Hairstudio
Michelle fra redaktionen tester silver shampoo
Har dine lyse eller grå lokker et trist, gulligt skær? Jeg kender følelsen – men jeg har heldigvis også en effektiv løsning. Når mine hårlokker bliver matte i koderne, finder jeg silver shampooen frem, og efter bare én hårvask med den violette masse kan jeg se en verden til forskel.

Kender du følelsen? Du kigger i spejlet, og det eneste, du ser, er de gullige toner, der har fået overtaget i dit ellers smukke, blonde hår? Dét er en tilbagevendende følelse hos mig, men heldigvis er jeg blevet gode venner med den formidable silver shampoo, der også går under betegnelsen ”lilla shampoo” – for vi kan lige så godt få én ting på det rene: der er altså tale om en ”Tinky Winky lilla” masse, der godt kan virke en smule voldsom ved første møde.


Alligevel er silver shampooen ganske kærkommen i min brusekabine, og i løbet af de sidste par uger har jeg haft besøg af tre forskellige af slagsen. Dét kan ses på amarturet i bruseren, hvis du spørger min kæreste (men hvem har ringet ham op?), og på håret, der nu har et mere køligt udseende – og jeg er vild med det!

Fudge Clean Blonde Shampoo

Et billede siger mere end tusinde ord, som man siger. Fudge Clean Blonde Violet Shampoo har givet førstehjælp til mine gullige lokker, der nu har fået et mere køligt look, hvilket har været yderst tiltrængt. Den violette shampoo har en skøn duft, og den virker ikke udtørrende på hårlokkerne.

Den efterlader mit hår med en lækker blødhed og en flot, kølig tone, som er svær at opnå med andre silver shampooer. Det skal dog siges, at shampooen er så effektiv, at den godt kan få mine lokker til at se lidt (for) grå ud. Derfor er jeg forsigtig, når jeg bruger shampooen, og jeg sørger for, at den ikke sidder i mere end 1-2 minutter ad gangen.


Hvis du er på udkig efter en silver shampoo, som virker effektivt og hurtigt, kan du roligt smide Fudge Clean Blonde Shampoo i kurven. Shampooen ligger i den dyre prisklasse, og det er der en god grund til: den virker!  


Frisørens tip! Brug din silvershampoo 2-3 gange om ugen for at holde liv i den smukke, kølige tone.

Matas Striber Silver Shampoo

Har du nogensinde haft en shampoo, hvor du elsker duften mere end selve virkningen? Det har jeg, men Matas’ Silver Shampoo er ikke én af dem, for denne darling kan det hele. Jeg elsker duften! Men jeg elsker endnu mere den virkning, som den violette shampoo har på mine hårlokker. Ved hjælp af ganske lidt shampoo bliver min blonde hårfarve genopfrisket, og de violette farvepigmenter tager sig af de uønskede, gullige toner.

På ingredienslisten findes glycerin, som er en fugtgivende ingrediens, og det kan mærkes på håret, der efterlades med en lækker blødhed og en sund finish. Matas’ Silver Shampoo er én af mine absolutte favoritter, fordi den giver et super flot resultat – og så koster den ikke en formue, hvilket er værdsat af pengepungen.


Hvis du gerne vil opnå en kølig tone og forkæle din hårlokker på én og samme tid, er det denne silver shampoo, du skal gå med. Du bliver ikke skuffet!

L'Oréal Elvital Purple Shampoo

Er du studerende med et lavt rådighedsbeløb til hårprodukter, eller er du bare på udkig efter en budgetvenlig shampoo til blondt hår, kan jeg anbefale, at du smider denne farverige darling i kurven. L’Oréal Elvital Color Vive Purple Shampoo er en budgetvenlig, men yderst effektiv, silver shampoo, der tager hånd om dine lokker, når de er blevet matte i koderne. Jeg skulle bruge shampooen et par gange, før den kølige tone slog igennem, men jeg er vild med, at den giver et naturligt resultat. Derudover virker shampooen altså super blødgørende på mit hår, og det efterlades desuden med en velplejet finish (se lige, hvor fint mit hår ser ud på billedet – hvis jeg selv skal sige det), og det er noget, jeg vægter højt!     


Læg L’Oréals Color Vive Purple Shampoo i kurven, hvis du gerne vil have en god, plejende silver shampoo, der ikke vælter budgettet. Jeg er fan!   


Bonusinfo! Revlon Uniq One Hair Treatment er min lifesaver. Jeg burger den i håret efter hver hårvask, og mine lokker bliver altså ultra-bløde og fine.

En lille anbefaling fra frisøren

Jeg har spurgt vores søde frisør, Maj, om hun har nogle gode råd til, hvordan man kan få det meste ud af sin silver shampoo, så her får I lige en opsummering:

”Silver shampoo er genial til både lyst og gråt hår. Jeg anbefaler, at du bruger en silver conditioner sammen med din silver shampoo. Dine spidser har nemlig også brug for fugt, og desuden er spidserne ofte mere tørre end resten af håret og vil derfor tage anderledes imod silver produkterne. Brug din silver shampoo 2-3 gange om ugen, og pas på med at lade shampooen virke for længe”.

Relaterede produkter

Relaterede artikler

Alt du skal vide om silvershampoo

Hairstudio

Alt du skal vide om silvershampoo

Af Cathrine Park

Silvershampoo, aka lilla shampoo, er en formidabel og farverig ven at have i baghånden, når de lyse eller grå lokker er blevet matte i koderne med et trist, gulligt skær. Genkender du problemet, så læs med her.

Læs Mere
Sådan får du flot gråt hår

Hairstudio

Sådan får du flot gråt hår

Af Trine Brøndsted

Gråt hår er superflot til både unge og ældre kvinder. Men uanset om dine lokker er naturligt grå, eller dit hår er farvet, så kræver det ekstra pleje. Vi har talt med Frisør Gun-Britt, som giver dig sine råd, hvis du overvejer at gå grå.

Læs Mere
Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Hairstudio

Hårfarve guide – Bedste tips til et godt resultat

Trænger du til forandring, så kan en ny hårfarve være lige det, du mangler. Vi guider til, hvordan du kan farve dit hår selv og giver dig hårstylisten Mikes bedste tips til, hvordan du kan få dit farvede hår til at holde sig pænt længere.

Læs Mere
Sådan Plejer Du Lysnet Hår

Vi guider

Sådan Plejer Du Lysnet Hår

Af Cecilia Demant

Afbleget eller lysnet hår kan godt være lidt omskifteligt: det har en tendens til at ændre tone, så du pludselig står med gult, orange eller endda grønligt hår! Hvordan slipper du af med de farver, når de først er kommet? Og hvordan holder du i det hele taget din blonde farve så frisk og fin som muligt? Læs med her for alle svarene.

Læs Mere
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!
Få personlig rådgivning eller inspiration. Spørg os!

Vores materialister, frisører og farmakonomer er klar til at guide dig lige nu.