer: Undgå sår, stik og skrammer

Vi kender det nok alle sammen – at stå der på ferien i en mindre nødssituation og virkelig mangle det ene produkt, som du selvfølgelig ikke lige fik pakket. Men denne sommer har vi din ryg og har samlet en håndfuld produkter, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at undgå SOS på din ferie i år.

Nogle gange er de små uheld på færde, når man er langt væk hjemmefra på ferie. Derfor kan det være utrolig rart at have sikret sig med en håndfuld produkter, som kan tage brodden af de fleste små SOS-situationer. Vi guider dig her til, hvilke produkter der kan hjælpe dig i en håndfuld scenarier, som de fleste af os nok har stået i.

SOS 1: Myggene kommer

Jeg ved ikke med dig, men jeg har i hvert fald prøvet et par gange at sidde på en skøn restaurant og nyde noget god mad på min ferie, og pludselig er der også aftensmad for myggene… og det er så mig. Her er det bare skønt at have tænkt lidt på forkant, så du har myggesprayen parat i tasken.

Matas Medicare Myggefri Spray beskytter mod myg i op til otte timer, og indeholder 40% DEET. Den kommer på spray-form, så den er let af fordele. Er du typen, der skal ud og boltre dig i det høje gras her til sommer, så beskytter den også mod flåtbid.

Er skaden sket, og har myggen mæsket sig, så kan du upgrade dit SOS-kit med Matas Medicare Efter Myggestik Spray, som lindrer kløe og smerte fra stik. Den indeholder blandt andet allantoin, som beroliger, og menthol, som virker kølende

SOS 2: Kvalme

Ferier kan være lig med lange sejlture på det bølgende hav, og køreture på små, snørklede bjergveje i en varm bil. Alt sammen noget som kan få det til at snurre i hænder og fødder og få kvalmen til at stige.

Men det er der heldigvis råd for! For en helt naturlig måde, at få kvalmen under kontrol, er ved altid at have et sæt akupressurambånd i tasken. Sættet består af to armbånd, et til hvert håndled, som kan bruge af alle – voksne som børn. Det er et perfekt våben mod søsyge, køresyge og generel kvalme. Så næste gang du ved, du skal på en længere sight-seeing på bølgende grund, så husk at pakke et sæt armbånd - så er du på den sikre side


SOS 3: Sår og skrammer

Ferier er lig med masser af leg og sjov, ikke mindst for de mindste. Men indimellem kan uheldet ske, og man kan pludselig stå i en situation, hvor man virkelig har brug for et plaster til et lille sår eller en skramme.


Matas Medicare Elastisk plaster er superhandy at have med i tasken. Det kan klippes til og tilpasses sårets størrelse og er i et åndbart og elastisk materiale, som beskytter såret og huden uden at irritere den. Hav gerne en lille saks med dig, så du kan klippe plasteret til i størrelsen. På den måde er du altid sikret mod enhver lille SOS-situation, der kan opstå på ferien, når ungerne leger.

Pakkeliste: Sommerferie i Danmark

Vi guider

Pakkeliste: Sommerferie i Danmark

Sidste år tvang os til at tænke i alternative baner, da det kom til sommerferien – og måske blev du, ligesom jeg, bidt af alle de fantastiske ting, som Danmark har at byde på? Læs med, når jeg kommer med den ultimative pakkeliste til din staycation.

Læs også

SOS 4: Få bugt med bakterierne

Vi kender nok alle sammen det her med at være på farten på en ferie, og have brug for at få renset sine hænder et sted, hvor der ikke er mulighed for rindende vand og sæbe. Her er det perfekt med en lille desinfektionsgel til tasken, så du hurtigt og nemt kan få bugt med bakterierne.

Matas Medicare Desinfektionsgel 85% er en gel til desinfektion af dine hænder, som effektivt reducerer antallet af bakterier, uden at udtørre og irritere huden. Den er uden parfume og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark. Kom 1-2 pump ud i hænderne, og gnid til huden er helt tør.

Du kan også stikke et par Matas Medicare Desinfektionsservietter i håndtasken – de er perfekte til både at rense din hud, men også til fx at tørre overflader eller genstande af med, hvilket man jo indimellem har brug for, når man er på farten på en ferie.


SOS 5: Ro på maven

Du kan også vælge at tage et kosttilskud med mælkesyre med på rejsen. Her er der lidt forskellige muligheder at vælge med mellem.

Du kan vælge at tage mælkesyre i kapsel-form i forbindelse med et måltid. Her har vi linket til et par forskellige muligheder.

En anden mulighed er at vælge et tilskud som Puori SB3 PurePharma, som er et kosttilskud, der kommer i små sticks à 100 ml, som man blander op med vand eller juice. De indeholder mælkesyrebakterier, kostfibre og C vitamin, som bidrager til immunforsvarets normale funktion og til at mindske træthed og udmattelse.

Sidst men ikke mindst kan du også få mælkesyrebakterier i dråbe-form med Semper BioGaia dråber, som er nemme at dosere. De kan enten indtages på en ske eller blandes i mad. Den anbefalede daglige dosis er fem dråber én gange dagligt.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Pakkeliste: Sommerferie i Danmark

Vi guider

Pakkeliste: Sommerferie i Danmark

Af Anja Blum

Sidste år tvang os til at tænke i alternative baner, da det kom til sommerferien – og måske blev du, ligesom jeg, bidt af alle de fantastiske ting, som Danmark har at byde på? Læs med, når jeg kommer med den ultimative pakkeliste til din staycation.

Læs mere
10 musthaves til din feriekuffert

Vi guider

10 musthaves til din feriekuffert

Af Trine Brøndsted

Læs mere
Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Nyhed

Gør fødderne sommerklar med lækker nyhed fra Matas

Hvis du ikke allerede har gjort de trætte vinterfødder klar til sommersæsonen, så er det med at komme i gang. Den nye Soft Feet Scrub fra My Moments er skøn fodpleje, der blidt eksfolierer og plejer fødderne, så de er lige til at vise frem i sandalerne.

Læs mere
Alt, du skal vide om solcreme

Vi guider

Alt, du skal vide om solcreme

Af Astrid Lund Olstrup

Når sommeren står for døren, og solens stråler begynder at varme din hud, skal du til at tænke på solbeskyttelse. Ud over skygge og solhat, så er solcremen din bedste ven. Én ting er at vælge den rigtige, en anden ting er at bruge den rigtigt.

Læs mere