• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Vi guider

10 musthaves til din feriekuffert

Skal du på ferie? Så er der sikkert et hav af lækre ting, du gerne vil have med – måske er der også et par ting, du slet ikke kan undvære? Læs med her, hvor vi har fundet 10 musthaves, du bare må have med på din ferie.

1

Solbeskyttelse og aftersun

Vi kan ikke komme uden om det – solbeskyttelse til både ansigt og krop er bare uhyre vigtigt, især hvis du skal rejse sydpå.  Er du træt af at få klistret hud? Så gå efter en spray-variant, der ikke fedter. Husk også en lille størrelse til håndbaggagen!


Pak også en aftersun. Efter en hel dag på stranden eller i storbyens gader, findes der næsten intet bedre, end at pleje huden og køle den ned med en god og plejende aftersun. Hemmeligheden bag en god kulør er faktisk god beskyttelse og masser af fugt, så her kan din aftersun også hjælpe dig godt på vej, hvis du er flittig med den.

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Vi guider

Solfaktor – Skal du vælge faktor 15, 30 eller 50?

Sommeren er på vej, og det betyder, at vi endelig skal ud og nyde de længe ventede solstråler. Men har du styr på, hvilken solfaktor du skal bruge? Her får du en guide til at vælge den helt rigtige solfaktor i sommervarmen, så du er godt beskyttet mod solens stråler.

Læs også
2

Fugt to go!

En god face mist kan gøre underværker på en varm sommerdag og så er det faktisk en trend, der er kommet for at blive.


Udover at den hjælper dig med at blive nedkølet i varmen, så kan den også hjælpe på fugtbalancen i din hud når du sidder i flyet, hvor aircondition virker udtørrende på huden.

​​​​​​​

Dertil er der nogle face mists, der ligeledes har indbygget solfaktor, så din hud samtidig beskyttes mod solen.


3

Tan optimizer

Hvem vil ikke gerne være lækker brun uden at blive forbrændt?


Imedeen Tan Optimizer bidrager til at forberede huden inden soleksponering, beskytte cellerne mod frie radikaler (oxidativt stress) og bevare huden sund. Vitamin A bidrager til at vedligeholde en normal hud. Vitamin C og E bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.


Start en måneds tid inden du skal rejse og tag dem med på ferien også.

4

Pleje til sommerlæberne

Hvis der er én ting, du ikke vil forlade huset uden, så er det læbepomaden.


Solens stråler kan i samarbejde med en flytur hurtigt forvandle dine læber til et par sprukne, tørre streger, så hvorfor ikke komme tragedien lidt i forkøbet med en fugtgivende læbepomade?


Som en ekstra bonus kan du også finde en, der indeholder SPF, så de sarte læber er godt beskyttede.


5

Vandfast mascara

Uanset om du pakker feriekufferten til en varm badeferie eller en travl storbyferie, er der god grund til at finde den vandfaste mascara frem.


Den kan nemlig både holde til en tur i bølgen blå og så sætter den sig ikke på dine kinder, selvom storbyvarmen tester dig og din krop.


Hvis du beslutter dig for at teste din vandfaste mascara til det yderste med en dukkert i havet, så sørg for at undgå at gnide dine øjne umiddelbart efter. Lad hellere vipperne tørre lidt af sig selv.


Derfor elsker vi mineralmakeup

Vi guider

Derfor elsker vi mineralmakeup

Mineralmakeup er et sikkert valg for dig, som godt kan lide rene og naturlige makeupprodukter. Vi fremhæver fem af vores favoritprodukter og giver tips til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine yndlingsprodukter.

Læs også
6

Ansigtsrens

Solcreme, sand, storbyos og sved kan være en voldsom cocktail for din hud, så hjælp den lidt på vej ved at huske din ansigtsrens.


Rens blot din hud hver aften før sengetid – din hud vil helt sikkert takke dig for det senere.


7

Myggestik? Ellers tak!

Hvis din sommerferie-destination er bare en lille smule eksotisk kan du være helt sikker på, at du vil falde over et bevinget insekt eller to under din rejse.


Tag kampen op på forhånd og bevæbn dig selv og din feriekuffert med insektspray – så slipper du også for at kæmpe med myggestik under resten af din ferie.


Hvis du får et myggestik eller 2, så sørg altid for at have en stift, da det mindsker kløen.


8

Pas på dine øjne og se cool ud

Selvfølgelig skal der ligge et par solbriller eller to i kufferten!


De er skønne for dine øjne, beskytter dig mod solens stråler og så kan de endda pifte dit look op. Hvem elsker ikke solbriller?


9

Tørshampoo

Et hurtigt spray af en god tørshampoo, så holder du fedtet hårbund i skak. Det er en perfekt rejsemakker, især hvis du skal rejse langt eller bare har brugt for et "quick fix", på ferien, der giver dig flot hår mellem hårvaskene.


Findes også i rejsestørrelse, så du kan tage en med i håndtasken.

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Vi guider

Pedicure – Sådan plejer du fødderne som en pro!

Pas godt på dine fødder med pedicure og fodpleje, for de bærer rundt på dig dag ud og dag ind og skal stå model til lidt af hvert. Vi guider dig til, hvordan du passer og plejer dine fødder som en professionel.

Læs også
10

Undgå propper i ørerne og kvalme på rejsen

Det kan være træls for ørerne at flyve - både propper og ubehag er noget mange oplever. Pak derfor et par EarPlanes i håndbaggagen. Det er en trykregulerende øreprop, som lindrer det ubehag, som opleves ved flyrejser.


EarPlanes fås både til børn og voksne og er altså også en velkommen hjælp for alle hårdt prøvede forældre, som har haft grædende børn på flyrejsen!


Lider du af køresyge eller søsyge? Så snup et Sea-Band med. Et sæt består af 2 akupressurbånd - et til hvert håndled.

Relaterede artikler

Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Vi guider

Manicure guide: Sådan passer du på dine negle

Af Amalie Schiller

Spoiler alert: Du behøver ikke at tage i neglesalonen for at få smukke og velplejet negle. Med få trin og produkter kan du nemlig skabe din helt egen neglesalon derhjemme og give dig selv den ultimative manicure. I indslaget her bliver du klogere på hvilke produkter, der giver velplejet negle, hvordan du plejer dem, hvad negle egentlig er samt inspiration til din næste neglelak.

Læs mere
Sund sommerglød: Den store guide til selvbruner

Vi guider

Sund sommerglød: Den store guide til selvbruner

Af Natalie Khayat

Synes du også, at en fin sommertan gør sig godt til den korte sommerkjole – men er du også påpasselig med at bruge for lang tid under solens stråler? Så kan selvbruner være den helt rigtige løsning for dig. Men hvad er selvbruner egentlig, hvilken variant skal man vælge – og hvordan undgår man striber i sin tan? Læs med og lær alt, der er værd at vide om solens uskadelige søster.

Læs mere
7 sommerdufte du skal kende

Vi guider

7 sommerdufte du skal kende

Af Trine Brøndsted

Sommeren nærmer sig, og hvis du ikke allerede har forelsket dig i en duft, så er det måske tid til at stikke næsen i denne skønne samling af vidunderlige dufte, som kommer til at præge sommeren.

Læs mere