• Hjemmelevering
  • Afsendelse 1-2 hverdage
  • Byt i 270 butikker
  • Mere end 1000 brands
  • Byt i 30 dage
Menu

Toningsfarve

Hår Hårfarve
Mest populære
Vælg filtre

Mærker

På abonnement

Pris

Egenskaber

Farve

Tonehøjde

Primær refleks

Form

Indhold

Bedømmelser

Aktuelt

21 produkter
21 produkter
Sortér efter: Mest populære

Brug af toningsfarve

Når du bruger en toningsfarve også kaldet semi-permanent hårfarve, vil farvepigmenterne lægge sig ind under håret. En toningsfarve kan ændre 1-2 tonehøjder, og holder betydeligt bedre end en skyllefarve, men går samtidig gradvist ud af håret. Dog er en toningsfarve semi-permanent, hvilket betyder, at du ikke kan være 100% sikker på, at din hårfarve vender tilbage til udgangspunktet med denne. En toningsfarve er udviklet til kun at dække ca. 50% af din naturlige hårfarve, den egner sig særligt godt til at ændre eller opfriske dine farvenuancer i håret.

En toningsfarve kan også forstærke din naturlige hårfarve samtidig med, at de er helt fri for ammoniak, som lugter stærkt. Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udgroning og til at opfriske håret mellem farvninger.

Hvad er forskellen mellem en toning og en permanent hårfarve?

En permanent hårfarvning er en mere kraftfuld proces end toning. Formålet med en toning er at forstærke din naturlige hårfarve og passer godt til dig, som vil farve for første gang, men også til udgroning og til at opfriske håret mellem farvninger.

I vores sortiment på matas.dk finder du et bredt udvalg af toningsfarver. Vi forhandler mange forskellige nuancer og farver i toningsfarver. Køb din næste toningsfarve her eller gå i din nærmeste Matas og få råd og vejledning.

Maj D.
Frisør
"Når det kommer til styling af håret, så er det kun fantasien der sætter grænser! Med den rette pleje og de rigtige tools, kan du komme rigtig langt med stylingen derhjemme. Mange ser hårstyling som noget uoverskueligt og svært, men med mine tips og tricks kan du ikke gå helt galt i byen".
Maj er uddannet frisør og har arbejdet som dette i over 15 år. Derefter valgte hun at springe ud som selvstændig i seks år med egen frisørsalon, hvor hun både klippede, solgte og rådgav i hårplejeprodukter. Maj har altid kørt i et højt tempo med masser af bolde i luften på samme tid. Hun elsker at rådgive og hjælpe fol...
Min ekspertise er:
Hårpleje