Toningsfarve

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/2
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Egenskaber

Tonehøjde

Primær refleks

Sekundær refleks

Hårfarve

Form

På abonnement

Bedømmelser

Aktuelt

85 produkter
85 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 2
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Brug af toningsfarve

Når du bruger en toningsfarve også kaldet semi-permanent hårfarve, vil farvepigmenterne lægge sig ind under håret. En toningsfarve kan ændre 1-2 tonehøjder, og holder betydeligt bedre end en skyllefarve, men går samtidig gradvist ud af håret. Dog er en toningsfarve semi-permanent, hvilket betyder, at du ikke kan være 100% sikker på, at din hårfarve vender tilbage til udgangspunktet med denne. En toningsfarve er udviklet til kun at dække ca. 50% af din naturlige hårfarve, den egner sig særligt godt til at ændre eller opfriske dine farvenuancer i håret.

En toningsfarve kan også forstærke din naturlige hårfarve samtidig med, at de er helt fri for ammoniak, som lugter stærkt. Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udgroning og til at opfriske håret mellem farvninger.

Hvad er forskellen mellem en toning og en permanent hårfarve?

En permanent hårfarvning er en mere kraftfuld proces end toning. Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udgroning og til at opfriske håret mellem farvninger.

I vores sortiment på matas.dk finder du et bredt udvalg af toningsfarver. Vi forhandler mange forskellige nuancer og farver i toningsfarver. Køb din næste toningsfarve her eller gå i din nærmeste Matas og få råd og vejledning.

Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.