Tilbehør

Mest populære
Vælg filtre

Mærker

Pris

Nyheder

Bedømmelser

6 produkter
6 produkter
Sorter efter: Mest populære
M.COSMETICSPensel til Hårfarvning
29,95 kr.
(31)
M.COSMETICSHætte med Nål
59,95 kr.
(34)
NYHED
150 ML
John FriedaThickening Spray
109,95 kr.
Gul
SanotintFarveskål
stk. 24,95 kr.
1 stk
SanotintPensel til Hårfarvning
stk. 29,95 kr.
(1)
HerbatintApplications kit
69,95 kr.
Min ekspertise er:
Hårpleje

Uundværligt tilbehør til hårfarvning

Inden man påbegynder farvning af sit hår, er det en god ide at være i besiddelse af det rigtige tilbehør. Både for at gøre hårfavnings processen nemmere og for at man sikre sig det bedste resultat.

Hvilket tilbehør til hårfarvning skal man vælge?

Ønsker man at farve striber i sit hår, skal man anvende en hætte med nål. Start med at redde håret, så det ikke er filtret. Brug derefter hætten til at inddele håret og farv herefter totterne man ønsker farvet.

​​​​​​​Ønsker man at farve hele håret eller blot striber, er en pensel et godt redskab at anvende til formålet. Man kan bruge penslens spids til at indelle håret i sektioner, hvorefter man kan bruge selve penslen til at farve.

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv og giver dig hårstylisten Mikes bedste tips til, hvordan du kan få dit farvede hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
Frisøren guider til hjemmehårfarve

Matas LIVE

Frisøren guider til hjemmehårfarve

Af Matas

Har du brug for hjælp til at friske din hårfarve op, skjule en udgroning eller dække de irriterende grå hår, så se med når frisøren Maj guider dig til hvordan du opnår et vellykket resultat, når du farver håret derhjemme. Maj vil dele ud af sine bedste tips – og du kan helt sikkert bruge dem, uanset om du har prøvet det før eller ej!

Læs Mere
Sådan opfrisker du din hjemmehårfarve

Vi guider

Sådan opfrisker du din hjemmehårfarve

Af Cecilia Demant

Som om der ikke er udfordringer nok forbundet med at farve sit eget hår, er der også en masse du skal tage højde for, når du opfrisker din hårfarve igen. I dag deler vi alle vores bedste tips til at camouflere nye grå hår, skjule udgroninger og holde din farve frisk og fin.

Læs Mere
Find receptmedicin og et større sortiment af håndkøbsmedicin hoswebapotek