Nyhed

Den nye duft, Libre, er duften af frihed

Det er et manifest. En signatur. En livsstil, og at turde sige “nej”. At være tro mod sin overbevisning. Forvandle sort til farve. Til glødende lys. At aldrig benægte, aldrig skjule, at vise sit sande jeg. #IAMLIBRE

Libre, den nye feminine parfume fra Yves Saint Laurent. Frihed til at leve livet fuldt ud og intenst. En eau de toilette inspireret af Yves Saint Laurents frit tænkende og kreative personlighed. 

Dua Lipa er ambassadør

Dua Lipa er den perfekte ambassadør for Libre. Hun er et pop musikkens modige nye stemme. Et kulturelt ikon. En cool, sensuel skønhed med en edgy stil. Ingen kan bære det fantastiske budskab af Libre bedre end Dua Lipa:


“At være fri som kvinde
i 2019 er indlysende.
Vi lever livet efter
​​​​​​​vores egne regler.”
​​​​​​​- Dua Lipa

Libre fra Yves Saint Laurent

Duften: Den første blomstrende lavendel

Duften er en perfekt kombination af maskulinitet og femininitet og forvandlet til en ikonisk blomsterduft, der vækker sanserne. Tiltrækningen mellem orangeblomsten fra Marokkos flammende sensualitet og den fristende lavendel fra Frankrig skaber et feminint twist. Et enkelt spor som et pust af frihed.  


Flasken: Ikonisk couture, unik og forførende

Yves Saint Laurents ikoniske logo af Cassandre er frit bøjet og fastgjort til glasset som en juvel. En sexet gylden kæde og et asymmetrisk sortlakeret låg fuldender indtrykket

Relaterede artikler

Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Vi guider

Hvilken duft elsker du? Vælg den rigtige parfume

Af Trine Brøndsted

Elsker du duften af sol og strand, eller er du typen som bare må dufte af rent vasketøj? Dufte sætter billeder, minder og stemninger i hovedet på os, og når vi vælger parfume, så falder vi ofte for dem, som vækker særlige minder.

Læs Mere
Top 10 dufte til kvinder

Vi guider

Top 10 dufte til kvinder

Af Amalie Kaaris Lund

Hvilke dufte er de bedst sælgende og mest populære til kvinder? Det afslører jeg i artiklen her, hvor jeg har undersøgt, hvilke dufte der er blandt de mest solgte på matas.dk. Let's start!

Læs Mere
7 sommerdufte du skal kende

Vi guider

7 sommerdufte du skal kende

Af Trine Brøndsted

Sommeren nærmer sig, og hvis du ikke allerede har forelsket dig i en duft, så er det måske tid til at stikke næsen i denne skønne samling af vidunderlige dufte, som kommer til at præge sommeren.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.