• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Affarvning

Ønsker du at affarve dit hår? Her på siden finder du Matas udvalg af affarvning af hår. Læs mere om affarvning nederst på denne side.

Hår Hårfarve
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Farve

Tonehøjde

Primær refleks

Aktuelt

3 produkter
3 produkter
Sortér efter: Mest populære
(130)
COLORB4 Colourless Hair Colour Remover Max Effect
119,95
Optjen 12 point
(46)
COLORB4 ColourB4 Hårfarvefjerner Frequent Use
119,95
Optjen 12 point
(15)
L'Oréal Paris Super Blonde Prelightener
79,95
Optjen 8 point

Affarvning af dit hår

Ønsker du at gå tilbage til din naturlige hårfarve efter at have farvet dit hår, kan en affarver hjælpe. Den er nemlig med til at fjerne både permanent og semi-permanent hårfarve, så du kan få din egen naturlige hårfarve tilbage. Det er vigtigt at bemærke, at produktet ikke virker på lysnet hår og på hennafarve. Når du blonderer dit hår, sker der en kemisk proces, hvor farvepigmenterne i håret fjernes. Affarver virker kun på hår, som er tilført farvepigmenter.

En affarver giver dit hår dets naturlige eller lyseste nuance tilbage. Er du farvet mørk, vil du opleve at din naturlige hårfarve fremtræder, når du anvender affarvning.En affarver kan også gøre forarbejdet, inden du farver dit hår i en mere farverig farve som grøn, blå, pink eller endda silver. Du må kun anvende affarver til håret – ikke til bryn og vipper.

Når du skal affarve dit hår

På Matas.dk og i vores Matas-butikker tilbyder vi to udgaver af affarvere til hjemmebrug. Vælg mellem affarvere til lyst og medium hår eller til mørkt og farvestrålende (pink, blå, grøn) hår. Har du langt eller kraftigt hår, kan det være nødvendigt at bruge to pakker til én affarvning.

ColourB4 Frequent Use affarver er ideel til at fjerne lysere til medium nuancer og til at genskabe din egen hårfarve. ColourB4 indeholder ingen blegemidler eller ammoniak.

ColourB4 Colourless Hair Colour Remover er velegnet affarvning af meget mørkt hår eller til at fjerne ophobninger af hårfarve. Den indeholder ingen blegemidler eller ammoniak, og efterbehandlingen hjælper med at styrke og holde på fugtbalancen i håret.

Hvordan farver jeg mit hår lyst?

Hvis du gerne vil farve dit hår lyst, skal du i første omgang fjerne den farve, du naturligt har. Det gør du med en affarver, der stripper håret for det naturlige pigment. Det er en hård proces for håret, så gør det med omtanke. Når affarvningen er overstået, kan du tilføje den lyse nuance, du har besluttet dig for. Hvis dit hår er blevet lidt gult i nuancen, kan du med fordel vælge en tone, der er kold, således at den neutraliserer det gyldne.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje