Affarvning

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Hårfarve

Primær refleks

Sekundær refleks

Form

Bedømmelser

2 produkter
2 produkter
Sorter efter: Mest populære
COLORB4Colourless Hair Colour Remover Max Effect
119,95 kr.
(200)
COLORB4ColourB4 Hårfarvefjerner Frequent Use
119,95 kr.
(67)
Min ekspertise er:
Hårpleje

Affarvning af dit hår

Ønsker du at gå tilbage til din naturlige hårfarve efter at have farvet dit hår, kan en affarver hjælpe. Den er nemlig med til at fjerne både permanent og semi-permanent hårfarve, så du kan få din egen naturlige hårfarve tilbage. Det er vigtigt at bemærke, at produktet ikke virker på lysnet hår og på hennafarve. Når du blonderer dit hår, sker der en kemisk proces, hvor farvepigmenterne i håret fjernes. Affarver virker kun på hår, som er tilført farvepigmenter.

En affarver giver dit hår dets naturlige eller lyseste nuance tilbage. Er du farvet mørk, vil du opleve at din naturlige hårfarve fremtræder, når du anvender affarvning.En affarver kan også gøre forarbejdet, inden du farver dit hår i en mere farverig farve som grøn, blå, pink eller endda silver. Du må kun anvende affarver til håret – ikke til bryn og vipper.

Hvordan farver jeg mit hår lyst?

Hvis du gerne vil farve dit hår lyst, skal du i første omgang fjerne den farve, du naturligt har. Det gør du med en affarver, der stripper håret for det naturlige pigment. Det er en hård proces for håret, så gør det med omtanke. Når affarvningen er overstået, kan du tilføje den lyse nuance, du har besluttet dig for. Hvis dit hår er blevet lidt gult i nuancen, kan du med fordel vælge en tone, der er kold, således at den neutraliserer det gyldne.

Når du skal affarve dit hår

På Matas.dk og i vores Matas-butikker tilbyder vi to udgaver af affarvere til hjemmebrug. Vælg mellem affarvere til lyst og medium hår eller til mørkt og farvestrålende (pink, blå, grøn) hår. Har du langt eller kraftigt hår, kan det være nødvendigt at bruge to pakker til én affarvning.

ColourB4 Frequent Use affarver er ideel til at fjerne lysere til medium nuancer og til at genskabe din egen hårfarve. ColourB4 indeholder ingen blegemidler eller ammoniak.

ColourB4 Colourless Hair Colour Remover er velegnet affarvning af meget mørkt hår eller til at fjerne ophobninger af hårfarve. Den indeholder ingen blegemidler eller ammoniak, og efterbehandlingen hjælper med at styrke og holde på fugtbalancen i håret.

Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek