Permanent Hårfarve

Hår Hårfarve
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/7
Vælg filtre

Mærker

Pris

Indhold

Egenskaber

Tonehøjde

Primær refleks

Sekundær refleks

Farve

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

235 produkter
235 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 7
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje

Permanent hårfarve

Ønsker du en permanent hårfarve, der holder dit hår intenst og smukt? Vi har et stort udvalg af permanente hårfarver i et væld af flotte nuancer. En permanent hårfarve har den absolut længste holdbarhed af hårfarver på markedet, da hårfarven trænger dybt ind i hårstrået. Med en permanent hårfarve forbliver dit hår glansfuldt og smukt – i en helt ny farve.

En permanent hårfarve er, som navnet antyder, permanent. Det betyder altså, at farven bliver i håret, til den gror ud, og kan ikke vaskes væk med shampoo. Denne type farve er den mest almindelige form for hårfarve, og det er den, som flest benytter sig af, når de farver hele håret eller udgroninger i allerede farvet hår. Den er for eksempel god til dig, der vil dække grå hår, fordi du får et vedvarende resultat, som ændrer din hårfarve markant og permanent. Det er altså perfekt, hvis du er helt sikker på din beslutning.

Hvad er permanent hårfarve egentlig?

Når du vælger en permanent hårfarve, vælger du at håret skal have en helt ny farve. Hårfarvens pigmenter trænger nemlig ind i hårets skællag, altså det inderste af dit hårstrå. Ingredienser som ammoniak er ofte tilført i permanent hårfarve, og det er et middel, der åbner hårets fibre, så farven kan trænge ind i selve hårstrået. Den eneste måde, du kan fjerne en permanent hårfarve igen, er ved at lade dit hår vokse eller bruge en hårfarvefjerner.

Hvad er semi-permanent hårfarve?

Denne form for hårfarve vaskes ud af håret efter en periode på typisk fire til seks uger – svarende til ca. 15 hårvaske. Farven lægger sig uden på hårstråene og fader langsomt ud. Du kan både vælge lyse eller mørke farver, hvis du bruger en semipermanent hårfarve, men læs på emballagen, hvor mange toner farven kan lysne eller mørkne håret, inden du giver dig i kast med farvningen.

Køb din næste hårfarve her på Matas.dk, eller gå i din nærmeste Matas og få råd og vejledning til dit valg.