Bag om brandet
Beauté Pacifique er dansk hudpleje i verdensklasse
Beauté Pacifique er et af Danmarks førende hudplejemærker, og det er et af de mærker, du bør kende, hvis du går efter hudpleje, der virker. Vi gennemgår her deres tre signaturprodukter, du ikke vil gå glip af!

Beauté Pacifique er eksperter i hudplejeprodukter, som beskytter mod aldersforandringer og solskader, og sværger du til A-vitamin, bør du teste deres produkter.

Om Beauté Pacifique:


Eksperter i hudforandringer

Beauté Pacifiques hudplejeprodukter er det, vi i Danmark kalder for derma-kosmetik, altså hudpleje som lever op til de krav og regler der er på kosmetik (og hudplejeprodukter), men som samtidig ligger tæt op ad lægemiddelprodukter.

​​​​​​​

Mærket er i særdeleshed anerkendt for brugen af A-vitamin (A-vitamin estere), som er særligt gavnlig for nedbringelsen af alderstegn, solskader og akne.


3 signaturprodukter du skal kende

Selvfølgelig er alle produkter hos Beauté Pacifique noget helt særligt, men disse 3 produkter må siges at være deres signaturprodukter. Det er dem, som får udenlandske beauty-magasiner og -eksperter til at hæve brynene og skrive sig navnet bag øret.

​​​​​​​Crème Métamorphique

En dag- og natcreme, der er i stand til at trænge ned i hudens dybere lag.


Den indeholder to typer A-vitamin, som forstærker og forynger hudens collagenstruktur, og E-vitamin som beskytter huden mod skadelige frie radikaler.Super 3 Booster:

Det hudplejeprodukt i Danmark, som efter sigende indeholder mest A-vitamin. Booster 3 indeholder 2,4 gange så meget A-vitamin som Crème Métamorphique.Cremen indeholder også serum-regulerende ekstrakter, som har en gavnlig effekt på bumser og urenheder. Brug den om natten, men husk, at du lige skal vænne huden til den, før du bruger den for ofte.Serum Paradoxe:

Dette serum giver glød til huden og skaber den perfekte base for makeup, samtidig med at de aktive stoffer plejer huden.Makeupartist Søren Hedegaard (som bl.a. laver makeup og hår på Kronprinsesse Mary) sværger til dette serum, som han blander i sin foundation, inden han lægger den på.


Bliv scannet, få gode råd og se din huds forbedringer

Beauté Pacifique tilbyder sine kunder at få scannet huden med deres patenterede hudscanner, og du kan løbende møde dem i Matas butikker rundt om i landet. Du bliver scannet i venstre tinding, hvilket vil vise et tværsnit på 3 mm ned gennem den tynde overhud, den tykke læderhud og ned i underhuden, men det er overhuden og læderhuden, der er fokus på.

​​​​​​​

Sammen med scanningen får du rådgivning omkring præcis hvilke produkter, der vil gavne dig og din hud.
Du kan få genscannet din hud næste gang Beauté Pacifique er i nærheden, så du kan se, om de produkter du har brugt har haft en gavnlig effekt for din hud.

Hvorfor al den snak om alderstegn i huden?

Hudens sundhedstilstand er hos kvinder i høj grad styret af kroppens østrogenindhold. Collagenmængden og fiberstrukturen i læderhuden styres nemlig af østrogenindholdet i kroppen, og med alderen falder østrogenspejlet, og det kan naturligvis ses i huden.

​​​​​​​

Derfor vil vi gerne have cremer som kompenserer for det collagen, der naturligt forsvinder med alderen.
Det handler altså ikke kun om forfængelighed men i lige så høj grad om at bibeholde en stærk hud, som kan beskytte resten af kroppen.

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Vi guider

Sådan virker vitaminerne i din hudpleje

Det er ikke kun inde i kroppen, at vitaminer hjælper. De har også en gavnlig effekt, hvis du smører dem på huden. Vi guider dig igennem de vitaminer, som booster din hudpleje

Læs også

Beauté Pacifique - et dansk mærke med bankende hjerte

Trods navnet er Beauté Pacifique et 100 procent dansk mærke. Firmaet blev grundlagt af Flemming K. Christensen i 1997, efter at han i mange år havde samarbejdet med førende dermatologer og lægemiddelfirmaer om udviklingen af et hudscannings-apparat, som via ultralyd kan kortlægge hudens tilstand før og efter brug af lægemidler. Det er den samme scanner, du bliver scannet med, når Beauté Pacifique kommer forbi Matas.


For Flemming og hans kone, var der ikke langt fra at opfinde hudscannere til at udvikle en hudplejeserie sammen med dermatologer, hvis effekt kunne ses og måles, og det har de nu gjort i tyve år.


Så holder du af hudplejemærker, hvor der er både hjerteblod og dokumenteret effekt bag, så har du her et mærke udviklet og drevet af mennesker med stor passion, viden og et ønske om at gøre en forskel for din hud.

Flere produkter fra Beauté Pacifique:

Relaterede artikler

Hudpleje til moden hud

Vi guider

Hudpleje til moden hud

Af Trine Brøndsted

Der er ikke noget at gøre ved det, alderen kan ses på vores hud - og det starter allerede ved 25 års alderen. Heldigvis findes der målrettet ansigtspleje til dig, der ønsker den bedste version af din hud – uanset alder.

Læs Mere
Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Spot Trenden

Anti-pollution skin care: Hvordan virker det?

Af Isabel Marschall Thostrup

Anti-pollution skin care vinder mere og mere frem - og det er der god grund til. Produkterne hindrer nemlig forurening i at ødelægge din huds glød. Få en komplet guide til anti-pollution skin care her.

Læs Mere
Herre-nem hudpleje

Vi guider

Herre-nem hudpleje

Af Amalie Schiller

Kender du den nemmeste hudplejerutine til mænd? Om dit svar er ja eller nej, så tror jeg, at min hudplejeguide til mænd i indslaget her kan give dig inspiration til, hvordan du kan optimere din hudplejerutine med få produkter. Fællesnævner for de udvalgte produkter i mit lille skriv er, at de er lette at bruge og gør en stor forskel i hverdagen.

Læs Mere
9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Vi guider

9 tricks: Lær at lægge makeup på moden hud

Af Ida Hinchely Kyhn

Når man kommer op i alderen og får en moden hud, er det godt at kende nogle tips og tricks til at lære at lægge makeup på en 50+ hud. Vi har lavet en guide med 8 simple tricks, til hvordan du kan lægge en makeup på moden hud og komme til at se skøn ud.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.