Washouts

Mest populære

Pris

Bedømmelser

Produkter pr. side: 36 60 120 180
Side: 1/3
Vælg filtre

Mærker

Kendt fra frisøren

Pris

Indhold

Certificeringer

Egenskaber

Tonehøjde

Primær refleks

Sekundær refleks

Farve

Form

Bedømmelser

Aktuelt

112 produkter
112 produkter
Sorter efter: Mest populære
LeaLuo Galaxy Paint Mars Red 150 ml
109,95 kr.
Forrige
Gå til side
1
ud af 3
Næste
Produkter pr. side: 36 60 120 180
Min ekspertise er:
Hårpleje

Washout hårfarve

Washouts er spækket med farvepigmenter, der giver dig rig mulighed for at ændre og variere din hårfarve ofte, fordi en washout holder op til 5-10 hårvaske alt efter hvad grundlag den påføres på - hår har forskellige forudsætninger; noget hår tager mere imod farven end andet hår alt efter hårets kvalitet og tilstand.

Jo lysere et hår er inden en washout påføres, jo mere vil farven poppe og være mere synlig end i et mørkere hår.

Lige meget hvilken washout du vælger anbefales det at have handsker på, når farven fordeles i håret. Farvepigmenterne kan smitte en smule af på hænderne - dog forsvinder farven igen efter et par håndvaske. Washout kan ikke dække grå hår 100%.

Hver gang håret vaskes sker der gradvist en nedtoning af hårfarven, og den bliver svagere og svagere og til sidst vil den forsvinde ud af håret.

Med washout er det super nemt, sjovt og hurtigt at skifte farve uden at skade håret, da produkterne er semi-permanente.

Slip din kreativitet fri!

De kulørte hairspray

De kulørte hairspray kender de fleste fra frisøren, når et barn er blevet klippet, og der afsluttes med en kulørt farve eller glimmer i håret.

De kulørte hairspray er velegnet til fastelavn og andre festlige lejligheder - findes i flere forskellige farver bl.a. en hairspray med grøn farve som kan bruges til alle hårtyper.

Revlon Nutri Color

Revlon Nutri Color er et helt fantastisk 3-i-1 produkt, da den både tilfører farve, pleje og glans til håret. Velegnet til et farvebehandlet hår, hvor farven skal opfriskes og håret mangler fugt og pleje. Brug den som en hårkur én gang om ugen eller efter behov. Den passer til alle hårtyper og findes i et væld af spændende farver f.eks. orange, 400 Tangerine, og lilla, 200 Violet.

Revlon Nutriv Color er intense i farverne, og ønsker man at farven skal være mindre intens, kan den blandes med Revlon Nutri Color Clear. Start med 1 del Revlon Nutri Color Filter med 5 dele Color Clear, og derefter kan du være kreativ og blande dine egne farver. Husk handsker.

Wella Hair Mask

Wella Hair Mask er en hårmaske med farvepigmenter, der er gode til at opfriske eller helt forvandle din hårfarve, alt efter hvilket look du søger.

Fordi at den er en washout, er den ikke lige så gennemtrængende og holdbar som en almindelig hårfarve, men den er fantastisk til at give et midlertidigt farveløft.

Wella Hair Mask er god til at lave farveeffekter i håret, samtidig med at den også er blødgørende og plejende, og får håret til at fremstå blødt, lækker og glansfuldt. Velegnet til alle hårtyper.

Hårmaskerne findes i mange farver f.eks  blå, Color Fresh Mask (Bold) Blue og en klassisk brun, Color Fresh Mask (Bold) Chocolate Touch. Inden farven påføres husk handsker.

Björn Axén

Ønsker du at din hårfarve skal være mere intens, så kan du bruge Björn Axéns washout. Farven kan bruges i et farvebehandlet hår enten i hele håret, striber eller ombre. Kan bruges til alle hårtyper.

Den skal blandes sammen med en valgfri balsam, og du har derfor mulighed for at bestemme intensiteten på farven fra gang til gang. Den midlertidige hårfarve er beriget med vitamin E, provitamin B5 og plejende solsikkeolie, der alle har en plejende og styrkende effekt på håret.

Intensiv farve: Bland 1/3 farve med 2/3 balsam. Svagere farve: bland 1/5 farve med 4/5 balsam. Du kan enten blande i en skål og røre rundt med f.eks. en ske. Eller du kan blande direkte i håndfladen. Sørg for at farven bliver blandet grundigt med din balsam. Husk handsker inden du blander.

Her er et udvalg af farverne Color Shot Washout Pink og Color Shot Washout Cherry Pop.

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv og giver dig hårstylisten Mikes bedste tips til, hvordan du kan få dit farvede hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere

Vi guider

Farv Håret Selv - Få Succes Med Hjemmehårfarve

Af Cecilia Elisabeth Demant

Hjemmehårfarve er perfekt til dig, som ikke gider bruge timer i en frisørstol og som leder efter et mere prisvenligt alternativ til en salonfarvning. Udfordringen er, at de fleste af os bestemt ikke er eksperter til det med hår til at begynde med. Derfor har vi skrevet denne artikel som forhåbentlig giver dig svar på alt der er værd at vide om hjemmehårfarve!

Læs Mere
Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Matas LIVE

Live video: Frisøren guider til hjemmehårfarve

Af Matas

Frisører landet over holder lukket, men det afholder jo ikke vores hår fra at gro eller vores hårfarve fra at falme. Har du brug for hjælp til at friske din hårfarve op, skjule en udgroning eller dække de irriterende grå hår, så se med når frisøren Maj guider dig til hvordan du opnår et vellykket resultat, når du farver håret derhjemme. Maj vil dele ud af sine bedste tips – og du kan helt sikkert bruge dem, uanset om du har prøvet det før eller ej!

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.