Sukrin

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

Bedømmelser

21 produkter
21 produkter
Sorter efter: Mest populære
Sukrin Gold 500 g
79,95 kr.
Sukrin Sirup Gold 450 g
99,95 kr.
Sukrin Melis 400 g
69,95 kr.
Sukrin:1 250 g
48,95 kr.
KUN ONLINE
Sukrin Marzipan 200 g
59,95 kr.
Sukrin Gold 250 g
49,95 kr.
Sukrin Bage Mix 340 g
79,95 kr.
Sukrin:1 sticks 40x5 g
54,95 kr.
Sukrin Mandelmel 400 g
119,95 kr.
Sukrin Kokosmel Ø 400 g
79,95 kr.
Sukrin Sesammel 250 g
49,95 kr.
Sukrin Brødmix, glutenfri 250 g
64,95 kr.
Sukrin Sødemiddel 500 g
79,95 kr.

Hvad er sukrin?

Sukrin er en sukker erstatning, hvor både smag og udseende minder rigtig meget om sukker. Den største forskel der er på Sukrin og sukker er, at Sukrin ikke indeholder nogle kalorier og ikke medfører blodsukkerstigning. Sukrin har heller ikke en skadelig effekt på tænderne. Derfor er Sukrin et fremragende naturligt alternativ til sukker.

Er Sukrin naturligt? Sukrin forekommer i en del frugter såsom meloner, pærer og druer. Desuden finder man det i fermenterede madvarer som ost, vin og sojasovs.

Hvor mange varianter er der?

Der findes en del forskellige produkter fra Sukrin, som hver især har deres særlige egenskaber og anvendelsesområder, så du kan bruge dem i forskellige sammenhænge, hvor de erstatter et almindeligt sukkerholdigt produkt.

Sukrin sødemiddel: Sukrin kan bruges der, hvor du normalt bruger sukker. På havregryn og i morgengrøden. I te, kaffe og kager. Eller andre steder, hvor du vil erstatte almindeligt sukker. Sukrin tåler opvarmning og kan derfor både koges og bages.

Sukrin Gold: Sukrin Gold er det gyldne sødestof, der i udseende og smag minder om brun farin. Men 50% færre kalorier end i almindelig brunt sukker. Smagen er naturligt sød og rund, og du kan bruge den i alle de situationer, hvor du normal ville have brugt brun farin. Du kan f.eks. bruge det i kager, cookies, irish coffee eller meget andet.

SukrinMelis: Sukrinmelis er Sukrin i pulverform, tilsat en lille smule Stevioglykosider fra Steviaplanten. Sukrinmelis har den samme søde smag som almindelig flormelis. Da Sukrinmelis er i pulverform opløses det bedre end almindelig Sukrin, og er derfor meget velegnet i kager og desserter som ikke skal bages. Det kunne være Cheesecake, smørcreme eller som glasur.

Proteinbrød: Dette er det perfekte brød til dig, der gerne vil undgå hvedemel og som samtidig ønsker et lækkert brød med smag og konsistens som et almindeligt brød. Dette brød er uden hvede, gær og soja. Det har en god neutral smag og er helt uden hele frø og kerner. Vi har erstattet hvedemel med mel af havre, sesam og mandel.Bland brødmixen med vand, lad det hvile i 5 min, form og bag det. Så er der lækkert nybagt brød.

Her på matas.dk eller i udvalgte butikker finder du vores udvalg af Sukrin

Linea
Farmakonom
Linea er uddannet farmakonom i 2020. Lineas helt store interesse ligger i vejledning omkring kosttilskud og vitaminer. Linea er særligt interesseret i sundhed og sætter en ære i at følge med i udviklingen på markedet. Linea elsker desuden at rådgive kunderne inden for hudpleje og helse.
Min ekspertise er:
Helse
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.