• Afsendelse 1-2 hverdage
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Byt i 260 butikker
  • 30 dages fuld returret
  • Mere end 1000 brands
Menu
Mærker
Mest populære

Pris

Vælg filtre

Serier

Pris

Indhold

Certificeringer

14 produkter
14 produkter
Sortér efter: Mest populære

Hvad er sukrin?

Sukrin er en sukker erstatning, hvor både smag og udseende minder rigtig meget om sukker. Den største forskel der er på Sukrin og sukker er, at Sukrin ikke indeholder nogle kalorier og ikke medfører blodsukkerstigning. Sukrin har heller ikke en skadelig effekt på tænderne. Derfor er Sukrin et fremragende naturligt alternativ til sukker.

Er Sukrin naturligt? Sukrin forekommer i en del frugter såsom meloner, pærer og druer. Desuden finder man det i fermenterede madvarer som ost, vin og sojasovs.

Hvor mange varianter er der?

Der findes en del forskellige produkter fra Sukrin, som hver især har deres særlige egenskaber og anvendelsesområder, så du kan bruge dem i forskellige sammenhænge, hvor de erstatter et almindeligt sukkerholdigt produkt.

Sukrin sødemiddel: Sukrin kan bruges der, hvor du normalt bruger sukker. På havregryn og i morgengrøden. I te, kaffe og kager. Eller andre steder, hvor du vil erstatte almindeligt sukker. Sukrin tåler opvarmning og kan derfor både koges og bages.

Sukrin Gold: Sukrin Gold er det gyldne sødestof, der i udseende og smag minder om brun farin. Men 50% færre kalorier end i almindelig brunt sukker. Smagen er naturligt sød og rund, og du kan bruge den i alle de situationer, hvor du normal ville have brugt brun farin. Du kan f.eks. bruge det i kager, cookies, irish coffee eller meget andet.

SukrinMelis: Sukrinmelis er Sukrin i pulverform, tilsat en lille smule Stevioglykosider fra Steviaplanten. Sukrinmelis har den samme søde smag som almindelig flormelis. Da Sukrinmelis er i pulverform opløses det bedre end almindelig Sukrin, og er derfor meget velegnet i kager og desserter som ikke skal bages. Det kunne være Cheesecake, smørcreme eller som glasur.

Proteinbrød: Dette er det perfekte brød til dig, der gerne vil undgå hvedemel og som samtidig ønsker et lækkert brød med smag og konsistens som et almindeligt brød. Dette brød er uden hvede, gær og soja. Det har en god neutral smag og er helt uden hele frø og kerner. Vi har erstattet hvedemel med mel af havre, sesam og mandel.Bland brødmixen med vand, lad det hvile i 5 min, form og bag det. Så er der lækkert nybagt brød.

Her på matas.dk eller i udvalgte butikker finder du vores udvalg af Sukrin

Stephanie B.
Stephanie B.
Farmakonom
Stephanie er uddannet Farmakonom og har i sine 6 år på apoteket, altid sat en stor ære i at informere sine kunder rigtigt og haft fokus på kundeglæde. Hun finder stor glæde i at opdatere sin viden indenfor helse og hudpleje der er i konstant udvikling, og kan ofte findes på gulvet hvor hun tager sig god tid til at guid...
Min ekspertise er:
Hudpleje
Helse