• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret

Vitaminer & Mineraler

Vitaminer og mineraler er nødvendige for at holde kroppen i gang. Hvis din mad er sund og varieret, og hvis du ugentligt spiser grøntsager i alle regnbuens farver, vil din krop i udgangspunktet være dækket ind. Der kan dog være perioder hvor det fornuftigt at tilføje vitaminer og mineraler til din kost.

Helse
407 produkter
Mest populære
Produkter pr.side: 36 60 120 180
Side: 1 / 12
Vælg filtre

På abonnement

Det naturlige valg

Mærker

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

407 produkter
Sortér efter: Mest populære
Kids Zoo Omega 3
159,95
DU OPTJENER 16 Point
Unikalk Forte 180 tabl.
109,95
Førpris 132,95
DU OPTJENER 11 Point
Biosym Omnimin 360 tabl.
419,95
DU OPTJENER 42 Point
Aminojern 100 tabl.
179,95
DU OPTJENER 18 Point
Forrige
Gå til side
1
ud af 12
Næste
Produkter pr.side: 36 60 120 180

Kort om vitaminer og mineraler

Vores fysiske og psykiske velbefindende er afhængigt af, at der er balance i kroppen. En del vitaminer kommer fra vores kost og er organiske. Nogle er fedtopløselige, A,D E og K. Disse ophober sig i vores organer og lagres, så kroppen har noget at trække på i trænge tider. Mineraler er grundstoffer, der findes i vores jord og i vores drikkevand. Multivitaminpiller vil typisk både indeholde vitaminer og mineraler og er et godt supplement til anbefalingerne – hvis nu din kost ikke dækker dem helt.

Hvordan styrker man sit hår og sine negle?

De fleste af os kan til tider have udfordringer med vores hud, hår eller negle. Udfordringerne kan blandt andre være negle, der knækker, eller hår, der fælder. I de perioder kan det være gavnligt at supplere din kost med B-vitaminer, selen og zink.

Vitaminer til dit ufødte barn og dets mor

Som gravid kan du have gavn af at spise et vitamintilskud, der er lavet til gravide. Der er justeringer i forhold til den anbefalede dosis af A-vitamin, folinsyre og andre næringsstoffer. Derudover er essentielle fedtsyrer vigtige at indtage under graviditeten – især i det første trimester, da det bidrager til udvikling af barnets syn og hjerte. Når barnet er gammelt nok, er det en god idé at supplere morgenmaden med en vitaminpille. Børnevitaminer gives typisk fra 3-årsalderen.

Byggesten til den ældre krop

Der findes også multivitaminpiller særligt målrettet de ældre. Der er her især tale om en øget mængde af mineraler og vitaminer til knogler og tænder. De ældre kan have udfordringer med at spise nok og varieret nok. Derfor kan det for dem være gavnligt at indtage en multivitaminpille, der bidrager med næring.

Den essentielle fedtsyrer

Det er ikke kun omega-3 fedtsyrer, du får fra din fisk. Fisk indholder også naturlige mængder af D-vitamin, jod og selen. Sundhedsstyrelsen anbefaler 350 g fed fisk om ugen, så hvis du er veganer eller ikke bryder dig om fisk, kan du spise dig til de anbefalede mængder i kosttilskud.

  • Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • 30 dages returret