• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-3 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage

Helse- & Sundhedsrådgiveren hos Matas​​​​​​​

Har du har et specifikt behov for vitaminer og mineraler, andre helsekostprodukter eller speciel personlig pleje, kan du altid få vejledning fra en af vores Helse & Sundhedsrådgivere, både i butik og online på matas.dk. Her giver vi dig indsigt i hvad en Helse & Sundhedsrådgiver er, og hvordan de kan hjælpe dig, med at finde de produkter, der opfylder dit behov.


Du kan finde en Helse & Sundhedsrådgiver i de fleste Matas butikker. Du kan også live-chatte med en Helse & Sundhedsrådgiver online på matas.dk. En Helse- & Sundhedsrådgiver er en uddannet materialist, der har en speciel efteruddannelse. Efteruddannelsen til Helse- & Sundhedsrådgiver foregår igennem en række kurser indenfor Vitaminer & Mineraler, personlig pleje, hygiejne og specifikke kosttilskud og helsekostprodukter.

En Helse & Sundhedsrådgiver kan vejlede dig indenfor valg af vitaminer, mineraler, kosttilskud, barnepleje- og fodplejeartikler, helsekostprodukter, og mange andre af vores produkter, der kan der hjælpe dig til sundere vaner og en sund livsstil.

Helse & Sundhedsrådgiverne har en stor viden indenfor produkter, der hjælper dig med et specifikt behov. Det kan være produkter, der støtter sportsskader, slankekost, eller specialpleje. De vejleder desuden i brugen af mange hygiejne- og livsstilsprodukter. Vores Helse & Sundhedsrådgivere søger hele tiden at være informeret om det sidste nye indenfor helsekostprodukter.


Hør fra en af vores Helse- & SundhedsrådgivereHvad kan en Helse- & Sundshedsrådgiver hjælpe dig med?

Vitaminer & Mineraler

Vitaminer og mineraler er nødvendige for at holde kroppen i gang. Hvis din mad er sund og varieret, og hvis du ugentligt spiser grøntsager i alle regnbuens farver, vil din krop i udgangspunktet være dækket ind. Der kan dog være perioder hvor det fornuftigt at tilføje vitaminer og mineraler til din kost. I de tilfælde står vores Helse & Sundhedsrådgivere klar til at rådgive dig ud fra dit specifikke behov.

SE UDVALG


Kosttilskud

Du finder mange forskellige kosttilskud i vores sortiment. Fælles for alle kosttilskud er at de er et supplement til den normale kost, og må dermed ikke anses eller spises som en almindelig fødevare. Kosttilskud kan indeholde vitaminer, mineraler, plantedele, animalske ingredienser, mineralske ingredienser eller opkoncentrerede stoffer, fx fiskeolier og koncentrerede n-3 fedtsyrer. De kan også indeholde andre næringsstoffer, som fx er kemisk fremstillet.

SE UDVALG  

Hygiejne

Hos Matas finder du rigtig mange produkter, der kan støtte en god hygiejne i hverdagen. En god håndhygiejne er f.eks. nødvendig for at undgå spredning af smitte og bakterier. Men hænder er ikke det eneste sted, der kan gavne af en grundig hygiejne. Vi har også produkter og tilbyder rådgivning inden for mund- og intimpleje samt inkontinens.

SE UDVALG


Hænder og fødder

Hænder og fødder er for mange blot noget vi bruger, men for mange andre, er det ofte steder hvor vi oplever problemer. Der kan være knyster, vabler, hård hud, vorter og ligtorne. Også her tilbyder vi rådgivning og produkter.

SE UDVALG


Maveproblemer

Vi kan tilbyde både rådgivning og produkter indenfor forskellige maveproblemer såsom, forstoppelse, diarre, halsbrand og mavesyre.

SE UDVALG


Rygestop

Hvis du ønsker at holde op med at ryge så kom ned i butikken og tag en snak med vores Helse & Sundhedsrådgiver, der kan guide og støtte dig i din rejse imod at blive røgfri. HjælpemidlerPå matas.dk har vi et bredt udvalg af hjælpemidler. Her kan du finde stokke, rollatorer og en masse ergonomisk udviklede produkter, der kan hjælpe til i en hverdag, hvor gængse produkter udgør en begrænsning. Vi fører blandt andre et bredt sortiment af produkter af Vitility, lige fra ostehøvl, halskrave, strømpepåtrækker og hårbørste.

SE UDVALG


Sex & samliv

På matas.dk kan du også finde de mere intime produkter til dit sexliv. Vi tilbyder både kondomer, glidecreme, massageolie og -apparater.

SE UDVALG


Gravid & Barn

Uanset om du er første- eller flergangsfødende, kommende far, bedstemor, eller bare noget helt femte har vi et rigtig stort sortiment til denne livsbegivenhed. På matas.dk og i udvalgte butikker kan di finde hjælpemidler til amning, modermælkserstatning, sutteflasker, bleer, stofbleer, stimulerende legetøj, sutter, hjælpemidler til både spisetid, badetid og pusletid og mange andre ting. Vores sortiment dækker både før og efter graviditeten.

SE UDVALG


Sport

Vi kan vejlede dig i sportsrelateret kosttilskud og diverse produkter til led og muskler.

SE UDVALG

​​​​​​​

Bliv inspireret af spændende artikler

Bliv inspireret af spændende artikler

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Matas LIVE

Helserådgiveren guider til Skønhed Indefra

Af Matas

Vi gør meget ud af at pleje vores hud, hår og krop udefra, men overser tit, at vi faktisk kan gøre rigtig meget for øget sundhed og velvære indefra også. Marianne er helserådgiver og ekspert i kosttilskud; i dag guider hun dig til at finde de produkter, som kan hjælpe dig med skønheden indefra.

Læs Mere
Redaktionens helsefavoritter

Vi guider

Redaktionens helsefavoritter

Af Nicoline Kongedam

Går du op i sund mad og livsstil? Her får du et indblik i hvilke helseprodukter, der hitter her på redaktionen.

Læs Mere
Lægens råd: Sådan styrker du din mentale sundhed

Vi guider

Lægens råd: Sådan styrker du din mentale sundhed

Af Isabel Marschall Thostrup

Læge Charlotte Bøving giver her tre gode råd i en tid, der er præget af alvor og afsavn. Måske føler du dig ekstra udfordret og glemmer at trække vejret dybt? Se med her, og bliv husket på hvordan du styrker både din fysiske og mentale sundhed.

Læs Mere
7 Sundhedstrends i 2020: Vi kigger i krystalkuglen

Spot Trenden

7 Sundhedstrends i 2020: Vi kigger i krystalkuglen

Af Trine Brøndsted

Vi har kigget i krystalkuglen for at se, hvilke sundhedstrends vi kommer til at stifte bekendtskab med i 2020.

Læs Mere