Elie Saab

Elie Saab

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Vælg filtre

Serier

Pris

Bedømmelser

Aktuelt

11 produkter
11 produkter
Sorter efter: Mest populære
Julie
Materialist
Min ekspertise er:
Hudpleje

Parfume fra Elie Saab

Elie Saab er designer og er hjemme i haute couturens verden. Allerede som 9-årig viste han stor interesse for både mode og mønstre. Han studerede mode i Paris og åbnede senere hen sit første atelier i Beirut. I dag har Elie Saab flere atelierer i både Milano og Paris. Hans designs er præget af forståelse for den kvindelige figur og for komfort under brugen af hans designs. Han giver gennem sine produkter enhver kvinde muligheden for at uddybe sit eget unikke udtryk og de indeholder en opfordring til enhver kvinde om at føle sig som en prinsesse.​​​​​​​

Elie Saab’s duftunivers

Le Parfum

En sensuel og strålende duft, der åbnes med noter af appelsinblomst. I hjertet forvandles duften med noter af jasminblomst og kombineres med patchouli. Duften videreudvikler sig på huden med noter at cedertræ-akkord og fuldendes og omfavnes af honningrose.

Le Parfum Essentiel

En duft med note af mandarin kombineret med gardenia og sofistikeret cedertræ. Dette er en ny version af signaturduften til kvinder fra Elie Saab, der med sine noter af appelsinblomst og patchouli er genfødt i en ny form. Topnoterne mandarinessens og appelsinblomst udtrykker duftens femininitet, alt imens duftens hjerte af gardenia afspejler styrke der til sidst omfavnes af cedertræ.

Le Parfum Lumiére

Opfanger den sensuelle femininitet og er inspireret af solen ved middelhavet og er en hyldest til det varme lys. Duften åbnes med noter af hvide blomster der sammen med note af rav giver duften karakter. I duftens hjerte findes den arabiske jasmin der giver duften en mere klar og frisk facet. De hvide blomsternoter er blandt andet tuberose, gardenia og ylang-ylang. Træ- og ravakkord fremhæver blomsternoterne.

Le Parfum In White

Indledes med topnoter af frugtig mandarin og solbær. I hjertet er en blød og feminin buket af appelsinblomst og jasmin. I duftens bund findes hvid musk og patchouli der giver duften karakter og holdbarhed.

La Parfum Royal

En kraftfuld og ultrafeminin duft. En majestætisk Eau de Parfum med noter af rav, mandarinessens, rose og neroli. I duftens bund er noter af patchouli og sandeltræ der blander sig med vanilje der tilsammen giver en majestætisk og holdbar duft.

Girl of Now

En karakteristisk duft med vanedannende mandelnoter der kombineres med Elie Saab’s signaturduftnoter – appelsinblomst og patchouli. Duften åbnes med topnoter af ristede pistacienødder og mousserende pære. I duftens hjerte møder vi bitter mandel og appelsinblomst. Duften omkredses af tonkabønner og mandelmælk der smelter sammen i duftens bund.

Girl of Now Lovely

En farverig duft der er fuld af blomsternoter. Duften åbnes med noter af mandarin, saftig pære og solbær. I hjertet findes en eksklusiv komposition af mandel, appelsinblomst og frangipani-blomst. De blomstrede duftnoter blødes op med den sensuelle note af cashmeran, tonkabønner og patchouli.

Girl of Now Forever

Giver gode vibes og er fyldt med optimisme. Her findes noter af blandt andet citronskal, hindbær, rose, solbær, cashmeran, pachtouli og vanilje. Dette er en duft der hylder ungdommen, venskabet og livet.

Girl of Now Shine

En mere solrig version af den originale Girl of Now. Duften er blomstret og indeholder også de ikoniske Elie Saab duftnoter af appelsinblomst og patchouli. Derudover findes i denne duft også noter af ananas, pære, mandarin, jasmin, ylang ylang, iris og vanilje.

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Vi guider

Kend forskellen på de 3 forskellige parfumetyper

Af Matas

En duft er ikke bare en duft. Den signaler personlighed og kan have indflydelse på, hvordan andre opfatter dig. Men hvad er egentlig forskellen på eau de parfum, eau de toilette og eau fraiche? Få den ultimative parfumeguide lige her, og få vores bud på must-have dufte.

Læs Mere
Parfumeguide - sådan vælger du

Vi guider

Parfumeguide - sådan vælger du

Af Matas

Med flere tusinde parfumer på markedet kan det virke som en temmelig uoverkommelig opgave at skulle vælge den perfekte duft. Men hvis du gør dig nogle få overvejelser, kan du hurtigt begrænse dine valgmuligheder.

Læs Mere
Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Vi guider

Find den perfekte parfume – ud fra dit stjernetegn

Af Amalie Schiller

De 12 stjernetegn har forskellige karaktertræk, som alle siger noget om dem, der er født i de måneder. Derfor er der naturligvis også en duft, der passer til hvert et stjernetegn. Måske går du meget op i stjernernes placering – og hvis ikke, så læs med for sjov! Vi har fundet den parfume, der passer perfekt til nøjagtigt dit stjernetegn.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.