• Afsendelse 1-3 hverdage
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 260 butikker
  • Fri fragt til butik v. køb for 99,-
  • Returret frem til d. 31/1-2023
Menu

Toningsfarve

Hår Hårfarve
Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Indhold

Egenskaber

Tonehøjde

Primær refleks

Sekundær refleks

Farve

Form

Bedømmelser

Aktuelt

92 produkter
92 produkter
Sorter efter: Mest populære
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180

Brug af toningsfarve

Når du bruger en toningsfarve også kaldet semi-permanent hårfarve, vil farvepigmenterne lægge sig ind under håret. En toningsfarve kan ændre 1-2 tonehøjder, og holder betydeligt bedre end en skyllefarve, men går samtidig gradvist ud af håret. Dog er en toningsfarve semi-permanent, hvilket betyder, at du ikke kan være 100% sikker på, at din hårfarve vender tilbage til udgangspunktet med denne. En toningsfarve er udviklet til kun at dække ca. 50% af din naturlige hårfarve, den egner sig særligt godt til at ændre eller opfriske dine farvenuancer i håret.

En toningsfarve kan også forstærke din naturlige hårfarve samtidig med, at de er helt fri for ammoniak, som lugter stærkt. Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udgroning og til at opfriske håret mellem farvninger.

Hvad er forskellen mellem en toning og en permanent hårfarve?

En permanent hårfarvning er en mere kraftfuld proces end toning. Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udgroning og til at opfriske håret mellem farvninger.

I vores sortiment på matas.dk finder du et bredt udvalg af toningsfarver. Vi forhandler mange forskellige nuancer og farver i toningsfarver. Køb din næste toningsfarve her eller gå i din nærmeste Matas og få råd og vejledning.

Maj
Frisør
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje